bartekk 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Możesz pod rzucić linka do tych lusterek ? Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Aliexpress i do przodu - to moje hasło ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 @plpt dokładnie! Ja tam już całą chińską wioskę zasponsorowałam! Od motogadżetów po ciuchy i kosmetyki :D @bartekk niestety tamtej już nie ma ale znalazłam takie: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2-x-Popular-22mm-Adjustable-Blue-Anti-Glare-Mirror-Heavy-Duty-Motorcycle-Street-Bike/1983816721.html poszukaj chwile to pewnie znajdziesz w lepszej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 13, 2015 A cła nie każą nasi płacić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 13, 2015 A cła nie każą nasi płacić? Roznie. Do jakiejs wsrtosci machaja reka. Ja zamawialem jakies drobiazgi za w sumie cos kolo 200 zeta i przyszlo po tygodniu do domu. (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekk 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Na cło jest sposób. Sprzedawca na paczce pisze gift lub zaniża wartość. Mi się tak udało. Dzięki za link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastim77 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 14, 2015 A cła nie każą nasi płacić? To jest chyba losowo. Ostatnio kupowałam kamerkę za prawie 800 zł i bez cła przeszła. Kolegę za 100 chcieli skasować. Chińczycy praktycznie zawsze wysyłają jako gift. Wystarczy wtedy jak z cła się kontaktują potwierdzić, że to prezent :) Ale ja zamawiam średnio kilka rzeczy w miesiącu a cło płaciłam raz na 3 lata, jak z Azji kupuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 14, 2015 Może jest i losowo ale najważniejsze żeby paczka nie nosiła znamion zakupu w sklepie - ja dostałem zakupy w oryginalnym pudle, opakowanym w przeźroczystą folię z kwitami i paragonem wewnątrz. Tu chyba celnicy nie mieli nawet wyjścia :). Do paczki dołączyli kwity z odprawy - koszt cła był kosztem pobrania paczki. I tak wyszło tanio ale nie tak jak liczyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) Pytałem o to cło, bo poważnie zacząłem rozważać jakieś zakupy na tej stronie aliexpress. Natknąłem się na nią pierwszy raz gdy kilka miesięcy temu szukałem jakiejś kamery na moto. Ostatecznie kupiłem ją w Polsce, ale widziałem tam sporo rzeczy godnych uwagi. Np. ciuchy casualowe z logo Ducati. Ja wiem, że to piractwo na szkodę ulubionej marki, no ale jednak tam są DUŻO tańsze :) Edytowano Kwiecień 14, 2015 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymon.bajon 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Moje piękności:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 26, 2015 Takim Monstrum dzisiaj wyjechałem z garażu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadzik 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Ale masz (tzn. Twój moto) ogromnego bobra! Największy jakiego widziałem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 26, 2015 Ale masz (tzn. Twój moto) ogromnego bobra! Największy jakiego widziałem :) Tja moda na retro powraca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Bardzo ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Już Ci pokazuje ;) Będą 2 takie, chce je zamontować na ramie, lub pod lampą do lagów. Zależy od tego, gdzie będą lepiej oświetlać. Bardzo mi się to zawsze podobało i na ramę bym lajsnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Chętnie bym umieścił fotkę, ale nie wiem jak, może ktoś podpowie :-| Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Waldi59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Kwiecień 26, 2015 Mój monster i ostatnie spojrzenie na śnieg w tym roku " Biały Krzyż" 25.04.15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SticV 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez SticV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 Nie moge sie juz doczekac, moze tak troche mi ulzy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 30, 2015 wygląda fenomenalnie... kanapa oczywiście pod kolor butów ;) brzmi super na głośnikach creative`a :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Kwiecień 30, 2015 mam te same tłumiki :) brzmią pięknie, wiesz, że robili czarne puchy, chyba pasowały by ci bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 (edytowany) Zdecydowanie tytanowe mi bardziej odpowiadaja, nie lubie jakos karbonu poza wyscigowymi sprzetami. A w tych sie juz zakochalem;) Edytowano Kwiecień 30, 2015 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 Maciek kiedy prezentacja na żywo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 (edytowany) Oby za tydzien ;) zalezy jak formalnosci sie uda zalatwic. poki co sam jestem ciekaw jak teraz wyglada ;) Maciek kiedy prezentacja na żywo ? Edytowano Kwiecień 30, 2015 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach