Franz 0 Napisano Marzec 25, 2014 Jak nigdy mistrzostwa Polski mogą w tym roku okazać sie bardzo interesujące dla nas. Niezbyt mnie interesowało to współzawodnictwo. Od tamtego roku kiedy zaczął jeżdzic nasz Robin (1199) i Prendi(1198) już zwróciłem uwagę. Przy wpółpracy z Ducati Bielsko Robin tamten rok wygrał na Panigale objeżdżając wszystkich w Rooki nawet naszego Royala, teraz zastapi go; Prendi(1199)Macie(1199)Rafał(1199) i jako gość Darek. Takiego Teamu jeszcze nie było. Grupa Świrów zebrała się i stworzyła coś co myslę na warunki Polski to fenomen i trochę wyglada irracjonalnie. Z tego co mówił Daras do Team`u dołaczy jedszcze Marcin i........ drugi Marcin, którzy stanowić beda o sile zespołu i bedą scigać się w mistrzostwach. Wynika więc, że bedzie Wunderwaffe przeciwko jednemu/dwom Ducati, Ducati Panigale. Będzie jazda. Przyznam, ze juz planuje z calą rodzina i przyjaciólmi wyjazd na przynajmniej jedna rundę mistrzostw, moze naszych mistrzostw. Panowie nasi juz pojeżdzili w Hiszpani i wyniki wygladają obiecująco. Jeden z Marcinów pojechał w czasie 1.38.9 pierwszy raz bedac na torze i pierwszy raz jeżdżąc Panigale. Z tego co wiem czas jest gorszy od rekordu toru Rabata o sekundę. Nie jest źle. Tak jakos cicho o tym wydatrzeniu na forum, a myśle, że mamy sie z czego cieszyć i jest czego zapaleńcom gratulować. Co sądzicie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 25, 2014 Wow, nie wiedziałem. Podziwiam i 3mam kciuki. :thumbup: Może taka mała prośba do Ducati Toruń, zachęcam do aktywności na forum. Może osobny wątek pokazujący życie zespołu. Było by bardzo fajnie, Franz zachęć Darasa ;) w końcu poniekąd jest tutaj też współgospodarzem będąc oficjalnym partnerem klubu :) Zachęcam, wiosna idzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Zacna inicjatywa, Panowie, nareszcie coś z jajem.. kłaniam ten tego kłaniam... :clap: :thumbup: Pozdr. J-999 Jak sił i $$ starczy może się pokibicuje...tylko może jak kolega wspomniał jakieś oficjal info z kalendarium akurat to jest to miejsce... Edytowano Marzec 25, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 25, 2014 Nic tylko trzymać kciuki. PS. Mnie tam nie dziwi, że Daras & Co. mało się wypowiadają na forum :-| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 25, 2014 Tu jest parę zdjęć z Alcarras http://www.speed-day.pl/index.php?option=com_gallery&cid=12 http://www.speed-day.pl/index.php?option=com_gallery&cid=14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 25, 2014 Czekam cierpliwie od dawna na obiecane info o teamie ( Prendi, Darek ) B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Marzec 25, 2014 Super! trzymam kciuki i pewnie zobaczymy sie na torze ( ja w roli kibica) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 25, 2014 Nic tylko trzymać kciuki. PS. Mnie tam nie dziwi, że Daras & Co. mało się wypowiadają na forum :-| Więc zmieńmy to.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2014 Tak jakos cicho o tym wydatrzeniu na forum, a myśle, że mamy sie z czego cieszyć i jest czego zapaleńcom gratulować. Co sądzicie??? Skoro nikt się nie pochwalił, to cicho było - a szkoda. Dzięki Franz, że puściłeś info. Nie czuję się "zarażony torem", ale z wielką przyjemnością będę kibicował Ducati Team'owi. Brawo Panowie !!! PS. Mnie tam nie dziwi, że Daras & Co. mało się wypowiadają na forum :-| A mnie dziwi. Forum jest dla wszystkich. No chyba, że chodzi o brak czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 25, 2014 A mnie dziwi. Forum jest dla wszystkich. No chyba, że chodzi o brak czasu ;) Czasem lepiej się nie odzywać, bo zawsze znajdzie się większy mądrala :wtf: , sorry za offtop... