Gosiaczek82 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 no i wreszcie jest - mój wyczekany Monster. Egzemplarz znany, bo kupiony od Włodiego, więc nie ma co się rozpisywać.Uśmiech z twarzy nie schodzi. Dudni niesamowicie. Jest tak jak powinno być (no może oprócz tego, że przedni prawy migacz nie zawsze się włącza;]. Duże Podziękowania dla Włodiego (życzę każdemu takiego sprzedającego) i dla serwisu Motomaniax. Cudny poprostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 mi też się podoba. Powoli się zaprzyjaźniamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Czerwony ulepek jakiś fotogeniczny ostatnio ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojoo2 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 ooo jaaaa........ rzeczywiście fotogeniczna bestia :D śliczności:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 No to niech mój brudas w jesiennych już barwach też się pokaże ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 mi też się podoba. Powoli się zaprzyjaźniamy;) Ja się ze swoim już zaprzyjazniłam :) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Czerwony ulepek jakiś fotogeniczny ostatnio ;) Rzeczywiście całkiem niezły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 Pojezdziłem i umyłem dzis monstera ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 Zacny PKS :) coraz bardziej mi się podoba nieszablonowość tego malowania :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 Zacny PKS :)coraz bardziej mi się podoba nieszablonowość tego malowania :thumbup: Dzieki Dawid. pozniej rozliczymy się za ten umówiony komplement.. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 Mam nadzieję że jest tak jak chciałeś :) przekopiowałem z maila którego mi wysłałeś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Zacny PKS :)coraz bardziej mi się podoba nieszablonowość tego malowania :thumbup: Dzieki Dawid. pozniej rozliczymy się za ten umówiony komplement.. :-) Kiedy Dawid ma rację. To naprawdę ciekawe malowanie (chyba kiedyś pisałem, że nie bardzo ale widać tylko krowa zdania nie zmienia ;) czy jak to szło... ;) ) i nieszablonowe :) A Ty Dawid dorób swojemu żółte fele i też będzie nieszablonowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Zacny PKS :)coraz bardziej mi się podoba nieszablonowość tego malowania :thumbup: :-) Kiedy Dawid ma rację. To naprawdę ciekawe malowanie (chyba kiedyś pisałem, że nie bardzo ale widać tylko krowa zdania nie zmienia ;) czy jak to szło... ;) ) i nieszablonowe :) I tu wlasnie zaczyna się dylemat ponieważ w okresie zimowym planuje pomalowac wszystko co niebieskie Z jedenj strony chciałbym zmienić na zupełnie inny kolor a z drugiej podoba mi się ten niebieski i moze tylko przemalować i odświeżyć w tym samym kolorze. W końcu nie ma takiego drugiego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Zacny PKS :)coraz bardziej mi się podoba nieszablonowość tego malowania :thumbup: :-) Kiedy Dawid ma rację. To naprawdę ciekawe malowanie (chyba kiedyś pisałem, że nie bardzo ale widać tylko krowa zdania nie zmienia ;) czy jak to szło... ;) ) i nieszablonowe :) I tu wlasnie zaczyna się dylemat ponieważ w okresie zimowym planuje pomalowac wszystko co niebieskie Z jedenj strony chciałbym zmienić na zupełnie inny kolor a z drugiej podoba mi się ten niebieski i moze tylko przemalować i odświeżyć w tym samym kolorze. W końcu nie ma takiego drugiego ;-) +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k3ss 0 Napisano Październik 14, 2012 Pojezdziłem i umyłem dzis monstera ;-) fajowe kolory ;) takimi PKS'ami można jeździć (pewnie nie jestem oryginalny ;P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Październik 19, 2012 Oto mój kanarek:) po zimie prawdopodobnie zmieni barwy - niemniej teraz wygląda tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 19, 2012 Budyniowy ;) Tylko nie na czerwony... i nie na czarny, jak już go musisz przemalować koniecznie! Wydobądź lepiej z niego "kawowy" potencjał. Fajny ten kolor! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Październik 19, 2012 Fajna lampa! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 19, 2012 no lampa spoko, wiem kogo to pomysł Borys ! Barwy ? hmm... tylko nie czerwień... za dużo czerwonych, jak zmieniać kolor, to iść w stronę indywidualności, tylko ! Ja walił bym w kolor biały mattt (ale jest ciężkie w wykonaniu) Brał bym też kolor prosto z natury, "błękit bławatka" potocznie lazurowy błękit, zawsze mi się podobał ten niebieski kolor jak każdy inny, ale jest inspiracja... i Tego Ci życzę, znajdź swój kolor, pomyśl nad dodatkami, dodatki można też pomalować, (Patrycho poszedł na całość, i malował cały silnik wahacz itd.) ale da się zrobić kilka części niskim kosztem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Październik 20, 2012 Aha, i dopiero teraz zobaczylem... Wiecej zdj z ta dlugowlosa pania w rekawiczkach :D!!! Co do koloru i wogole projektu, uwazam ze trzeba miec naprwde duzo smaku zeby projekt typu "na calosc" sie udal. Nawet jesli wsadzisz ogrom pracy to calosc moze nie wygladac, a napewo zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie podoba. Np taki Patrycho, naprawde pelen szacun za to co zrobil, napewno kosztowalo go to duzo kasy i wysilku by cos takiego zrobic aaaaale ja sam nie chcial bym miec takiego motocykla. O wiele bardziej podobaja mi sie motocykle ktore z pozoru nie wygladaja, sa jednak dopieszczone do samego konca i jedynie ktos kto siedzi w temacie widzi roznice. Gdzie nie potrzeba swiecacych, wyzywajacych kolorow i wybujalych kompozycji by sie cos spodobalo. To mozna porownac do kobiet, ta z duza iloscia makijarzu moze wygladac dobrze, ba! nawet pieknie, jednak zawsze bardziej podziwiana bedzie ta o naturalnej pieknosci ;) Przynajmniej ja tak to widze jesli chodzi o kobiety :P A Dusia jest dla mnie jak kobieta ( nie po darmo ducati nazywam DUSIA a moja dziewczyne Klaudia XD). Przyklad idealnie pieknego motocykla jak dla mnie: Chodzi oczywiscie o 916 http://www.youtube.com/watch?v=z5ZlNXujZ7w http://www.youtube.com/watch?v=UCP019hh08c I od kolegi z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Październik 20, 2012 kilka fotek z dzisiejszego wietrzenia dusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 21, 2012 kilka fotek z dzisiejszego wietrzenia dusi Billy - czy Ty ZAWSZE musisz mieć taki czysty motocykiel ?? :evil: Jako, że coś się zmieniło u mnie... się chwalę ;) Filmik nagrywany maszynką do mięsa, więc doradzam słuchawki ;) :lol: Mivv - http://www.youtube.com/watch?v=Fx_uf6kifYQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 21, 2012 Graty biały114, na filmie nieźle brzmią, więc na żywo musi genialnie łomotać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 21, 2012 na żywo musi genialnie łomotać Jeśli o dobrze wysterowanym subwooferze w bagażniku puszki mówi się, że "łaskocze nerki", to tutaj mogę śmiało powiedzieć : "gotuje flaki w brzuchu" ;) :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 21, 2012 Gratz Chorąży!!! nice shit!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach