Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

krl    0
No tak.. Widac ze znawca ze mnie :) szkolenie by sie przydalo.. Bardzo fajne dzwieki z siebie wydawal. Moze to ktos z forum? Rondo de gaulla.. Circa 15:00

Z forum i owszem nie dawno dołączył desmode - jak się nie mylę - pozdrawiamy i konia osobiście zazdroszczę.

mi udalo sie dzisiaj przegonic mojego kundla i zrobic mu pare zdjec. sezon na pomarancze ;)

potem godzine zmywalem z niego i siebie muchy..

post-1550-1366038150,2098_thumb.jpg

post-1550-1366038150,3969_thumb.jpg

post-1550-1366038150,6743_thumb.jpg

No tak.. Widac ze znawca ze mnie :) szkolenie by sie przydalo.. Bardzo fajne dzwieki z siebie wydawal. Moze to ktos z forum? Rondo de gaulla.. Circa 15:00

Z forum i owszem nie dawno dołączył desmode - jak się nie mylę - pozdrawiamy i konia osobiście zazdroszczę.

kamash

jak już bedziesz tak zarażony i na takim stadium choroby jak my, nic nie umknie Twojej uwadze :D

viewtopic.php?t=8964

Kolega chyba skończył już z grillowaniem regulatorów :mrgreen:

swoją drogą fajnie by było do przypadkowych spotkań dorzucać ustrzelone maszyny, zastanawiam się tylko kto by tak szybko zdązył aparat wyciągnąć

Akurat mialem korpus w reku z 50mm.. czysty przypadek.. chwile wczesniej widzialem czarnego diavela.. ale juz ogniskowa nie ta i nawet nie probowalem ustrzelic..

mi udalo sie dzisiaj przegonic mojego kundla i zrobic mu pare zdjec. sezon na pomarancze ;)

Super Czarnuszek

graty Chłopie i dbaj żeby potem jakiś handlero nie powiedział że jeździsz starym ulepem :mrgreen:

:D Fajny Kat 8-)

a Tobie nie przechodzi co ? :)

bardzo fajny... chociaz jak na supermoto chyba troche przyduzy.

Jako ze pracowalem dzisiaj pracowicie na miescie.. moim oczom i uszom ukazal sie fajny zolciutki dukat... Czy to nie jest ktorys z rodziny monsterkow? Wydaje mi sie ze mial suche sprzeglo.. jako ze wydawalo specyficzny dzwiek..

Cud, miód na kółkach :P Ale SC z Monstrum mylić nononono... łagodnie Cię grupa Potworkowa potraktowała. Pewnie dlatego, że część po cichu (tak żeby ich Monstery nic nie zwęszyły) do takiego SC wzdycha...

Ładne moto Seweryn ! Fajnie że czarnuch... :) życzę zadowolenia i mało dokładek $$ ;) no chyba że na gadżety i biżuterię :D

A ja dziś wracając z kawki z KRK, leciałem dość szybko i trafiła mi się policija przed :( nosem, ale jechali zgodnie z przepisami 70kmh to 70 itp. :? Qurna !

no nic, :roll: lecim za nimi, no i zaraz drugi radiowóz stoi i łapie na radar, a ci sobie tam do nich ;) zajechali, to ja dzida :twisted: i do przodu wyrywam, prosta ładna troszkę pod górę, wyprzedzam się fajnie znowu jedzie 8-)

3km, patrze cóż to !! Monster na sucharku mi się migmoł? nie możliwe, zawracam i podjeżdżam a tu:

IMAG0306.jpg

Monsterek ładniutki, zakupiony w Nowym Sączu, z kolegą pogadałem i zaprosiłem tutaj, na nasze forum.

Niestety, pogawędkę przerywa policjant skradający się cichcem za plecami, wypowiadając zło wrogie słowa:

IMAG0307.jpg

"Dzień dobry ! Czyj jest ten motocykl" nie wskazując konkretnej maszynki, "który motocykl'' pytam (myśląc po $#$# tak przy pałowałem przy nich)

"ten" wskazuje 900, (mi ulżyło) z charakterystyczną tablicą złamaną i zamontowaną pod siedzeniem :D

IMAG0308.jpg

Okazało się, że kolega wczoraj poszalał na mieście i został "dostrzeżony okiem prawa" skończyło się na pouczeniu...