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinKraai 0 Napisano Marzec 25, 2014 Jak nigdy mistrzostwa Polski mogą w tym roku okazać sie bardzo interesujące dla nas. Niezbyt mnie interesowało to współzawodnictwo. Od tamtego roku kiedy zaczął jeżdzic nasz Robin (1199) i Prendi(1198) już zwróciłem uwagę. Przy wpółpracy z Ducati Bielsko Robin tamten rok wygrał na Panigale objeżdżając wszystkich w Rooki nawet naszego Royala, teraz zastapi go; Prendi(1199)Macie(1199)Rafał(1199) i jako gość Darek. Takiego Teamu jeszcze nie było. Grupa Świrów zebrała się i stworzyła coś co myslę na warunki Polski to fenomen i trochę wyglada irracjonalnie. Z tego co mówił Daras do Team`u dołaczy jedszcze Marcin i........ drugi Marcin, którzy stanowić beda o sile zespołu i bedą scigać się w mistrzostwach. Wynika więc, że bedzie Wunderwaffe przeciwko jednemu/dwom Ducati, Ducati Panigale. Będzie jazda. Przyznam, ze juz planuje z calą rodzina i przyjaciólmi wyjazd na przynajmniej jedna rundę mistrzostw, moze naszych mistrzostw. Panowie nasi juz pojeżdzili w Hiszpani i wyniki wygladają obiecująco. Jeden z Marcinów pojechał w czasie 1.38.9 pierwszy raz bedac na torze i pierwszy raz jeżdżąc Panigale. Z tego co wiem czas jest gorszy od rekordu toru Rabata o sekundę. Nie jest źle. Tak jakos cicho o tym wydatrzeniu na forum, a myśle, że mamy sie z czego cieszyć i jest czego zapaleńcom gratulować. Co sądzicie??? Od kiedy zostalem zastapiony??? Tez jade ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 25, 2014 Od kiedy zostalem zastapiony??? Tez jade ;) Jadę to mało powiedziane, rzekłbym zapier....asz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 25, 2014 Zastapiony w Rookie; bo przechodzisz jako MIStRZ do scigania w klasie najwyższej Mistrzostwach Polski ( superstock?) ..........dodam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 25, 2014 Super , fajnie mieć komu kibicować , taki swój najswojszy zespół Ducatowy :) . Życzę dużo radochy i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 25, 2014 Frencci to trzeba ich kopnąć w dupsko.............., bo to dobro wspólne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinKraai 0 Napisano Marzec 25, 2014 Zastapiony w Rookie; bo przechodzisz jako MIStRZ do scigania w klasie najwyższej Mistrzostwach Polski ( superstock?) ..........dodam. Ahhh, ok ;), prawdopodobnie w Stock pojade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 25, 2014 Tak Franz. Niespotykana sprawa do tej pory i olbrzymie przedsiewziecie. Jestem caly czas chetny do promocji teamu ale rozumiem, ze poczatki to goracy okres dla wszystkich i sa wazniejsze sprawy. Kurcze, ale git sprawa ! :-) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 25, 2014 DUCATI TORUN TEAM !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 25, 2014 Brawo, będę kibicował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinKraai 0 Napisano Marzec 25, 2014 Mamy nadzieje, ze kibicowanie bedzie na torze :), Przynajmniej w Poznaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 25, 2014 Tak mi się skojarzyło, oczywiście tylko refren ważny....resztę można sobie samemu dopisać.... Pozdr. J-999 P.S. DAMY RADĘ!!!! :crazy: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 25, 2014 Rewelacja :clap: Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2014 Mamy nadzieje, ze kibicowanie bedzie na torze :), Przynajmniej w Poznaniu :) Dajcie tylko znać kiedy, a kilku okolicznych DesmoManiaxów się znajdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 25, 2014 Robin za nim sie zbiorą koledzy........... Prendi , Daras, Maciej może cos napiszesz jak tam bylo w Espania. Bo to, ze jak widac jest zawodowo i profesjonalnie to czuć. Jest wszystko od koszulek, polarów, malowania nawet se takie same motocykle pokupowaliście..............nie było hynd cy Yaham? Wiem ByMyWy wykupione juz przeciw Wam/Nam. Kuźwa, wreszcie profeska, a nie jakas chałtura i garazowanie w mrozie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinKraai 0 Napisano Marzec 25, 2014 30.05-01.06.2014 runda Mistrzostw Polski i Pucharu Polski Automobilklub Wielkopolski Poznań 01.08-03.08.2014 runda Mistrzostw Polski i Pucharu Polski Alpe Adria Championship Automobilklub Wielkopolski Poznań 22-24.08.2014 runda Mistrzostw Polski i Pucharu Polski Automobilklub Wielkopolski Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach