Atomówka 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Bak nie wygląda źle, przynajmniej z tej strony ;) Drobne kosmetyczne poprawki mu się przydadzą :) Docelowo chcę go zrobić w macie :) Nic grubszego się nie szykuje (chyba :P) a tu prawa strona z wiewiórą na drugim planie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Drobne kosmetyczne poprawki mu się przydadzą :) Przynajmniej jest w jednym kawałku. Lepiej to, niż w kilku kartonach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Docelowo chcę go zrobić w macie :) Chyba musimy poważnie porozmawiać :evil: Po co chcesz ruszać coś, co dobrze wygląda ? Matowych czarnych Monsterów jest jak psów...eeee....hmmmm.... chciałem powiedzieć ....jak czerwonych. :P Nie lepiej wydać te pieniądze na np. dołożenie drugiej tarczy na przód ?? To tylko moje zdanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Bak nie wygląda źle, przynajmniej z tej strony ;) Drobne kosmetyczne poprawki mu się przydadzą :) Docelowo chcę go zrobić w macie :) Nic grubszego się nie szykuje (chyba :P) a tu prawa strona z wiewiórą na drugim planie :) Baku bym nie ruszał - wygląda dobrze. Mat się prędzej czy później zacznie wycierać i wybłyszczać. Miałem mat - wiem co mówię... Wiewióra w sensie York? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Docelowo chcę go zrobić w macie :) Nie lepiej wydać te pieniądze na np. dołożenie drugiej tarczy na przód ?? IMO szkoda zachodu dokładać tylko druga tarczę do 600, jak juz to zwiększyć pojemność I dołożyć drugą tarczę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 IMO szkoda zachodu dokładać tylko druga tarczę do 600, jak juz to zwiększyć pojemność I dołożyć drugą tarczę :D Fakt - pojeździć 600-tką i zmienić na np. 750-900-1000 :D Tam już dwie w standardzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówka 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Wiewióra w sensie York? :) No bardziej Australian Silky Terrier :) ale z wyglądu prawie to samo tylko jakieś 2x większe :) Co do większej mocy to najpierw muszę opanować te kucyki które mam. Wszystko w swoim czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Wiewióra w sensie York? :) No bardziej Australian Silky Terrier :) ale z wyglądu prawie to samo tylko jakieś 2x większe :) Dwa razy większy niż mały to nadal mały :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 On już taki był :) Nie ma błotnika bo w deszczu i tak się nie jeździ (to nie cross żeby taplać się w błocie) Co do boczków i przedniego błotnika (bak niestety też) to po sezonie przewidywana jest wizyta u lakiernika. Swoją drogą muszę zacząć szukać sponsora :mrgreen: Za to będzie Ci pięknie się cały syf z drogi zbierał pod siedziskiem - widziałem po moim jak kupiłem. Stąd wrócił błotnik. Kierunki na przód to chyba mieliśmy tak samo nieoryginalne... Druga tarcza z przodu dodaje Monstrum hehehehe powagi ;) wiem o czym mówię. Też bym nie malował na mat jak wypowiadali się poprzednicy... z powodu kosztów to jedno a dwa - rzeczywiście ładnie to wygląda... i zawsze możesz popucować - a mat tak jakoś nie fajniej się pucuje... Ładny Monsterek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 Można mieć coś co maja wszyscy (lub wielu). Można się obstroić ryżomą. Ale moje zdanie jest takie jak Białego. po co powielać coś co już jest, pomijam tu sentymenty . Ale niestety jak już się ma Ducati, to jakaś dziwna siła każe go ulepszać :roll: jest tyle fajnych projektów, tyle fajnych wersji kolorów, skoro już będziesz lakierować zrób coś po swojemu. Biały zrobił po swojemu, może nie malowanie ale duuuużo rzeczy. Mnie też dopadło :twisted: i na pewno nie będzie czarny mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 Najlepiej niech wszyscy co mają czarne matowe Monstery go przemalują na inny kolor... wtedy zostanie tylko mój i będzie wyjątkowy :lol: No i jeszcze 996 Musiela w wersji Dark 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 Najlepiej niech wszyscy co mają czarne matowe Monstery go przemalują na inny kolor... wtedy zostanie tylko mój i będzie wyjątkowy :lol: No i jeszcze 996 Musiela w wersji Dark 8-) Ja nie mam wiec nie będę a nawet już nie jestem konkurencją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 2, 2012 Monster i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 2, 2012 Monster i ja :) Mrocznie Zawodowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati 0 Napisano Maj 6, 2012 To i ja pokażę swojego potwora- zdjęcia z mojej pierwszej dłuższej trasy, odbytej podczas tegorocznej majówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 6, 2012 To i ja pokażę swojego potwora- zdjęcia z mojej pierwszej dłuższej trasy, odbytej podczas tegorocznej majówki. Coś mi znajome te tereny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 6, 2012 To i ja pokażę swojego potwora- zdjęcia z mojej pierwszej dłuższej trasy, odbytej podczas tegorocznej majówki. Coś mi znajome te tereny ... Tak jakby coś w naszych okolicach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 6, 2012 To i ja pokażę swojego potwora- zdjęcia z mojej pierwszej dłuższej trasy, odbytej podczas tegorocznej majówki. Coś mi znajome te tereny ... Tak jakby coś w naszych okolicach ;) Co to jest z ludzmi żeby być w Luzinie, Kartuzach i znaku nie dać ? Popraw mnie krl jeśli pomyliłem lokalizacje, ale jestem przekonany ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 6, 2012 Nie lubią nas :D A na osłodę - coś ode mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 6, 2012 Klasa nowy lakier. Graty Sulek , już nie mogę się doczekać aż zobaczę na żywo. Ale coś mi się widzi że boczki też trzeba było polakierować . ZACNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 6, 2012 Na boczki jest inny plan :) Poza tym zdjęcia nie oddają faktycznego uroku lakieru... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 6, 2012 A jednak, szkoda ci było tak ładnego lakieru chować pod matowym clarem. Wygląda zacnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 6, 2012 Ano masz dar przekonywania szefie :) I za to Ci dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 8, 2012 A ta nakładka to co za czort? nigo w ... ni go w ... Ale graty Suli, jeździj wreszcie, a kombinacje na zime zostaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 8, 2012 Nakładka je bo je. Czeka na lepsze czasy na wymianę:) Albo na wymianę całego motocykla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach