Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

ducafil

Ducati Custom Streetfighter Poznań

Polecane posty

Pojawiła się baaaardzo ciekawa sztuka na bazie multi. Mi osobiście pasuje jak diabli, inne od wszystkiego,choć coś podobnego było na pewno. No icena całkiem przyzwoita, chętnie bym zamienił swoją S4 na tego dziwoląga, może spotkamy tą sztukę w Rybniku  :razz:

http://otomoto.pl/ducati-inny-naked-custom-streetfighter-M3971092.html

p.s.

więcej o tym sprzęcie znalazłem tutaj....no chyba,że to jakiś fake?

http://www.bikeexif.com/ducati-multistrada

Edytowano przez ducafil

BikeExif mowi, ze moto jest Lombardii pod Mediolanem. Komentarze pod artykulem maja 2 lata, wiec sam artykul pewnie jest z 2012 roku.

Ogloszenie mowi, ze moto jest zbudowane profesjonalnie w 2013, kraj pochodzenia Francja a w opisie, ze profesjonalnie przerabiaja motocykle.

W tym internecie to juz nawet ShowUp TV nie mozna wierzyc...

Edytowano przez Cshamoh

Koniec świata, Multi mi się podoba- nic tylko zejść w mrok historii :wtf: . Ja zupełnie sprzętu nie kojarzę - nie śmiga z nami. Ale może Biały będzie mieć jakieś informacje.    

Edytowano przez Stigi

może ktoś z okolic Poznania podjechał by zobaczyć czy to wogóle jest realna oferta, w gorszym przypadku to jest ta sztuka z linków tylko np poskładana po ślizgu..

Jeżeli ktoś jest nim żywo zainteresowany, a jutro ok 18 sprzedający ma czas, to mogę podskoczyć obejrzeć.   

tak jak pisałem sprzęt bardzo mi się podoba, cena jak na taki osprzęt całkiem niezła, tylko czy oferta realna i prawdziwa.

niestety jak to w życiu na razie nie kroi się ani podwyżka ani spadek, więc póki co pozostaje przy swojej S4. trafiłem przypadkiem na ofertę, a jeśli masz czas  to myślę,że warto z samej ciekawości obejrzeć to cudo, bo rzadko widuje się na drodze takie zaje...ste pomysły. daj znać jak to wygląda w realu- o ile moto jest w PL.

Ok. około południa zweryfikuje czy facet ma czas i gdzie mam się pojawić. Jeżeli nic mi nie wypadnie to wieczorkiem do sprzedającego bym zawitał. Ale ducafil, werdykt mogę wydać jedynie amatorski ;)  

Niestety już poszedł :mad:. Cholera a chciałem go zobaczyć. Jednakże facet mówi, że za ok 3 tygodnie będzie miał 695 również przerobione za ok 15.000zł. Jak coś będę wiedział dam znać  

też tak myśle.

Po pierwsze 695 normalnie kosztuje 15 tyś zł, a gdzie części i praca?

A sama multistrada była projektem na tyle zaawansowanym że cena z ogłoszenia musiała być ułamkiem kosztów budowy.

...pomarzyć zawsze można :razz:

dzięki Stigi za "rozpoznanie", fajnie,że się tym zająłeś :thumbup:  trudno było mi uwierzyć, że taki sprzęt za takie grosze wystawiono, no i wyszło szydło z worka. 

ale projekt odlotowy jakby nie patrzeć, coś całkowicie innego, od tego co widzi się na aukcjach.

ściema jak ch....! 

i dla tego pod ogłoszeniami z otomoto powinno być miejsce na bierzące komentarze ! kto oglądał lub próbował (jak w tym przypadku) mógłby wydać jasną opinię 

sorry za wykrzykniki ale szlag mnie trafia z tymi fałszywymi ogłoszeniami

Ad1

Ducafil- spoko, jak mogę to pomogę :razz:

Ad2

Theodor, z informacji, które udało mi się od faceta wyciągnąć, to budulec jest po ubezpieczalniowy (to wersja sprzedawcy, dlaczego niby tak tanio) :wtf:

Ad3

Sławek-Wiesz sam jak trudno sprzedać w Polsce Ducata a z racji, że nie wierzę w przypadki. Chciałem, żeby mi na maila podesłał, to co już zrobił. W takim wypadku mógłbym ocenić po tle zdjęcia, czy to Poznań.

Do teraz nic nie mam na poczcie. Żadnego FB, ani strony wwww również facet nie ma.   

Ów sprzedający założył na FB fanpage. Nazywa się:  "Ducati Streetmaniacs". Sam jestem ciekaw co z tego wyniknie

Większość fotek z ich profilu przewinęła się w naszym dziale mocno modyfikowanych sztuk. Zastawiająca jest jednak baza do przeróbek jaką ponoć dysponują: x 2 Agusta Brutale, 848, 600, 2x695, 796, S2R :-D

Dobra. Co za bajka ;-] Pikny ale meczy nasze dusze, jak widze ;-]

Kto ustalil wlasciciela lub byl w firmie?

Poprosze na PW, to postaram sie rozwiac nasze watpliwosci. Numeru nie mam w telefonie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.