NeX 3 Napisano Czerwiec 6, 2013 Ładne, ładne. Więcej zdjęć. Szczególnie tego 796 by się przydało jakieś zdjęcie wykonane czymś innym niż pustą puszką po kociej karmie ;) Nadal robione "puszką" ale lepszej jakości :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Czerwiec 7, 2013 LATO:) 2013 Lusterka Koso, podobne wziąłem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Czerwiec 7, 2013 Oto moje monstrum 750 r. 01 LATO:) 2013 ACH TO SŁOŃCE:)) TAK BYŁA TAKA POGODA W TYM ROKU.... TU JESIEŃ...2012 NO I ZIMA 2012:) Lusterka Koso :) kupiłem podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Czerwiec 7, 2013 Oto moje monstrum 750 r. 01 Melduj sie w ktoryms z łódzkich wątków, albo pisz, kiedy będziesz jeździł, to może uda sie jakos spotkac w Lodzi. pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Łomżyńskie bulwary i polerowane widelce Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Raxon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yashin666 0 Napisano Czerwiec 13, 2013 Skoro już się przywitałem to się ujawnię światu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaiowas 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) A oto mój es4er Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez kaiowas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dyziek 0 Napisano Lipiec 3, 2013 Witam mam niby jakiś już czas ale nie mam kiedy fot zapodać . Ostatnio takie poszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Lipiec 5, 2013 A oto mój 695 przed i po ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 5, 2013 W końcu coś drgnęło w temacie :) Dobry luj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czapek 0 Napisano Lipiec 6, 2013 Prezentuje się wypaśnie:) Dziś jade doprowadzić mojego do porządku i też wrzucę jakieś foty po południu. Ps: Co to masz za zbiorniczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Lipiec 6, 2013 Uniwersalne aluminiowe z allegro ;), nawet podpasowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Lipiec 6, 2013 Sprzedawca motor-japan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czapek 0 Napisano Lipiec 6, 2013 Sprzedawca motor-japan Wyglądają fajnie, pewnie sobie takie sprawie:) dzięki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) A ja skorzystalem ze sklepu poleconego przez Yang"a - the2wheels.com. Zamowilem klamki, manetki i lusterka. i dzisiaj, po tygodniu od zamowienia! dotarła do mnie paczka z HK (a pisali 4 do 6 tygodni :)) . Wiec zamiast robic cos pozytecznego... Jakosc w reku wyglada ok, zwlaszcza jak sie wezmie pod uwage cene. Zobaczmy w praniu jak sie sprawdza. Montaz - prawie pasowało :) Klamka sprzegla musiala miec lekko poprawiony otwor na mocowanie, a zakladania manetki na rollgaz nie zycze nawet wrogom :) Stare manetki przydały sie do uzupelnienia tych nowych (troche krotkie sie okazaly). Moto wyglada na baaardzo szerokie, ale w porownaniu z oryginalnymi lusterkami przybylo mu ledwie po 1cm z kazdej strony. Edytowano Lipiec 11, 2013 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 11, 2013 wydaje mi się, że dokładnie te same lusterka ja mam - chwilkę mi zajęło zanim się przyzwyczaiłem, ale efekt wizualny jest miodzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Lipiec 11, 2013 Profi klamki ;) - zacnie się prezentują - jak widoczność w tych lusterkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 11, 2013 jako że chwalenie się w tym dziale idzie pełną parą, to się powstrzymać nie mogłem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 11, 2013 jak widoczność w tych lusterkach? Nie mam pojecia! :) dopiero zalzylem, a tak leje ze chyba nici z jazdy jutro do pracy... :( natomiast moto wyglada bojowo ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David86E 0 Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) no to też się pochwale :D a tak przy okazji /ciaaaach/ przeszukałem allegro i nic ;/ od ogłoszeń "szukam" jest Garaż :angry: Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Moderator003 łamanie regulaminu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Lipiec 13, 2013 KGr, Miałem takie założone u siebie widać fajnie tylko jednak szeroko było, poszła przekładka pod manetki, skończyło się tak, że prawe zostało mi w łapce (a przynajmniej jego część) jak przestawiałem podczas jazdy :) Potem,zalozylem takie w rozmiarze jelczowych ale przy ustawieniu pod kierownicą bez szalu z widocznością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 13, 2013 fajna owiewka. daje coś ? czy raczej ozdoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Lipiec 13, 2013 Nawet daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 13, 2013 KGr, Miałem takie założone u siebie widać fajnie tylko jednak szeroko było, poszła przekładka pod manetki, skończyło się tak, że prawe zostało mi w łapce (a przynajmniej jego część) jak przestawiałem podczas jazdy :) Potem,zalozylem takie w rozmiarze jelczowych ale przy ustawieniu pod kierownicą bez szalu z widocznością. No wlasnie fakt, moto wyglada MEGA szeroko, ale ori lusterka odkrecilem dopiero po zamontowaniu tych i okazuje sie ze dodaja moze po 2 cm w kazda strone. Fabryczne lezki tez sporo za manety stercza (tu przepraszam kierowce VW sharana :) ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 14, 2013 Tamburyno moknie w Kisielinie. Wideo tez jest, ale taki ze mnie mistrz toru, ze wstyd pokazac :) PS. Pozdro dla kierowcy 996! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach