ducafil 10 Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Pojawiła się baaaardzo ciekawa sztuka na bazie multi. Mi osobiście pasuje jak diabli, inne od wszystkiego,choć coś podobnego było na pewno. No icena całkiem przyzwoita, chętnie bym zamienił swoją S4 na tego dziwoląga, może spotkamy tą sztukę w Rybniku :razz: http://otomoto.pl/ducati-inny-naked-custom-streetfighter-M3971092.html p.s. więcej o tym sprzęcie znalazłem tutaj....no chyba,że to jakiś fake? http://www.bikeexif.com/ducati-multistrada Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez ducafil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cshamoh 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) BikeExif mowi, ze moto jest Lombardii pod Mediolanem. Komentarze pod artykulem maja 2 lata, wiec sam artykul pewnie jest z 2012 roku. Ogloszenie mowi, ze moto jest zbudowane profesjonalnie w 2013, kraj pochodzenia Francja a w opisie, ze profesjonalnie przerabiaja motocykle. W tym internecie to juz nawet ShowUp TV nie mozna wierzyc... Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez Cshamoh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 4, 2014 http://www.ducatimultistrada.it/pages/articolo.php?Id_Art=70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Koniec świata, Multi mi się podoba- nic tylko zejść w mrok historii :wtf: . Ja zupełnie sprzętu nie kojarzę - nie śmiga z nami. Ale może Biały będzie mieć jakieś informacje. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez Stigi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 może ktoś z okolic Poznania podjechał by zobaczyć czy to wogóle jest realna oferta, w gorszym przypadku to jest ta sztuka z linków tylko np poskładana po ślizgu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 Jeżeli ktoś jest nim żywo zainteresowany, a jutro ok 18 sprzedający ma czas, to mogę podskoczyć obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 5, 2014 tak jak pisałem sprzęt bardzo mi się podoba, cena jak na taki osprzęt całkiem niezła, tylko czy oferta realna i prawdziwa. niestety jak to w życiu na razie nie kroi się ani podwyżka ani spadek, więc póki co pozostaje przy swojej S4. trafiłem przypadkiem na ofertę, a jeśli masz czas to myślę,że warto z samej ciekawości obejrzeć to cudo, bo rzadko widuje się na drodze takie zaje...ste pomysły. daj znać jak to wygląda w realu- o ile moto jest w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 Ok. około południa zweryfikuje czy facet ma czas i gdzie mam się pojawić. Jeżeli nic mi nie wypadnie to wieczorkiem do sprzedającego bym zawitał. Ale ducafil, werdykt mogę wydać jedynie amatorski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 Niestety już poszedł :mad:. Cholera a chciałem go zobaczyć. Jednakże facet mówi, że za ok 3 tygodnie będzie miał 695 również przerobione za ok 15.000zł. Jak coś będę wiedział dam znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 6, 2014 A może go nigdy nie było, tylko panowie reklamuja swoje usługi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 6, 2014 też tak myśle. Po pierwsze 695 normalnie kosztuje 15 tyś zł, a gdzie części i praca? A sama multistrada była projektem na tyle zaawansowanym że cena z ogłoszenia musiała być ułamkiem kosztów budowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 6, 2014 Już poszedł a ogłoszenie nadal wisi, tak jak piszecie ściema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 6, 2014 ...pomarzyć zawsze można :razz: dzięki Stigi za "rozpoznanie", fajnie,że się tym zająłeś :thumbup: trudno było mi uwierzyć, że taki sprzęt za takie grosze wystawiono, no i wyszło szydło z worka. ale projekt odlotowy jakby nie patrzeć, coś całkowicie innego, od tego co widzi się na aukcjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 ściema jak ch....! i dla tego pod ogłoszeniami z otomoto powinno być miejsce na bierzące komentarze ! kto oglądał lub próbował (jak w tym przypadku) mógłby wydać jasną opinię sorry za wykrzykniki ale szlag mnie trafia z tymi fałszywymi ogłoszeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 Ad1 Ducafil- spoko, jak mogę to pomogę :razz: Ad2 Theodor, z informacji, które udało mi się od faceta wyciągnąć, to budulec jest po ubezpieczalniowy (to wersja sprzedawcy, dlaczego niby tak tanio) :wtf: Ad3 Sławek-Wiesz sam jak trudno sprzedać w Polsce Ducata a z racji, że nie wierzę w przypadki. Chciałem, żeby mi na maila podesłał, to co już zrobił. W takim wypadku mógłbym ocenić po tle zdjęcia, czy to Poznań. Do teraz nic nie mam na poczcie. Żadnego FB, ani strony wwww również facet nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 8, 2014 Ów sprzedający założył na FB fanpage. Nazywa się: "Ducati Streetmaniacs". Sam jestem ciekaw co z tego wyniknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 8, 2014 jak będzie coś ciekawego to wrzuć tutaj, bo może nie tylko ja nie mam fejsbuka :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie tylko ty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 8, 2014 Większość fotek z ich profilu przewinęła się w naszym dziale mocno modyfikowanych sztuk. Zastawiająca jest jednak baza do przeróbek jaką ponoć dysponują: x 2 Agusta Brutale, 848, 600, 2x695, 796, S2R :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 8, 2014 Dobra. Co za bajka ;-] Pikny ale meczy nasze dusze, jak widze ;-] Kto ustalil wlasciciela lub byl w firmie? Poprosze na PW, to postaram sie rozwiac nasze watpliwosci. Numeru nie mam w telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach