Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Marek.mxo

Ducati S2R Rzeszów

Polecane posty

Czołem,
Szukam Ducati 620/695/S2R do 15k od jakiegoś czasu. Zwracam się o poradę. Czy wiecie może coś na temat tego modelu? Jestem z Wrocka i do Rzeszowa mam kawałek także zanim sie wybiorę w trasę wolę zapytać czy ten model jest wart uwagi. Poniżej drugi model, który pewnie zahaczę w drodze do Rzeszowa. Jakbyście coś wiedzieli to napiszcie słowo, będę wielce wdzięczny. A może macie namiar na kogoś kto akurat sprzedaje moto w tym przedziale cenowym?

S2R Rzeszów:
http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-800-ducati-monster-s2r-M3862503.html
- z rozmowy telefonicznej wiem że jest sprowadzony z Włoch, bez historii przegladów, remontów,
- jednym słowem niezawiele mogłem się dowiedzieć od sprzedawcy
- ze zdjęć wyglada całkiem rześko;)

695 Żory:
http://tablica.pl/i/oferta/ducati-monster-695-CID5-ID3UfUX.html

Z góry dzięki za pomoc!

Sent from my iPad using Tapatalk

edit: poprawione linki

już nie mogę się doczekać komentarza od biały114 :)

Edytowano przez rzepson

Ej dziady !!

Statlerandwaldorf.JPG

Co Wy ludzi mną straszycie :P

Masz szczęście , teraz to cię Biały pochwali  :mrgreen:

Autorowi udzielam pochwały wzrokowej i wyróżnienia w jadłospisie ;)

@Marek.mxo - poszukaj w użyszkodnikach tego wypaczonego Forum :crazy: ludzi z Rzeszowa (np. wwk lub Pablo). Napisz PW z prośbą o rzucenie gałką oczną. Może znajdą chwilkę ;)

/ciach/

to nie miejsce na handel

Co do tego za 13... zapomnij o dobrym motocyklu z tego rocznika, za taką cenę.

ten z żor wygląda nieźle. mój miał 4 właścicieli we włoszech i kosztował mnie kilka kafli więcej :) fajne moto. przebieg wskazuje na duży przegląd więc dolicz sobie od razu ze 2k

Dzięki wszystkim za odpowiedź!

Co do strachu przed bialy114, to przyznam szczerze że w pierwszym momencie pomyślałem że to jego moto rzuciłem pod osąd;)

@bialy114 …dzięki za poradę w sprawie Rzeszowiaków, zaczynam research w celu prośby pomocy.

@wwk ...a skąd takie podejrzenia? Widzę że dysponujesz lepszym okiem w kwestii oceny wystawionego sprzętu. Mogę Cię prosić o garść porad dla początkującego posiadacza jednośladu na co mam zwrócić uwagę? Szczerze mówiąc to uwierzyłem właścicielowi że moto pochodzi z Italii po naklejce na ramie. A co do "mankamentów", to zabrzmiało bardzo tajemniczo i niepokojąco zarazem.

Ten z Żor jusz tu gościł gdzieś we wrześniu . Zwróćcie uwagę na ten brokat metalic z lat 60 - tych

Marek,

Skoro wwk mówi Ci zapomnij, to masz dwa wyjścia:

1. zapomnieć

2. zaryzykować i pewnie "wdepnąć" ;)

O szczegóły zapytaj Wojtka (wwk) przez PW - staramy się nie grzebać w gó...ie na forum ;)

Edytowano przez bialy114

wwk    0

Dzięki wszystkim za odpowiedź!

Co do strachu przed bialy114, to przyznam szczerze że w pierwszym momencie pomyślałem że to jego moto rzuciłem pod osąd;)

@bialy114 …dzięki za poradę w sprawie Rzeszowiaków, zaczynam research w celu prośby pomocy.

@wwk ...a skąd takie podejrzenia? Widzę że dysponujesz lepszym okiem w kwestii oceny wystawionego sprzętu. Mogę Cię prosić o garść porad dla początkującego posiadacza jednośladu na co mam zwrócić uwagę? Szczerze mówiąc to uwierzyłem właścicielowi że moto pochodzi z Italii po naklejce na ramie. A co do "mankamentów", to zabrzmiało bardzo tajemniczo i niepokojąco zarazem.

Poproś sprzedającego o zdjęcie ograniczników przy główce i zdjęcie ecu (naklejki) i nagle ten motocykl przestanie być atrakcyjny. Ps widziałem go na żywo jakiś czas temu.

motocykl z Rzeszowa leżał napewno na lewej stronie, ślady na osłonie sprzęgła i secie, pytanie czy "parkingówka " czy coś więcej

Z takim przebiegiem w idealnym stanie (czyt. cala ksiazeczka serwisową wypelnioną idealnie) zastanawialbym sie nad kupnem za tyle pieniedzy. A do tego ma tyle roznych gratisów np. calkowicie inne zaciski i tarcze przednie. Plus inne rzeczy spisane przez poprzedników.

Edytowano przez armistice

ok, temat Rzeszowiaka odpuszczony. Dzięki za fachowe porady. Kolejna oferta która przykuwa moja uwagę w poniższym linku. Dajcie znać czy ktoś był i widział tego Potwora? Ze zdjęć po raz kolejny wyglada całkiem nieźle. Cena jest podejrzanie niska:/

http://otomoto.pl/ducati-monster-monster-s2r-800-2007r-M3873748.html

Sent from my iPad using Tapatalk

. Cena jest podejrzanie niska:/

To dlaczego się interesujesz ofertami z podejrzanie niskimi cenami?

Albo i wiecej :) Nię będę nawet pisał ile ja płaciłem ;)

KGr - no tak, to taki dodatek do suchara :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.