Marek.mxo 0 Napisano Marzec 21, 2014 Czołem,Szukam Ducati 620/695/S2R do 15k od jakiegoś czasu. Zwracam się o poradę. Czy wiecie może coś na temat tego modelu? Jestem z Wrocka i do Rzeszowa mam kawałek także zanim sie wybiorę w trasę wolę zapytać czy ten model jest wart uwagi. Poniżej drugi model, który pewnie zahaczę w drodze do Rzeszowa. Jakbyście coś wiedzieli to napiszcie słowo, będę wielce wdzięczny. A może macie namiar na kogoś kto akurat sprzedaje moto w tym przedziale cenowym?S2R Rzeszów:http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-800-ducati-monster-s2r-M3862503.html- z rozmowy telefonicznej wiem że jest sprowadzony z Włoch, bez historii przegladów, remontów,- jednym słowem niezawiele mogłem się dowiedzieć od sprzedawcy- ze zdjęć wyglada całkiem rześko;)695 Żory:http://tablica.pl/i/oferta/ducati-monster-695-CID5-ID3UfUX.htmlZ góry dzięki za pomoc!Sent from my iPad using Tapatalk edit: poprawione linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prokop 0 Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) zanim Cię zjedzą żywcem zacznij od tego linku http://docpoland.com/temat/15200-powitalnia/page-544#entry233896 :mrgreen: Edytowano Marzec 21, 2014 przez Prokop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Marzec 21, 2014 biały114 gdzie jesteś? kolejny do uświadomienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzepson 0 Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) już nie mogę się doczekać komentarza od biały114 :) Edytowano Marzec 21, 2014 przez rzepson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek.mxo 0 Napisano Marzec 21, 2014 Gdzie moje maniery:( dzieki za uśeiadomienie! Sent from my iPad using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 21, 2014 Masz szczęście , teraz to cię Biały pochwali :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 21, 2014 Ej dziady !! Co Wy ludzi mną straszycie :P Masz szczęście , teraz to cię Biały pochwali :mrgreen: Autorowi udzielam pochwały wzrokowej i wyróżnienia w jadłospisie ;) @Marek.mxo - poszukaj w użyszkodnikach tego wypaczonego Forum :crazy: ludzi z Rzeszowa (np. wwk lub Pablo). Napisz PW z prośbą o rzucenie gałką oczną. Może znajdą chwilkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Marzec 21, 2014 /ciach/ to nie miejsce na handel Co do tego za 13... zapomnij o dobrym motocyklu z tego rocznika, za taką cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 21, 2014 Zapomnij o tym z rz, na pewno nie jest z włoch i to nie jedyny jego mankament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 21, 2014 ten z żor wygląda nieźle. mój miał 4 właścicieli we włoszech i kosztował mnie kilka kafli więcej :) fajne moto. przebieg wskazuje na duży przegląd więc dolicz sobie od razu ze 2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek.mxo 0 Napisano Marzec 21, 2014 Dzięki wszystkim za odpowiedź! Co do strachu przed bialy114, to przyznam szczerze że w pierwszym momencie pomyślałem że to jego moto rzuciłem pod osąd;) @bialy114 …dzięki za poradę w sprawie Rzeszowiaków, zaczynam research w celu prośby pomocy. @wwk ...a skąd takie podejrzenia? Widzę że dysponujesz lepszym okiem w kwestii oceny wystawionego sprzętu. Mogę Cię prosić o garść porad dla początkującego posiadacza jednośladu na co mam zwrócić uwagę? Szczerze mówiąc to uwierzyłem właścicielowi że moto pochodzi z Italii po naklejce na ramie. A co do "mankamentów", to zabrzmiało bardzo tajemniczo i niepokojąco zarazem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 21, 2014 Ten z Żor jusz tu gościł gdzieś we wrześniu . Zwróćcie uwagę na ten brokat metalic z lat 60 - tych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) Marek, Skoro wwk mówi Ci zapomnij, to masz dwa wyjścia: 1. zapomnieć 2. zaryzykować i pewnie "wdepnąć" ;) O szczegóły zapytaj Wojtka (wwk) przez PW - staramy się nie grzebać w gó...ie na forum ;) Edytowano Marzec 21, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 22, 2014 Dzięki wszystkim za odpowiedź! Co do strachu przed bialy114, to przyznam szczerze że w pierwszym momencie pomyślałem że to jego moto rzuciłem pod osąd;) @bialy114 …dzięki za poradę w sprawie Rzeszowiaków, zaczynam research w celu prośby pomocy. @wwk ...a skąd takie podejrzenia? Widzę że dysponujesz lepszym okiem w kwestii oceny wystawionego sprzętu. Mogę Cię prosić o garść porad dla początkującego posiadacza jednośladu na co mam zwrócić uwagę? Szczerze mówiąc to uwierzyłem właścicielowi że moto pochodzi z Italii po naklejce na ramie. A co do "mankamentów", to zabrzmiało bardzo tajemniczo i niepokojąco zarazem. Poproś sprzedającego o zdjęcie ograniczników przy główce i zdjęcie ecu (naklejki) i nagle ten motocykl przestanie być atrakcyjny. Ps widziałem go na żywo jakiś czas temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Marzec 22, 2014 motocykl z Rzeszowa leżał napewno na lewej stronie, ślady na osłonie sprzęgła i secie, pytanie czy "parkingówka " czy coś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 22, 2014 ale sprzeglo jest z prawej :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 22, 2014 zrzuty dla ewentualnych innych zainteresowanych: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Marzec 23, 2014 zgadza się, chodzi o prawą stronę, lapsus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
armistice 0 Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Z takim przebiegiem w idealnym stanie (czyt. cala ksiazeczka serwisową wypelnioną idealnie) zastanawialbym sie nad kupnem za tyle pieniedzy. A do tego ma tyle roznych gratisów np. calkowicie inne zaciski i tarcze przednie. Plus inne rzeczy spisane przez poprzedników. Edytowano Marzec 23, 2014 przez armistice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek.mxo 0 Napisano Marzec 24, 2014 ok, temat Rzeszowiaka odpuszczony. Dzięki za fachowe porady. Kolejna oferta która przykuwa moja uwagę w poniższym linku. Dajcie znać czy ktoś był i widział tego Potwora? Ze zdjęć po raz kolejny wyglada całkiem nieźle. Cena jest podejrzanie niska:/http://otomoto.pl/ducati-monster-monster-s2r-800-2007r-M3873748.htmlSent from my iPad using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 24, 2014 . Cena jest podejrzanie niska:/ To dlaczego się interesujesz ofertami z podejrzanie niskimi cenami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 24, 2014 chyba niestety za porządną s2r musisz zapłacić koło 15tyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 24, 2014 Albo i wiecej :) Nię będę nawet pisał ile ja płaciłem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 24, 2014 Ale ty masz "lytra" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 24, 2014 KGr - no tak, to taki dodatek do suchara :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach