pyton9 0 Napisano Luty 24, 2014 Witam Od jakiegoś czasu mam problem z 848. Po gwałtownym dodaniu gazu i odpuszczeniu motocykl zaczyna słabnąć, dławić się, strzelać z tłumika i w efekcie gaśnie. Po zgasnieciu silnik odpala normalnie jednak po wrzuceniu biegu gaśnie. Po odczekaniu kilku minut można jechac dalej. Problem pojawia się za kazdym razem po przejechaniu kilku kilometrów. Bez gwałtownego przyspieszania pracuje bez zastrzezen. Dodam że wszystkie wymiany dokonuje dużo wczesniej niż przewiduje producent. Motocykl jest w idealnym stanie. Przejechałem nim 8 000 km aktualnie ma 14 000km. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 24, 2014 spr. filtr paliwa , następnie pompe paliwa... jakies błędy wyrzuca??? filtr powietrza ok? względnie może tez padać sonda lambda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 24, 2014 Sprawdź taki banał jak odpowietrznik zbiornika paliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 24, 2014 i dzien dobry tez nie zaszkodzi :) a przynajmneij ladnie podziekuj, jezeli rady Kolegow pomoga! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyton9 0 Napisano Luty 27, 2014 Odpowietrzenia baku było zatkane przetkałem je jednak problem pozostał... Oddałem dzisiaj motocykl do serwisu. Dzieki za wszystkie sugestie i podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach