grudzien 0 Napisano Marzec 17, 2014 Drodzy, czy ktoś wie gdzie można kupić naklejki z symbolami Monstera 695? W moim modelu została tylko mała nalepka "Monster" na plasiku pod siodłem. Brakuje "695" i włoskiej flagi. Czy da się to gdzieś dokupić? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dlugi 0 Napisano Marzec 17, 2014 Drodzy, czy ktoś wie gdzie można kupić naklejki z symbolami Monstera 695? W moim modelu została tylko mała nalepka "Monster" na plasiku pod siodłem. Brakuje "695" i włoskiej flagi. Czy da się to gdzieś dokupić? pozdrawiam http://www.ebay.it/itm/Ducati-Monster-695-adesivi-adhesives-stickers-decal-/110982752466?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item19d71668d2&_uhb=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 18, 2014 Dzięki dlugi, szukałem na UK i USA a zapomniałem o IT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 18, 2014 Zupełnie tego nie rozumiem... Jak bym miał potrzebę kupienia czegoś do Ducati, zwróciłbym się w pierwszej kolejności do... Ducati, czyli w tym wypadku do polskiego dealera z zapytaniem o cenę takiej naklejki, a nóż widelec będą mieć od ręki. Po co kogo odsyłać do ebaya skoro można kupić to bez problemu w polskim salonie, również z tego co wiem wysyłkowo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dlugi 0 Napisano Marzec 18, 2014 Zupełnie tego nie rozumiem... Jak bym miał potrzebę kupienia czegoś do Ducati, zwróciłbym się w pierwszej kolejności do... Ducati, czyli w tym wypadku do polskiego dealera z zapytaniem o cenę takiej naklejki, a nóż widelec będą mieć od ręki. Po co kogo odsyłać do ebaya skoro można kupić to bez problemu w polskim salonie, również z tego co wiem wysyłkowo??? Masz rację, też zaczynam poszukiwanie części od salonu dlatego założyłem że kolega się dowiadywał i takowych nie mieli... Pomóc tylko chciałem........... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 18, 2014 zapomniało się o takich opcjach przez kupowanie na alledrogo, ebajach i od innych. Codziennie przejezdzam obok dealera Ducati, takze ten.. :roll: ..sprawdze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) ja kupiłem na allegro, okazały się za duże. na pałę wybrałem wymiary, ale nakleje świetnej jakości. generalnie monster został nołnejmem, wniosek - spokojnie znajdziesz na alledrogo, ale ogarnij wymiary :P daj na priva, to wygrzebię sprzedawdcę. Edytowano Marzec 20, 2014 przez xraymutation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 20, 2014 Rozmawiałem z chłopakami z Ducati Bielsko i powiedzieli : " k.... jak by tu przyjechał to mu je dam i jeszcze naklejki Rizomy , Shela .... i co tam jeszcze " :mrgreen: nie utrudniajcie sobie życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) ale maja dukę 695, czy całą resztę? :) Edytowano Marzec 20, 2014 przez xraymutation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 20, 2014 Po prostu zadzwoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 20, 2014 zapomniało się o takich opcjach przez kupowanie na alledrogo, ebajach i od innych. Codziennie przejezdzam obok dealera Ducati, takze ten.. :roll: ..sprawdze. śmigasz po Łopuszańskiej hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 21, 2014 Bielsko mi lekko nie po drodze, ale zajadę na Łopuszańską. Ciekawe co tam "chlopaki" powiedzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 21, 2014 A co maja powiedzieć? Nr katalogowy nalepek z Parts katalogu i 48h na dostawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 21, 2014 theodor, tego właśnie się spodziewam, ale liczę na coś więcej - na powitanie w stylu: gratulujemy wyboru motocykla... to tak na marginesie. xraymutation - zaraz leci priv z zapytaniem o sprzedawcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pioter1987 0 Napisano Marzec 25, 2014 U mnie naklejek nie było więc sam sobie zaprojektowałem:) Plastik polakierowany na czarny mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 25, 2014 jakby ktoś coś takiego planował to mam czcionkę ducati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 26, 2014 pioter1987: ciekawie to wyszło,podoba mi się.jakieś wskazówki co do samego druku? xraymutation: poproszę w takim razie o czcionkę i zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 26, 2014 xraymutation: poproszę w takim razie o czcionkę i zobaczymy co z tego wyjdzie Oj, grudzien... Szukajka się spsuła ? ;) http://docpoland.com/temat/8834-czcionka-ducati-ta-podwojna/?hl=czcionka ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 26, 2014 biały114 - ostatnia rzecz jakiej bym szukał na forum to czcionka:), ale nowym, wiec jeszcze mało wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 26, 2014 Luzik To forum tylko kawy do łóżka nie podaje. ;) Tapatalknięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien 0 Napisano Marzec 26, 2014 jelsi kogoś interesują naklejki do 695 i do innych modeli: http://www.grafnet.eu/index.php?ducati,104 zamówiłem i czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 26, 2014 graty, fajna strona i dobre ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pioter1987 0 Napisano Marzec 26, 2014 pioter1987: ciekawie to wyszło,podoba mi się.jakieś wskazówki co do samego druku? xraymutation: poproszę w takim razie o czcionkę i zobaczymy co z tego wyjdzie Robiłem to w programie AutoCad. Znalazłem czcionkę która mi się spodobała, odpowiednio sformatowałem, zapisałem w pdf i zaniosłem do firmy która mi to wykonała na folii. Później tylko przykleić, odkleić folie i gotowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Lipiec 2, 2017 jelsi kogoś interesują naklejki do 695 i do innych modeli: http://www.grafnet.eu/index.php?ducati,104 zamówiłem i czekam. No i jak kolego. Dostałeś te naklejki. Jaka jakość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach