Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 I jeszcze kilka :-) Enjoy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Prendi zabijasz mnie na zdjeciu 5-ym od końca..............jestes chyba pierwszym łokciujacym z Desmo Maniax! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Brawo i Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 :cool: dobre fotosy! dobre! :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Prendi zabijasz mnie na zdjeciu 5-ym od końca..............jestes chyba pierwszym łokciujacym z Desmo Maniax! Patrz na to :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Kuźwa nie wierze .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 To widzimy się w środę wieczór :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 16, 2014 ...yyyy co jak mam tu napisać... :roll: noo lubię to :idea: :!: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 17, 2014 Kuźwa nie wierze .............. To widzimy się w środę wieczór :smile: nie wiem czy w środę dam radę, ale na bank jestem w czwartek 8:00 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 19, 2014 Pierwsza runda Slovakia Ring w pigułce - ukradłem Royalowi z FB :shifty: :shh: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Maj 7, 2014 Hej, Chwalić się, czy się nie chwalić... Ostatnia runda Pucharu Speed Day okazała się bardzo szczęśliwa dla Macieja i mojej skromnej osoby :smile: Maciek zajął trzecie miejsce w klasie A pow. 600cm (mimo kary przejazdu prze depo za falstart), a mi udało się wygrać wyścig po zwycięskim boju z Aprillą Wojtka Durynka :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Maj 7, 2014 Graty panowie :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 7, 2014 Gratulacje, oby tak dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 7, 2014 Elegancko, gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 7, 2014 Widzialem, bylo pieknie. Gratulacje :-) Swoja drogą Panigale na torze to eskalacja przemocy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Maj 7, 2014 Ledwo zaczeli a już takie sukcesy. Widać potencjał. Tak trzymać i chwalić się chwalić. każdy nawet mały Wasz sukces to nasza radość ogromna :-) ... i na koniec sezonu oczekujemy mistrzostwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 7, 2014 DUCATI!DUCATI!DUCATI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 16, 2014 Dzisiaj w kwalifikacjach do SD Puchar 1 i 2 miejsce. Maciej dołaczył do Prendiego i też ma już 1.41 na Poznaniu.Hm, a jeszcze nie tak dawno..... Wynikami z wyścigu pochwala sie juz sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 17, 2014 Hehe...cieszą takie wiadomości, oj cieszą... Pozdr Chłopaki !!!!! J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 19, 2014 Zapraszamy do lektury: https://docpoland.com/artykuly/z/sport/ducati-toru%C5%84-team-zabawa-w-wy%C5%9Bcigi-na-serio-r529 Martyn, jestes naszym niezastapionym diamentem :wave: ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 19, 2014 Newsy na klubowym FB: https://www.facebook.com/desmomaniax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 23, 2014 Uwaga, uwaga ! 31.05 i 01.06 w NASI Poznaniu. Doping z czerwonej Ducatowej trybuny wysoce wskazany !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Czerwiec 4, 2014 Kochani Desmozakręceni, W imieniu wszystkich moich kolegów z teamu i swoim, serdecznie Wam dziękuję za wspaniały doping podczas ostatniego weekendu wyścigowego na torze w Poznaniu. Bez Waszych krzyczących mordeczek, machających łapeczek i rażących w oczy konkurentów czerwonych koszuleczek nie dalibyśmy rady. Brak mi słów aby wyrazić zadowolenie z patrzenia na zapełnioną przez Was trybunę podczas każdego okrążenia. Mam nadzieję, że dostarczyliśmy Wam emocji na odpowiednim poziomie i na kolejne rundy przybędziecie w jeszcze większej grupie. Z naszej strony mogę obiecać, że damy z siebie wszystko, żeby zapewnić Wam jak najlepsze widowisko. Wasz Prendi :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Czerwiec 4, 2014 NO !!! Będziemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 4, 2014 Prendi - a dasz autograf ? ;) Jasne, że będę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach