Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

Polecam kiedy tu się wybrać kręte trasy "w miarę dobre" i te mosty... ;D - Stańczyki

post-88227-0-76176100-1405521535_thumb.jpg

moze nie moj ale pochwalic sie mozna :) mialem przyjemnosc dostania w rece Nowiutkiego Monstera i Diavela na caly dzien i powiem wam ze moc jaka oferuje ten monster jest poprostu niewiarygodna. komfort bardzo fajny i ogolnie jazda na sprawila mi przyjemnosc. Co doryku tego potwora to nie da sie tego opisac :D chcialbym miec taki w moim 1199. Brzmienie prawdziwego Monstera!

post-88286-0-25452000-1405523241_thumb.jpg

KGr    1

powiem wam ze moc jaka oferuje ten monster jest poprostu niewiarygodna.

To ciekawe jak jezdzi "S"ka :)

A jak bys porownal ta moc do diabla? Skoro miales dwa na raz, to chyba lepszej okazji do porownania nie ma :)

Ja użytku oba naraz w tym M 1200 S. Diavel szczególnie ten nowy jest bardziej spokojniejszy (od starego też) - monster 1200 S jest bardziej wyrywny (szczególnie na trybie sport bez problemu staje dęba) - chociaż moc jest niższa. M1200 S mamy bardziej sportowe zawieszenie (wg mnie to jedne z lepszych). Co czuć w zakrętach ten motocykl uwielbia zakręty (chociaż diavel też potrafi pozamiatać)

Edytowano przez miki

Monster bije Diavela. ale co jak co smiganie na gumie Diavelem jest bajecznie i nie ma zadneego problemu aby to zrobic, samo dodanie gazu i juz idzie.Jazda na Monsterze po zakretach jest super, milo i szybko reaguje, wysmienicie sie jezdzi.Ale jednak Diavel zawita w moim garazu :)

DSCN9551.JPG
DSCN9545.JPG
DSCN9556.JPG
DSCN9557.JPG
DSCN9512.JPG
DSCN9582.JPG

DbKIller vs. no DbKiller (wybaczcie za jakość nagrania, trudne warunki atmosferyczne, dupowaty sprzęt ..w zasadzie ni ch.. prawdy xD)

KGr    1

a jak pieknie brzmi... na zywo mialem przyjemnosc posluchac :) (nawet dobra minute wczesniej zanim zobaczylem :D)

Świetnie się prezentuję )

Reklamujesz się? :-P

ogólnie jak dla Mnie najlepszy Monster w historii litrowy piec z DS, dwu zaworowiec, klasyczny olejak, suchar bez APTC, do tego piękny kratownicowy mono wahacz i 5 ramienne marchesini czego można chcieć więcej może bardziej rozbudowane zegary z wskaźnikiem ładowania i temperatury, dzisiejsze Panigale to nie to samo ducati co kiedyś...

Motocykl świetnie się prezentuje :D

Reklamujesz się? :razz:

Takie tam drobne "eł" :lolno: :lolno:  , dzięki Theo za poprawkę :mrgreen:

Witam z Bielska Białej, nie miałem okazji się jeszcze u Was przedstawić,krótko pisząc jestem Paweł i odkąd mogłem się przymierzyć chyba mniej wiecej w 14 roku życia do pierwszego monstera lubię tylko i wyłącznie włoskie potwory:-D (slawetny rok 94), a z ostatnim tak coś sobie wymyśliłem... żeby zwiększyć doznania ;-) bo na termignoni jakoś cicho;-)

post-89551-0-25249200-1406243760_thumb.jpg

cześć P.P. - monster wygląda pięknie, a przynajmniej ta jego część :)   przywitaj się tu i wrzuć więcej zdjęć :)

obiecałem jak sprzedam 695 pokazać co zagości - a nawet co zagościło :)  ależ mi się japa cieszy...  zamieniłem wyśmienite na genialne!

sr4-800x600.jpg

jutro Cię przytulę....

wiesz, że nie będzie miał źle...  już dzisiaj zdarte naklejki ze śląska...  naklejka desmomaniaxów wiesz gdzie :) i nieco przeczyszczony  

do zobaczenia jutro

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Oj, coś ty najlepszego zrobił :thumbup:  kawał sprzęta teraz jest, G R A T U L A C J E ! koniecznie wpadnij się pochwalić kiedyś.

Piękny i tyle.

p.s.mam fajną,zakręconą traskę przygotowaną.

z ta traską to niestety, ale musicie zaczekać na mnie !! Qrde, brat !! Jeszcze raz gratuluję, cieszę się z Tobą :) no chyba Cię odwiedzę w przyszłym tyg.

Edytowano przez martini

jutro Cię przytulę....

wiesz, że nie będzie miał źle...  już dzisiaj zdarte naklejki ze śląska...  naklejka desmomaniaxów wiesz gdzie :) i nieco przeczyszczony  

do zobaczenia jutro

no cóż zrobić... ale w garażu pustawo sie zrobilo... oby Ci służył jak najlepiej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.