Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bialy114

Plecak Ducati Gear

Polecane posty

Mam, używam. Da się. Wymagał drobniutkiej modyfikacji, ale swoje zadanie spełnia: do pracy z nim jeżdżę.

Ale ilu ludzi - tyle opinii. ;)

Edytowano przez bialy114

plecak spoko, mam i pół świata ze mną zjeździł. pierwsza rzecz z logo ducati jaką kupiłem na długo przed zakupem samego motocykla ducati. to był początek złego :twisted:

W zime kupiłem identyczny, nowy za 50 pln na Allegro. Będę używał go nam zapas, pierwsze wrażenia - za ta kase śmiech na sali :-D

Biały a jak modyfikowałeś ten wspaniały wynalazek? W sumie zalega mi w szafie :D Może go wyciągnę :P

Wkurzały mnie fruwające luźne paski po dobraniu dociśnięcia, więc założyłem "gumki recepturki" i po problemie. ;)

którąś odznaką z harcerstwa trzeba było przypiąć... :)    a tak poważnie to sam zastanawiałem się nad tym plecakiem, ale tylko i wyłącznie z myślą o jeździe na WDW - chyba plecak w ogóle w taką trasę to zły pomysł.

Panowie nad czym tu się rozkminia 30 zeta za plecak to nawet jak się z buta po browar idzie warto mieć coś Ducatowego na plecach. Wszyscy chyba wiemy ile kosztują pierdoły z logiem Ducati.

PS. Jak ktoś nie ma tych 30 zeta to mogę pożyczyć - odda kiedy będzie miał - info na priv :grin:

Wkurzały mnie fruwające luźne paski po dobraniu dociśnięcia, więc założyłem "gumki recepturki" i po problemie. ;)

To samo zrobiłam z moim poprzednim plecakiem, z którym jeździłam :D

Stary poczciwy nike :D

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.