Kolę poprosiłem o zrobienie fotki naklejki docpoland.com, co by nie zapomniał o wizycie tutaj więc czekam :)

znam, znam ten motocykl. rzeczywiście niedawno jeszcze w sączu jeździł, choć nigdy nie miałem okazji z właścicielem pogadać. szybko zmienił właściciela, bo niedługo na allegro stał :)

a juz i zmiany dokonane są, bo przedtem tak wyglądał:

3.jpg

1.jpg

Janusz - atakuj właściciela - miał górne carbony ;)

Ma je nowy właściciel na sprzedaż 600zł, ale kolektory to garażowa produkcja, okropna robota, musiał byś je gdzieś dorobić...

ale to się nie opłaca :(

rzeczywiście spawy pozostawiały wiele do życzenia, nie ma presji, poczekam, na pewno kiedyś trafię to co chcę biały :D dzięki za pamięć i czujność :thumbup:

A propos gadżetów to na początek pójdą nowe kominy tylko jeszcze nie wiem kto i gdzie ładnie montuje bo mam chrapkę na podniesione kominy. Marcin jeżeli będę na południu to na pewno wpadnę na kawkę i zebrać trochę doświadczenia. Póki co to w Świnoujściu już mnie włoska mafia obczaiła pewnie niedługo na jakiś mały free rajdzik się wybierzemy. Na razie w pracy do 20 potem wyjazd na południe niestety pociągiem :cry: ale cały lipiec i sierpień.... już się nie mogę doczekać...

A propos gadżetów to na początek pójdą nowe kominy tylko jeszcze nie wiem kto i gdzie ładnie montuje bo mam chrapkę na podniesione kominy

Monstrum ładne :) na pewno będzie cieszyć. Nie krzywdź go wydechami do góry :D Tak jest db :P

hmmm mi też się podobają ale na pewno dostaną nowe brzmienie choć oryginalne też jest boskie ;)

hmmm mi też się podobają ale na pewno dostaną nowe brzmienie choć oryginalne też jest boskie ;)

Czyli Strzały (Arrow) bądź inne Termosy... ale do góry ich nie montuj. Też mi się to wydawało fajne ale jak popatrzysz na moto trochę z boku, trochę z tyłu to dochodzi się do wniosku, że to jednak nie ich miejsce - jakoś zaburzają proporcję Monstrum :)

Ot moje osobiste zdanie :)

A tak w ogóle nie trać tera czasu na wymiany i dopasowanie wydechów - szczególnie jak oryginał też Ci się podoba - tylko kunia ujeżdżaj, zajeżdżaj, itp :D A przeróbki poważne na jesień/zimę zostaw...

Spoko, spoko, coś się znajdzie... Nowe to wielki wydatek, ale na Ebay czy z 2 ręki coś za 1500 sie uda znaleźć...

Janusz nie spiesz się z kominami... nie trzeba Ci ich na już wiesz? ;)

Witam,

przesyłam zdjęcia swojej ostatniej realizacji, bak Ducati Monster 900 zrobiony w technologii hydrografiki. Może się Wam spodoba :)

post-1733-1366038188,3712_thumb.jpg

post-1733-1366038188,4738_thumb.jpg

JBo    0

Czyli Strzały (Arrow) bądź inne Termosy... ale do góry ich nie montuj. Też mi się to wydawało fajne ale jak popatrzysz na moto trochę z boku, trochę z tyłu to dochodzi się do wniosku, że to jednak nie ich miejsce - jakoś zaburzają proporcję Monstrum :)

Ot moje osobiste zdanie :)

A tak w ogóle nie trać tera czasu na wymiany i dopasowanie wydechów - szczególnie jak oryginał też Ci się podoba - tylko kunia ujeżdżaj, zajeżdżaj, itp :D A przeróbki poważne na jesień/zimę zostaw...

Tez jestem zdania ze podniesione wydechy to nie jest to.

Monster najlepiej wyglada w standardowym ułozeniu wydechu, tuningowe owszem ale na swoim miejscu.

Ja mam załozone Lasery i jestm bardzo zadowolony, mam takie już w drugim moto i są moim zdaniem bardzo ok.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.