Redjasper 53 Napisano Sierpień 8, 2012 dzięki wszystkim... dzisiaj idzie na wymianę płynów pewnie w niedługim czasie zamówię naklejki na niego... w zimie plan na bardzo delikatną zmianę na siedzeniu. a żona na to duk duk duk cóż mogę napisać - zaraziłem ją tym - na pewno się martwi o mnie (jak to żony), ale chyba się już pogodziła, że od czasu do czasu będę wybywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 8, 2012 Jak REDJasper, to i Monster powinien być "Red" ;) :lol: Graty Dominik, ważne, że czekanie, szukanie i cierpliwość dały taki efekt. Kolorem się nie jeździ - stan techniczny się liczy najbardziej, a tu jest podobno OK. ;) Domyślam się jak się cieszysz...i cieszę się razem z Tobą. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LamBerT 0 Napisano Sierpień 8, 2012 Redjasper: Piękna maszyna. Pogratulować i może zobaczymy się kiedyś w Kraku bo ostatnio śmigam tam na moim Potforku. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 8, 2012 Kolorem się nie jeździ Dokladnie! a jakby co to nad kolorem zawsze mozna popracowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 8, 2012 Ładne toto :) Boberek jest i oryginalne kierunki. Ładne 695. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Na wstępie ogromne podziękowania dla Theodora za wstępne oględziny i jeszcze większe dla Marka z DUCATI w Krakowie za szybką reakcję na wyjazd do Warszawy dostawczakiem, oględziny motocykla. Gratuluję Ci pięknej machiny, a na marginesie również refleksu. Chciałem po Twojego murzyna jechać dzień po Tobie :):):) (Dimitrus - sprzedawca?) Co za zbieg ... jeszcze raz wszystkiego dobrego i jak widać nie ma tego złego - dostałem równie czarnego potworka. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Na wstępie ogromne podziękowania dla Theodora za wstępne oględziny i jeszcze większe dla Marka z DUCATI w Krakowie za szybką reakcję na wyjazd do Warszawy dostawczakiem, oględziny motocykla. Gratuluję Ci pięknej machiny, a na marginesie również refleksu. Chciałem po Twojego murzyna jechać dzień po Tobie :):):) (Dimitrus - sprzedawca?) Co za zbieg ... jeszcze raz wszystkiego dobrego i jak widać nie ma tego złego - dostałem równie czarnego potworka. Pozdrawiam Zdjęcia dawaj :D a nie jakieś gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 16, 2012 Gratuluję Ci pięknej machiny, a na marginesie również refleksu. Chciałem po Twojego murzyna jechać dzień po Tobie :):):) (Dimitrus - sprzedawca?) Co za zbieg ... jeszcze raz wszystkiego dobrego i jak widać nie ma tego złego - dostałem równie czarnego potworka. Pozdrawiam :) jakbyś pojechał dzień później a ja bym nie kupił to byś wiedział dlaczego to się nie stało :) Jakbyś mnie wyprzedził z jazdą do ożarowa to na bank byś go kupił:) ale zamotałem heheh (tak dimitrus - ale opowieść była zagmatwana bo dimitrus go kupił po sprowadzeniu z włoch, a później w sierpniu sprzedał swojemu znajomemu, ale stał u niego cały czas w garażu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Z dumą przedstawiam .... :twisted: Cóż za przyjemność móc się "Dukatkiem" (pomysł na imię dla moto moich dzieci) pochwalić .... za to Visą nie zapłacisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Ladny :D gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 18, 2012 Z dumą przedstawiam .... :twisted: Graty - czy to czasem nie jest ten ze szczecina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Z dumą przedstawiam .... :twisted: Graty - czy to czasem nie jest ten ze szczecina? Tak, ze Szczecina. Widzę że pilnie obaj studiowaliśmy giełdę w Polsce :). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 18, 2012 oby się sprawował - swojego czasu dyskutowałem/mailowałem z właścicielem/właścicielką - coś z elektryką było nie tak po wyjęciu kluczyka, ale obstawiam, że to po wrzuceniu ledowej lampy z tyłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Nie ma w tej chwili kłopotów. Faktycznie kilka punktów w instalacji - cóż należało poprawić - w sensie osłonić przed wilgocią. Nie dbano o niego w sposób właściwy, trzeba to zmienić i mam nadzieję że nic się dziać nie będzie i że zawsze będzie latał jak teraz. Gdyby nie, trzeba będzie go "poprzytulać". :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roobas 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Efekt polowania na ducata :D Ducati 695 2008r w czarnym macie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Kosmall , roobas, Graty Panowie, zacne maszyny. Cieszy mnie Wasz entuzjazm Do boju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Czarny mat Rulezzzzzzzzz !!!!!! :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Czarny mat Rulezzzzzzzzz !!!!!! :D :D Nie ma opcji co by się nie zgodzić :lol: roobas twoja machina wygląda na zadbany egzemplarz i pewnie tak jest, niech się dobrze sprawuje. Gratki i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 20, 2012 qrde a myślałem, że mój będzie jedyny hhehehehehhe ale obrodziło czarnym matem graty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojoo2 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Nie wytrzymam i muszę się wam drodzy desmomaniacy i desmomaniaczki pochwalić moimi pierwszymi dwoma kółkami. Tak oto prezentował się mój diabeł podczas przejażdżki na Hel:) Zdjęcie zrobione oczywiście zestawem głośnomówiącym, ale wkrótce postaram się może wrzucić coś w lepszej jakości (gdy tylko znajdę się z aparatem w jakiś pięknych okolicznościach przyrody:D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Mrauuuuuuu ale ładny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proxyone 0 Napisano Sierpień 21, 2012 No to ja też pochwale się swoim Potworem. S4 2002, w wersji Senna. Na razie tylko kilka przejażdżek, ale banan nie schodzi z gęby :-) Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 21, 2012 Na razie tylko kilka przejażdżek, ale banan nie schodzi z gęby I pewnie tak już zostanie. ;) Gratuluję - Senna jest świetna. Teraz już tylko wyposażać Ją w biżuterię, otworzyć suchara - a co za tym idzie jakiś docisk bajerancki, itd., itd. ;) No chyba, że Twoja filozofia to utrzymanie w oryginale, choć mało teraz takich...i może to właśnie będzie "inność" ? W każdym razie życzę przyjemności z ujeżdżania Potwora. A i Wam - szczęśliwi właściciele "czarnuchów" tego samego życzę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 21, 2012 No to ja też pochwale się swoim Potworem. S4 2002, w wersji Senna. Na razie tylko kilka przejażdżek, ale banan nie schodzi z gęby :-) Pozdrawiam Pawel Piekna klasyczna sztuka, w limitowanej wersji. Nic tylko dbac i polerowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 21, 2012 No to ja też pochwale się swoim Potworem. S4 2002, w wersji Senna. Na razie tylko kilka przejażdżek, ale banan nie schodzi z gęby :-) Pozdrawiam Pawel To był mój ulubieniec:) Mam nadzieję, że będziesz bardzo dbał o niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach