DzikiBobr 0 Napisano Sierpień 27, 2012 http://allegro.pl/2a-bagster-skora-na-zbiornik-bak-ducati-monster-09-i2532689418.html ;) Ten z linku jest do nowych Monsterów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 27, 2012 Jak się użytkuje? Czy bardzo się nagrzewa w słońcu przy upałach 30st? Jak się jeżdzi z takim dodatkiem? Bardzo fajny efekt wizualny i prosty sposób na zmianę koloru baku ;-) ale czy ta czarna skóra bardzo się nagrzewa? Przed Monsterem miałam cabrio ze skórzanymi czerwonymi siedzeniami i po pozostawieniu na słońcu troszkę parzyło przy wsiadaniu...przy czarnych byłoby chyba gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Sierpień 27, 2012 W sumie nie zostawiam zazwyczaj na słońcu - nie zauważyłem dyskomfortu w ciepłe dni, za to duży plus przy chłodniejszych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 27, 2012 Ten z linku jest do nowych Monsterów Bo Kasia ma "nowego" Monstera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 27, 2012 W sumie nie zostawiam zazwyczaj na słońcu - nie zauważyłem dyskomfortu w ciepłe dni, za to duży plus przy chłodniejszych ;) Bak paliwa w 696 jest przykryty platikową nakładką (metalowy zbiornik jest pod spodem) - tworzywo mniej się nagrzewa i mniej wychładza, co daje komfort termiczny. Na razie wystarczy mi, że wydechy grzeją w uda od spodu przy dłuższym postoju na światłach.... Pomyślę nad tym skórzanym gadżetem - ma dużo plusów jeżeli chodzi o szybką zmianę wyglądu moto. Bo jak wiadomo kobieta zmienną jest - raz czerwony kolor, a innym razem trochę więcej czarnego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Sierpień 27, 2012 W sumie chyba nie pokazywałem mojego skarbu od poSeerkowych czasów. Od czasu zakupu dorzucony przedni błotnik carbon, amor skrętu LSL, otwarte sprzęgło (pokrywa handmade, docisk STM), kierownica i podnóżki kierownicy Rizoma, korek oleju niebieski. Sorry za jakość zdjęć, niestety robione komórką :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 1, 2012 A oto mój własny, maly, czerwony psychopata w pelnej krasie. Poki co fabryczny i goły jak święty turecki, ale coś mi się wydaje, że ten stan długo się nie utrzyma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 A oto mój własny, maly, czerwony psychopata w pelnej krasie.Poki co fabryczny i goły jak święty turecki, ale coś mi się wydaje, że ten stan długo się nie utrzyma :) Wielkie graty ZIOM :) Teraz będziesz szalał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 2, 2012 A oto mój własny, maly, czerwony psychopata w pelnej krasie. Ojj - "Indianie chrust zbierają, to zima będzie dłuuuuga" :lol: Gratulacje. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 2, 2012 Gratulacje KGr, w końcu się doczekałeś :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 2, 2012 zacny sprzęt Kgr, Twe męki dobiegły końca :lol: czy to może moto spod krakowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Jednak plastik, no nic, szkoda, gratzzz! Niecch wozi!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 3, 2012 Graty KGr !! Ja widział bym go na białych felgach, z białą ramą, wg. czerwień na monsterku łączy się tylko z bielą, gdy mnie kiedyś coś podkusi na nowego, będzie właśnie w czerwieni z bielą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 3, 2012 No wlasnie z tymi mekami to sie okaze :D To ze dopiero teraz zaczely sie wydatki to wiem, natomiast jeszcze musze przywyknac do tej smiesznie wygietej kierownicy :) Nie, to nie jest to moto spod Krakowa. Ten znalazl sie (albo raczej "ta znalazla sie" - bo jak wiadomo motocykl to ona a nie on) doslownie pod nosem :) I ja Ci delta dam plastik! :P wiem ze metalowe to nie jest, ale i tak lepiej niz cos zabudowanego. Nie wiem czemu, ale dla mnie owiewki odbieraja motocyklom sporo uroku. Ta cala mechanika, rama, silnik, zawieszenia... to sie az chce eksponowac i pokazywac :) Moj tato jak zobaczyl tego monstera, zapytal "no dobra, ale ktoredy to go wniesiesz do salonu?" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 3, 2012 Mi sie dopiero pomysly w glowie rodza... ale na pewno nie pozostanie seryjny. Wstyd by troche bylo, zeby czlowiek malujacy motocykle jezdzil w seryjnych i to najbardziej popularnych kolorkach:) Jeszcze nie wiem tylko co z nim dokladnie zmajstruje (ale rama zostanie czerwona :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 KGR, Gratulacje chlopaku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Poki co fabryczny i goły jak święty turecki, ale coś mi się wydaje, że ten stan długo się nie utrzyma :) No nie tak zupelnie fabryczny: ogonek skrocony :thumbup: tez sie nosze z tym zamiarem, wyglada przednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 5, 2012 To jeszcze jedna fota, zrobiona pare godzin temu: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 A podobno w deszczu nie jeżdżą... jakoś tak to szło Biały? Czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 To jeszcze jedna fota, zrobiona pare godzin temu: O, z tej perspektywy to nawet fajny :D Zajebisty obrazek 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 6, 2012 A podobno w deszczu nie jeżdżą... jakoś tak to szło Biały? Czy jak? :lol: JA w deszczu nie jeżdżę ! Nie mam kaczego dzioba i mam skrócony błotnik - dlatego. Choć zdarzyło się wrócić z mokrymi majtami kilka razy. Ale u mnie "fochy" Bestii po zamoczeniu nie występowały ;) :mrgreen: KGr - fota, sprzęt za je bis te !! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 A podobno w deszczu nie jeżdżą... jakoś tak to szło Biały? Czy jak? :lol: JA w deszczu nie jeżdżę ! Ty nie jeździsz, Monster nie jeździ ;) Co za różnica ;) (wiedziałem, że coś pokręciłem ale by radośnie spamować kolejne posty nie odpuszczałem) Ja tam kukam zeźlony na zewnątrz iż mi na Monstrum deszcz padać się ośmiela... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 6, 2012 KGr - fota, sprzęt za je bis te !! :twisted: THX :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 no i wreszcie jest - mój wyczekany Monster. Egzemplarz znany, bo kupiony od Włodiego, więc nie ma co się rozpisywać. Uśmiech z twarzy nie schodzi. Dudni niesamowicie. Jest tak jak powinno być (no może oprócz tego, że przedni prawy migacz nie zawsze się włącza;]. Duże Podziękowania dla Włodiego (życzę każdemu takiego sprzedającego) i dla serwisu Motomaniax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 Ładny ;) Jak się ogarniesz z kaskiem to się odzywaj, przejedziemy się ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach