yahoo 0 Napisano Marzec 3, 2014 Kiedyś w "modyfikowane sztuki" ktoś(musieli!?) podpowiedział mi, że zbiornik z ST będzie pasował do monstera 600. Znudził mi się mój zbiornik i zaczynam ważyć temat. Mój monster to 600 z 2000 roku. Od którego ST szukać zbiornika? ST2? Czy będzie pasował idealnie na ramę? Czy pompa i zawias jest taki sam jak w monsterze? I najważniejsze, czy fotel z monstera będzie pasował pod ten zbiornik?Kiedyś mierzyłem zbiornik ze starszego niż mój monstera i był o parę milimetrów szerszy więc nie mogłem założyć fotela. Być może jest zbiornik z jakiegoś innego modelu, który do mnie podpasuje!? Jeżeli ktoś coś słyszał to proszę o podpowiedź. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 3, 2014 Zbiornik ST do gaźnikowego motocykla to zdecydowanie bardziej skomplikowane rozwiązanie. Temat zamiany zbiorników dot motocykli z bliźniaczymi układami zasilania. Wszystko sie oczywiście da, ale nakład pracy i kosztów może być absolutnie niewspółmierny do efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Marzec 3, 2014 Jest jakiś zbiornik, który będzie pasował? Może to chodziło o SS!? Tylko jak patrzę to fotel pasował nie będzie. Docelowo i tak chciałem go przerobić, ale jeszcze nie namierzyłem nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 3, 2014 http://ca-cycleworks.com/products/tanks/mtt43-carb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Marzec 4, 2014 Dzięki, rozwiązanie wygląda na idealne poza tym, że cena jest bliska cenie motocykla ;) Liczyłem na większa uniwersalność zbiorników ducati. Mam dwa metalowe do monstera, może kiedyś trafię na kogoś ktoś będzie umiał jeden z nich dla mnie wyszczuplić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach