Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Truten

Dziewiątki z allegro których nie sposób nie zauważyć

Polecane posty

czy o sercu da się to samo powiedzieć??

"Wyjdzie w praniu". Na ucho chodzi bardzo kulturalnie, skrzynia biegów pracuje idealnie. Wklejki z dobrego włoskiego serwisu racingowego również zapowiadają brak niespodzianek. Ale wszystko się może zdażyć, to przeca tylko Ducati... :-D

Chyba chciałbym sobie ją zostawić.... nie wiem tylko co na to mój monster.

Pytałem nie bez powodu. Kolega od dłuższego czasu szuka 9-tek. Podesłał mi to ogłoszenie. Wyglądał nienajgorzej, cena spoooro za niska -uznałem że mina. Powiedziałem, żeby nawet nie dzwonił.
Cóż... chyba czas zmienić tożsamość i się wyprowadzić, licząc, że nie dostanę za 20 lat z obrzyna w klatę :D

Chyba chciałbym sobie ją zostawić.... nie wiem tylko co na to mój monster.

Zostaw zostaw zrób po swojemu a ja odkupię jak czarna....

Nie da się ukryć, że sztyka ogólne wrażenie robiła straszne, ale przy lekkim wysiłku i dukatowej wyobraźni można było dojrzeć w niej potencjał.

Nie da się ukryć, że sztyka ogólne wrażenie robiła straszne, ale przy lekkim wysiłku i dukatowej wyobraźni można było dojrzeć w niej potencjał.

może i tak..Jarek ogladał dla mnie st3 i nie było kolorowo, odpusciłem..dziś Siman sie z nim buja jak czytam, ale dał równiez mało..coś za coś..dobrego moto nikt nie odda za "darmo" głupich nie ma i okazji również...

ps1. stwierdzam po kilkunastoletniej pracy w motoryzacji....

ps2. również miałem zakusy na ten egzemplarz...

ps3. szczerze życzę powodzenia i powrotu moto na drogę - tor..

ps4. dzięki Jarek ;)

Edytowano przez KAMYK

Mój ST3 kupiony był za godziwe pieniądze , ale wymagał małych napraw serwisowo - eksploatacyjnych. Więc na gotowo nie był aż taki tani. To co mnie przekonało do tego motocykla to:

1. Stan techniczny i wizualny .

2. Pełna dokumentacja serwisowa z udokumentowanym przebiegiem.

Ja oglądałem tam 2 motocykle ST i MULTISTRADE i żaden nie był w jakiś szczególny sposób picowany pod Klienta.

Ten facet raczej nie naprawia motocykli bo sprzedaje je z garażu swojego domu a nie z warsztatu. Niewiem jak Ty Musieli ale ja mam wrażenie że on sprzedaje motocykle w takim samym stanie jak je kupuje we Włoszech.

Ps.

Ja się z moim bujam bo lubie samemu robić przy motocyklach. Taki jest sens mojego motocyklizmu :-)

No właśnie te dodatki były ciekawe, a moto za tą cenę i tak miał potencjał...

Darek gratki..

Pozdr. J-999

Masz rację,gość nic nie ukrywa i raczej moto jest w stanie tak jak przyjechało x Włoch, doczyszczone,wyplakowane. Byłem tam kolejny raz i odniosłem ogólne pozytywne wrażenie. Sam mi powiedział,że czasem trafi się rodzynek.

Ooo kurczę, naprawdę zdrowa sztuka. Doposażona i z daleka widać że zadbana zawsze była. Gdybym swoich dziewiątek nie miał to bym powiedział że zazdroszczę zakupu :)

zazdroszczę zakupu :)

Ja to przyznam oficjalnie. Miałem nadzieje, że tak szybko nie pójdzie i będzie moja po 10 maja... :mad:

Edytowano przez kamo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.