Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Franz

Ducati Toruń Team

Polecane posty

Jak nigdy mistrzostwa Polski mogą w tym roku okazać sie bardzo interesujące dla nas. Niezbyt mnie interesowało to współzawodnictwo. Od tamtego roku kiedy zaczął jeżdzic nasz Robin (1199) i Prendi(1198) już zwróciłem uwagę. Przy wpółpracy z Ducati Bielsko Robin tamten rok wygrał na Panigale objeżdżając wszystkich w Rooki nawet naszego Royala, teraz zastapi go; Prendi(1199)Macie(1199)Rafał(1199) i jako gość Darek. Takiego Teamu jeszcze nie było. Grupa Świrów zebrała się i stworzyła coś co myslę na warunki Polski to fenomen i trochę wyglada irracjonalnie. Z tego co mówił Daras do Team`u dołaczy jedszcze Marcin i........ drugi Marcin, którzy stanowić beda o sile zespołu i bedą scigać się w mistrzostwach. Wynika więc, że bedzie Wunderwaffe przeciwko jednemu/dwom Ducati, Ducati Panigale. Będzie jazda. Przyznam, ze juz planuje z calą rodzina i przyjaciólmi wyjazd na przynajmniej jedna rundę mistrzostw, moze naszych mistrzostw.

Panowie nasi juz pojeżdzili w Hiszpani i wyniki wygladają obiecująco. Jeden z Marcinów pojechał w czasie 1.38.9 pierwszy raz bedac na torze i pierwszy raz jeżdżąc Panigale. Z tego co wiem czas jest gorszy od rekordu toru Rabata o sekundę. Nie jest źle.

Tak jakos cicho o tym wydatrzeniu na forum, a myśle, że mamy sie z czego cieszyć i jest czego zapaleńcom gratulować.

Co sądzicie???

post-86396-0-93996400-1395761724_thumb.jpg

post-86396-0-63917200-1395761939_thumb.jpg

post-86396-0-12163500-1395762087_thumb.jpg

post-86396-0-41161900-1395762235_thumb.jpg

post-86396-0-41680600-1395762278_thumb.jpg

wwk    0

Wow, nie wiedziałem. Podziwiam i 3mam kciuki.  :thumbup:

Może taka mała prośba do Ducati Toruń, zachęcam do aktywności na forum. Może osobny wątek pokazujący życie zespołu. Było by bardzo fajnie, Franz zachęć Darasa ;) w końcu poniekąd jest tutaj też współgospodarzem będąc oficjalnym partnerem klubu :) 

Zachęcam, wiosna idzie ;)

Zacna inicjatywa, Panowie, nareszcie coś z jajem.. kłaniam ten tego kłaniam... :clap: :thumbup:

Pozdr. J-999

Jak sił i $$ starczy może się pokibicuje...tylko może jak kolega wspomniał jakieś oficjal info z kalendarium akurat to jest to miejsce...

Edytowano przez klekot999

Nic tylko trzymać kciuki.

PS. Mnie tam nie dziwi, że Daras & Co. mało się wypowiadają na forum  :-|

Super! trzymam kciuki i pewnie zobaczymy sie na torze ( ja w roli kibica)

wwk    0

Nic tylko trzymać kciuki.

PS. Mnie tam nie dziwi, że Daras & Co. mało się wypowiadają na forum :-|

Więc zmieńmy to....

Tak jakos cicho o tym wydatrzeniu na forum, a myśle, że mamy sie z czego cieszyć i jest czego zapaleńcom gratulować.

Co sądzicie???

Skoro nikt się nie pochwalił, to cicho było - a szkoda.

Dzięki Franz, że puściłeś info. Nie czuję się "zarażony torem", ale z wielką przyjemnością będę kibicował Ducati Team'owi.

Brawo Panowie !!!

PS. Mnie tam nie dziwi, że Daras & Co. mało się wypowiadają na forum  :-|

A mnie dziwi.

Forum jest dla wszystkich. No chyba, że chodzi o brak czasu ;)

A mnie dziwi.

Forum jest dla wszystkich. No chyba, że chodzi o brak czasu ;)

Czasem lepiej się nie odzywać, bo zawsze znajdzie się większy mądrala :wtf: , sorry za offtop...

Jak nigdy mistrzostwa Polski mogą w tym roku okazać sie bardzo interesujące dla nas. Niezbyt mnie interesowało to współzawodnictwo. Od tamtego roku kiedy zaczął jeżdzic nasz Robin (1199) i Prendi(1198) już zwróciłem uwagę. Przy wpółpracy z Ducati Bielsko Robin tamten rok wygrał na Panigale objeżdżając wszystkich w Rooki nawet naszego Royala, teraz zastapi go; Prendi(1199)Macie(1199)Rafał(1199) i jako gość Darek. Takiego Teamu jeszcze nie było. Grupa Świrów zebrała się i stworzyła coś co myslę na warunki Polski to fenomen i trochę wyglada irracjonalnie. Z tego co mówił Daras do Team`u dołaczy jedszcze Marcin i........ drugi Marcin, którzy stanowić beda o sile zespołu i bedą scigać się w mistrzostwach. Wynika więc, że bedzie Wunderwaffe przeciwko jednemu/dwom Ducati, Ducati Panigale. Będzie jazda. Przyznam, ze juz planuje z calą rodzina i przyjaciólmi wyjazd na przynajmniej jedna rundę mistrzostw, moze naszych mistrzostw.

Panowie nasi juz pojeżdzili w Hiszpani i wyniki wygladają obiecująco. Jeden z Marcinów pojechał w czasie 1.38.9 pierwszy raz bedac na torze i pierwszy raz jeżdżąc Panigale. Z tego co wiem czas jest gorszy od rekordu toru Rabata o sekundę. Nie jest źle.

Co sądzicie???

Od kiedy zostalem zastapiony??? Tez jade ;)

Od kiedy zostalem zastapiony??? Tez jade ;)

Jadę to mało powiedziane, rzekłbym zapier....asz!

Zastapiony w Rookie; bo przechodzisz jako MIStRZ do scigania w klasie najwyższej Mistrzostwach Polski ( superstock?) ..........dodam.

Super , fajnie mieć komu kibicować , taki swój najswojszy zespół Ducatowy :) . Życzę dużo radochy i powodzenia

Zastapiony w Rookie; bo przechodzisz jako MIStRZ do scigania w klasie najwyższej Mistrzostwach Polski ( superstock?) ..........dodam.

Ahhh, ok ;), prawdopodobnie w Stock pojade.

Tak Franz. Niespotykana sprawa do tej pory i olbrzymie przedsiewziecie. Jestem caly czas chetny do promocji teamu ale rozumiem, ze poczatki to goracy okres dla wszystkich i sa wazniejsze sprawy. Kurcze, ale git sprawa ! :-)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Tak mi się skojarzyło, oczywiście tylko refren ważny....resztę można sobie samemu dopisać....

Pozdr. J-999

P.S.

DAMY RADĘ!!!! :crazy: :clap:

Mamy nadzieje, ze kibicowanie bedzie na torze :), Przynajmniej w Poznaniu :)

Dajcie tylko znać kiedy, a kilku okolicznych DesmoManiaxów się znajdzie ;)

Robin za nim sie zbiorą koledzy........... Prendi , Daras, Maciej może cos napiszesz jak tam bylo w Espania. Bo to, ze jak widac jest zawodowo i profesjonalnie to czuć. Jest wszystko od koszulek, polarów, malowania nawet se takie same motocykle pokupowaliście..............nie było hynd cy Yaham? Wiem ByMyWy wykupione juz przeciw Wam/Nam. Kuźwa, wreszcie profeska, a nie jakas chałtura i garazowanie w mrozie. 

30.05-01.06.2014

runda Mistrzostw Polski i Pucharu Polski

Automobilklub Wielkopolski

Poznań

01.08-03.08.2014

Alpe Adria Championship

Poznań

22-24.08.2014

Poznań

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.