bialy114 1 Napisano Luty 23, 2014 http://tablica.pl/oferta/ducati-diavel-carbon-red-CID5-ID55iRf.html#c19e7b3334 to chyba miki72 sprzedaje :roll: :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Luty 23, 2014 Był już zdaje się wcześniej wystawiany na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 23, 2014 http://tablica.pl/oferta/ducati-diavel-carbon-red-CID5-ID55iRf.html#c19e7b3334 to chyba miki72 sprzedaje :roll: :cry: Tak to Michała Diabeł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Luty 23, 2014 Oj, przy wolnych środkach brałbym jak rolnik dotację :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) tak to mój Diabeł - jak ktoś nie weźmie to weźmie skarbowy lub Zus :( takie czasy...fak Edytowano Luty 24, 2014 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 24, 2014 Ja pierdziu,szkoda Michał,za dwa lata mógłby być mój. Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Ja pierdziu,szkoda Michał,za dwa lata mógłby być mój. Współczuję. Nie mogl byc, bo na sezon 2015 ja go chcialem... Tak czy siak, diabel dobrze dbany, doposazony, bedzie cieszyl jak sie kto na niego skusi. Edytowano Luty 24, 2014 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 24, 2014 Tak czy siak, diabel dobrze dbany, doposazony, bedzie cieszyl jak sie kto na niego skusi. dzięki KGR - druga strona medalu brzmi tak: Diabeł ciorany po każdym terenie i w każdej pogodzie - bez cackania się i to dość intensywnie (średnio 15 tyś/sezon) żeby było jasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 24, 2014 znaczy sie uzywany zgodnie z przeznaczeniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 24, 2014 Miki... :-| Wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) Nowy status ogłoszenia w opisie pojazdu :razz: http://otomoto.pl/ducati-diavel-carbon-red-M3896065.html Edytowano Luty 26, 2014 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Luty 26, 2014 :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 26, 2014 No to widzimy się w Tatrach jak się tylko asfalt splucze z piachu. Tylko tym razem umyj szatana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 26, 2014 Miki! Super! :) Tylko dbaj o niego przez nastepny sezon, bo zaniedbanego nie bede chcial :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 26, 2014 ... oby Ci się wszystko poprostowało ... nie tylko kwestia sprzedaży motocykla. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) ... oby Ci się wszystko poprostowało ... jeśli chodzi o kasę to znaleźli się na szczęście życzliwi ludzie i zaoferowali wsparcie :) kamień z serca :razz: choć sytuacja dalej niepewna...ale się nie poddajemy :) Edytowano Luty 26, 2014 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 26, 2014 tak trzymaj :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 26, 2014 Jak zwykle - stawiam piwka Miki :-) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 26, 2014 Michał! Qrfa, dokładnie 10 lat temu miałem mega glebę finansową, tak mnie koledzy umoczyli, że byłem głębiej niż dno sięga, US mnie do mułu wgniótł. Ja kilka ładnych lat się odkuwałem zarabiając minimalną krajową i dziś jestem silniejszy, mam nadzieję że i Ty będziesz mega mocny! Trzymam kciuki i do zobaczyska na trasie kierunek tur de tatry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach