morham 0 Napisano Marzec 17, 2015 A Wiec i ja pochwale sie moim bandyta ;) Zakupilem w niedziele i od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem ;) teraz trzeba doprowadzic do idealnego stanu mechanicznego ;) czyt. zauwazylem juz jeden wyciek ;P Słyszałem i widziałem na żywo jak gada ten egzemplarz :) Jest moc... Będziesz Pan zadowolony myślę... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Marzec 17, 2015 To i ja pochwalę się nowym Monsterkiem :) piękna sztuka w moim guście ;) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malkospablos 0 Napisano Marzec 20, 2015 No to nadeszła okazja na mojego Kocura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macias89 0 Napisano Marzec 20, 2015 Jest kozak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Marzec 20, 2015 Lux maszynka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malkospablos 0 Napisano Marzec 20, 2015 A do tego ma rogi , ryczy i jest narwiste!!! Tylko trawy nie lubi :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 21, 2015 Bardzo ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neowaw 0 Napisano Marzec 21, 2015 Pierwszy słoneczny dzień. Pierwsza dłuższa jazda, a oto pierwsze zdjęcie mojego pierwszego Ducati :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 24, 2015 (edytowany) Prawie skończony :) Bak w trakcie pierwszej polerki: Edytowano Marzec 24, 2015 przez sacrosaint Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikSzymanski 0 Napisano Marzec 25, 2015 Niemal 20-letni m900 po dwóch latach permanentnej rozbiórki. Kocham Cię Dukie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Marzec 25, 2015 Kawał dobrej roboty ;). Toż to cud że ta Italia w ogóle odpaliła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Marzec 25, 2015 sacrosaint - podoba mi się ten lakier :) jak i cały monster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarhead 0 Napisano Kwiecień 9, 2015 Pierwsze zdjęcia ponieważ w koncu pogoda dopisala mojego pierwszego Ducati wiec moglem je wypucowac w sloncu :D '02 Monster 620S nazywam go pieszczotliwie TYTAN :twisted: Motocykl sprowadzony z Włoch po całkowitym serwisie spod ręki Marcina "jakitaki". Jestem wrecz przeszczesliwy, w koncu wychodzi pogoda wiec bede mial okazje pojezdzic :D Z tego miejsca chcialbym podziekowac Arkowi (Bialy), za wszystkie rady i wszelka pomoc w ubiciu targu :D oraz Marcinowi (jakitaki) za to cudo i wytrzymywanie moich telefonow z roznej masci pytaniami oraz za otrzymywanie fachowych odpowiedzi na nie :D Mam nadzieje, ze niedlugo sie spotkamy! Go Ride \../ :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Jak to niewiele do szczęścia potrzeba :) Gratulacje po raz "n-ty". Niech bezpiecznie wozi ! A dziękować mi nie masz a co. Zmień tłumiki żeby Prezesso wiedział kiedy terroryzujesz miasto ;) P.S. Gumkę na dźwignię zmiany biegów sobie załatw, bo buty poniszczysz ;) :P Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strażak 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 Witam wszystkich przy tak dopisanej pogodzie:) Wrzucam kilka zdjęć swojego Monstera po czym zamierzam go trochę przewietrzyć. Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 Czas pochwalić się moim monsterkiem :)Część z Was pewnie pamięta, że grzebałam przy nim od zimy 2014 i z czerwonego, klasycznego potworka wyszedł bombowiec. Co poszło do zmiany: - lakierowanie - ucięty ogon i fajne mocowanie pod tablice, które sprezentował mi Jasper - lusterka - podgrzewane manetki - klamki - kanapa - tłumiki - kierunki - tylna lampa (LED + zintegrowane kierunki) - generalny "remont" gaźników i zaworów Do zamontowania zostały mi zbiorniczki na płyny i światła przeciwmgłowe. Przed zmianami: I po zmianach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 12, 2015 Światła przeciwmgłowe? Nie wiem jak to sobie wyobrazić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 Już Ci pokazuje ;) Będą 2 takie, chce je zamontować na ramie, lub pod lampą do lagów. Zależy od tego, gdzie będą lepiej oświetlać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 12, 2015 Oczy mi krwawią :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 Hihihi.Zamontowane myślę, że będą pasować do całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) Ale masz fajne tłumiki ;) :D Jak się sprawują? A generalnie co do całości - widać, że przemyślana koncepcja. Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 12, 2015 Ładnie ale tłumiki nie pasują kolorem do całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 @Motoricko tłumiki oczywiście dzięki forum ;))) Dzięki. @Gorzko wiem. Czarne mi się marzą. Brałam pod uwagę malowanie (drążę temat czy wyjdzie) albo okładzinę karbonową (widziałam chyba wątek na forum, więc muszę pokuszać gdzie to można nabyć i czy nie będzie miało wpływu na spalanie [podwyższy temperaturę spalin?]), myślałam też o owinięciu taśmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek72 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 fajnie wygląda , pogratulować pomysłu i wykonania , mam te lusterka(przy 2 moto) tylko dane do zewnątrz , świetna widoczność , 10 pkt. do "zbujeckości" i ciężko to przyznać bo są chyba lepsze od tej okrągłej Rizomy za tysiaka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 @yarek72 ja te lustra z chin kupiłam za jakieś 30 zł. I naprawdę są genialne - najlepsze jakie miałam. Tylko problem był z mocowaniem średnica kierownicy mi się nie zgadzała i musiałam trochę przykombinować z innymi śrubkami. Ale jest, trzyma się :) W planach jeszcze malowanie setów ale to już po sezonie chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach