Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

Drodzy,

czy ktoś wie gdzie można kupić naklejki z symbolami Monstera 695? W moim modelu została tylko mała nalepka "Monster" na plasiku pod siodłem. Brakuje "695" i włoskiej flagi. Czy da się to gdzieś dokupić?

pozdrawiam

Drodzy,

czy ktoś wie gdzie można kupić naklejki z symbolami Monstera 695? W moim modelu została tylko mała nalepka "Monster" na plasiku pod siodłem. Brakuje "695" i włoskiej flagi. Czy da się to gdzieś dokupić?

pozdrawiam

http://www.ebay.it/itm/Ducati-Monster-695-adesivi-adhesives-stickers-decal-/110982752466?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item19d71668d2&_uhb=1

Zupełnie tego nie rozumiem... Jak bym miał potrzebę kupienia czegoś do Ducati, zwróciłbym się w pierwszej kolejności do... Ducati, czyli w tym wypadku do polskiego dealera z zapytaniem o cenę takiej naklejki, a nóż widelec będą mieć od ręki. Po co kogo odsyłać do ebaya skoro można kupić to bez problemu w polskim salonie, również z tego co wiem wysyłkowo???

Zupełnie tego nie rozumiem... Jak bym miał potrzebę kupienia czegoś do Ducati, zwróciłbym się w pierwszej kolejności do... Ducati, czyli w tym wypadku do polskiego dealera z zapytaniem o cenę takiej naklejki, a nóż widelec będą mieć od ręki. Po co kogo odsyłać do ebaya skoro można kupić to bez problemu w polskim salonie, również z tego co wiem wysyłkowo???

Masz rację, też zaczynam poszukiwanie części od salonu dlatego założyłem że kolega się dowiadywał i takowych nie mieli...   Pomóc tylko chciałem........... :) 

zapomniało się o takich opcjach przez kupowanie na alledrogo, ebajach i od innych. Codziennie przejezdzam obok dealera Ducati, takze ten.. :roll:

..sprawdze.

ja kupiłem na allegro, okazały się za duże. na pałę wybrałem wymiary, ale nakleje świetnej jakości. generalnie monster został nołnejmem, wniosek - spokojnie znajdziesz na alledrogo, ale ogarnij wymiary :P daj na priva, to wygrzebię sprzedawdcę. 

Edytowano przez xraymutation

Rozmawiałem z chłopakami z Ducati Bielsko i powiedzieli : " k.... jak by tu przyjechał to mu je dam i jeszcze naklejki Rizomy , Shela .... i co tam jeszcze "  :mrgreen:  nie utrudniajcie sobie życia

zapomniało się o takich opcjach przez kupowanie na alledrogo, ebajach i od innych. Codziennie przejezdzam obok dealera Ducati, takze ten.. :roll:

..sprawdze.

śmigasz po Łopuszańskiej hehe ;)

A co maja powiedzieć?

Nr katalogowy nalepek z Parts katalogu i 48h na dostawę.

theodor, tego właśnie się spodziewam, ale liczę na coś więcej -  na powitanie w stylu: gratulujemy wyboru motocykla...

to tak na marginesie.

xraymutation - zaraz leci priv z zapytaniem o sprzedawcę

U mnie naklejek nie było więc sam sobie zaprojektowałem:) Plastik polakierowany na czarny mat

post-88852-0-85551300-1395754956_thumb.jpg

pioter1987: ciekawie to wyszło,podoba mi się.jakieś wskazówki co do samego druku?

xraymutation: poproszę w takim razie o czcionkę i zobaczymy co z tego wyjdzie

pioter1987: ciekawie to wyszło,podoba mi się.jakieś wskazówki co do samego druku?

xraymutation: poproszę w takim razie o czcionkę i zobaczymy co z tego wyjdzie

Robiłem to w programie AutoCad. Znalazłem czcionkę która mi się spodobała, odpowiednio sformatowałem, zapisałem w pdf i zaniosłem do firmy która mi to wykonała na folii. Później tylko przykleić, odkleić folie i gotowe:)

jelsi kogoś interesują naklejki do 695 i do innych modeli:

http://www.grafnet.eu/index.php?ducati,104

zamówiłem i czekam.

No i jak kolego. Dostałeś te naklejki. Jaka jakość?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.