bialy114 1 Napisano Czerwiec 11, 2014 przyczyna była bardziej prozaiczna :) Ufff. A już myślałem, że to przeze mnie i wwk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 11, 2014 o Was wolę nie wspominać :) Ufff. A już myślałem, że to przeze mnie i wwk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 12, 2014 O masz a ja myślałem że na tej gałęzi to wisi poidło dla wróbli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 12, 2014 Dominik, bez tego kubełka o niebo lepiej, ale ja się nie znam :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Czerwiec 19, 2014 Wreszcie zrobiłem porządek z "tyłem" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Czerwiec 19, 2014 Wygląda zacnie Panie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Czerwiec 19, 2014 Wygląda zacnie Panie! A dziękuje bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 To kilka fotencji z wczoraj. Az zal sprzedawac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Czerwiec 23, 2014 Wychuchany . Na pewno nabywca już gdzieś tam się rozgląda za takim cacuszkiem. A po nim co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 A po nim co? Testastretta. Wiecej nie powiem :silent: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Czerwiec 23, 2014 Testastretta. Wiecej nie powiem :silent: będzie multi !! ...będzie multi !! :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 Stefcio będzie coś czuję ;) Nie taki straszny przecież, co Krys ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 Poki monster jest w garazu, to nie bardzo jest sens dywagowac nad tym co go ewentualnie zastapi :) Jak bede "na szukaniu" to na pewno bediecie wiedziec :P I skad bialy wiesz, ze ja wiem, ze nie taki stefan straszny jak go maluja? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 23, 2014 Ja też wiem że Ty wiesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 I skad bialy wiesz, ze ja wiem, ze nie taki stefan straszny jak go maluja? :) Od właściciela ;) U nas "w rodzinie" nic nie ginie ;) :P EOT :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Czerwiec 23, 2014 Piękny jest, osłona od dołu sprawia, że nie jest zbyt lekki- i dobrze moim zdaniem. Kanapa jest wykonana po mistrzowsku, brałbym go :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 Heh, plotkary! :) no jezdzi mi stefan po glowie, jezdzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 23, 2014 brałbym go :P To bierz ! Znajdziesz na "popularnym portalu aukcyjnym" :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 23, 2014 I w Garażu. Poza tym - o ile pamiętam z Desmomeetingu - to tej "osłony od dołu" już chyba nie ma :) Wysłane z mojego Transformer TF101G przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 23, 2014 bierz póki ogłoszenie świeże, nie przegap tej okazji :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 23, 2014 Heh, plotkary! :) no jezdzi mi stefan po glowie, jezdzi :P Zaraz plotkary :D My z białym po prostu lubimy dbać o odpowiedni kierunek ewolucji braci i sióstr :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 24, 2014 Dziękuje za miłe słowa i wstrzeliłeś się idealnie :) Od wczoraj od 21:29 wystawiony na "popularnym portalu aukcyjnym" Tak jak już pisałem. Pług został unicestwiony :) Przez chwilę stanowił karmnik dla ptaków, żeby później spotkać się z asfaltem - tak wyszło. Piękny jest, osłona od dołu sprawia, że nie jest zbyt lekki- i dobrze moim zdaniem. Kanapa jest wykonana po mistrzowsku, brałbym go :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 24, 2014 Monster resurrected! :) Dzisiaj przyprowadziłem swojego nowego-starego Monstera od Motomaniax-ów z Pruszkowa i znowu zaczynam sezon (któy został tak brutalnie przerwany na początku kwietnia). :) Długo zastanawiałem się jak odtworzyć swojego "rozbitka" i dość przypadkowo trafiło mi się chyba optymalne rozwiązanie. Otóż - zakupiłem od musieli z Motomaniax jego Czarną Bestię, z której on pozdejmował niektóre akcesoryjne części, które wcześniej do niej założył. W to miejsce przełożone zostały standardowe części z "rozbitka", które były w pełni sprawne, czyli: - zbiornik paliwa (jakoś tak Ducati w czerwieni bardziej mi podchodzi :) ) - tylne koło, - pompy hamulca ręcznego i sprzęgła, - hamulce - tylne zawieszenie. Do tego dokupiłem na allegro przednie koło, bo to z "rozbitka" trzeba byłoby prostować i lakierować, a ja nie chciałem czekać. No i jeszcze przełożony został mój akcesoryjny docisk i pół-osłona suchego sprzęgła. No i w taki oto sposób z takich "półproduktów": wyszedł swego rodzaju motocyklowy Frankenstein :) A efekt jest taki: Do założenia jest jeszcze owiewka (po tym, jak coś zrobię z peknietą szybką) i osłona siedzenia pasażera (którą oddalem do lakierowania, bo została porysowana). W kazdym bądź razie - jestrem przeszczęśliwy :) :) :) Darek i Theo - jeszcze raz wielkie dzięki za całokształt :thumbup: :thumbup: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 25, 2014 Fajnie wyglada i masz jeszcze zapasowy drugi silnik! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 25, 2014 Fajnie wygląda A jak buczy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach