Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Pepa_Rider25

Pytanie

Polecane posty

Witam wszystkich :)

Mam takie pytanie odnośnie motocykli Ducati Monster w Polsce. 
Mianowicie chodzi o to, że zaczynam w najbliższym czasie moją przygodę z handlem motocyklami używanymi z Niemiec :)
W moje ręce może wpaść Ducati Monster 916 S4 z roku 2001
Motocykl jest delikatnie uszkodzony, ale za to ma mały przebieg 17 tys. 
Nie jestem w temacie jak te motocykle się sprzedają w Polsce, jaki jest rynek itp...
Dlatego pytanie do was  forumowicze... Jak sądzicie warto taki motocykl sprowadzać??
Jest zapotrzebowanie na takie sprzęty?? 

Pozdrawiam Piotrek

jak walony to nie warto - subkultura Ducati jest zamknięta i dość hermetyczna - egzemplarze  z "historią" są szybko namaszczane... :!: 

Mhm... rozumiem. Znaczy motor nie jest "walony" tak jak to często się zdarza w "igłach" na allegro:P Też  go nie będę naprawiał tylko sprzedał tak jak jest bez ukrywania czegokolwiek, taką sobie politykę obrałem :) Zresztą nie miał bym sumienia...
Rama, lagi koło proste, całe, odkształciła się delikatnie górna półka. brak błotnika przedniego i jakieś pierdołki. Dla niektórych to nic przekreślającego.... ale wiem że uzytkownicy Ducati to, jak piszesz "hermetyczna grupa" i ma pewnie swoje słuszne przyzwyczajenia i zasady. 
Dlatego zwróciłem się tutaj do was z tym pytaniem :)
Tak to wygląda na zdjęciu:
https://picasaweb.google.com/Pepa.Rider25/Ducati?authkey=Gv1sRgCIDtvbr39b29Hw#5994444207842450738

Pozdrawiam Piotrek

edit:

jeśli to próba ominięcia p. 35 to doradzam ostrożność w wypowiedziach, bo możemy się szybko pożegnać

dodatkowo p. 12 (Profile komercyjne (firmowe) powinny być jasno określone.)

Stan górnej półki nie pozostawia watpliwości jak poważnie walony motocykl był. Bez pozytywnego wyniku pomiaru ramy wart jest tyle co części z niego.

Ok. Dziekuje za opinie. "poważnie walony" nie jest. Jak napisałem rama lagi kolo proste. 
Zdecyduję się na cos innego jako pierwsze moto na handel. Tak chciałem sie poradzić.

Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.