Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

@plpt dokładnie! Ja tam już całą chińską wioskę zasponsorowałam! Od motogadżetów po ciuchy i kosmetyki :D

@bartekk niestety tamtej już nie ma ale znalazłam takie: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2-x-Popular-22mm-Adjustable-Blue-Anti-Glare-Mirror-Heavy-Duty-Motorcycle-Street-Bike/1983816721.html

poszukaj chwile to pewnie znajdziesz w lepszej cenie.

KGr    1

A cła nie każą nasi płacić?

Roznie. Do jakiejs wsrtosci machaja reka. Ja zamawialem jakies drobiazgi za w sumie cos kolo 200 zeta i przyszlo po tygodniu do domu.

(wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk)

Na cło jest sposób. Sprzedawca na paczce pisze gift lub zaniża wartość. Mi się tak udało. Dzięki za link

A cła nie każą nasi płacić?

To jest chyba losowo. Ostatnio kupowałam kamerkę za prawie 800 zł i bez cła przeszła. Kolegę za 100 chcieli skasować.

Chińczycy praktycznie zawsze wysyłają jako gift. Wystarczy wtedy jak z cła się kontaktują potwierdzić, że to prezent :) Ale ja zamawiam średnio kilka rzeczy w miesiącu a cło płaciłam raz na 3 lata, jak z Azji kupuje?

Może jest i losowo ale najważniejsze żeby paczka nie nosiła znamion zakupu w sklepie - ja dostałem zakupy w oryginalnym pudle, opakowanym w przeźroczystą folię z kwitami i paragonem wewnątrz. Tu chyba celnicy nie mieli nawet wyjścia :). Do paczki dołączyli kwity z odprawy - koszt cła był kosztem pobrania paczki. I tak wyszło tanio ale nie tak jak liczyłem.     

Pytałem o to cło, bo poważnie zacząłem rozważać jakieś zakupy na tej stronie aliexpress. Natknąłem się na nią pierwszy raz gdy kilka miesięcy temu szukałem jakiejś kamery na moto. Ostatecznie kupiłem ją w Polsce, ale widziałem tam sporo rzeczy godnych uwagi. Np. ciuchy casualowe z logo Ducati.

Ja wiem, że to piractwo na szkodę ulubionej marki, no ale jednak tam są DUŻO tańsze :)

Edytowano przez Motoricko

Ale masz (tzn. Twój moto) ogromnego bobra! Największy jakiego widziałem :)

Tja moda na retro powraca :)

Już Ci pokazuje ;)

Będą 2 takie, chce je zamontować na ramie, lub pod lampą do lagów. Zależy od tego, gdzie będą lepiej oświetlać.

Bardzo mi się to zawsze podobało i na ramę bym lajsnął 

Chętnie bym umieścił fotkę, ale nie wiem jak, może ktoś podpowie :-|

Edytowano przez Waldi59

Mój monster  i  ostatnie spojrzenie na śnieg w tym roku " Biały Krzyż" 25.04.15

IMG_1061.JPG

wygląda fenomenalnie...  kanapa oczywiście pod kolor butów ;)     brzmi super na głośnikach creative`a :)

mam te same tłumiki :) brzmią pięknie, wiesz, że robili czarne puchy, chyba pasowały by ci bardziej 

Zdecydowanie tytanowe mi bardziej odpowiadaja, nie lubie jakos karbonu poza wyscigowymi sprzetami.

A w tych sie juz zakochalem;)

Edytowano przez emvespa

Oby za tydzien ;)

zalezy jak formalnosci sie uda zalatwic. poki co sam jestem ciekaw jak teraz wyglada ;)

Maciek kiedy prezentacja na żywo ?

Edytowano przez emvespa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.