Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Franz

Trybuna DUCATI tor Poznań

Polecane posty

Zapomniałem podziękować wytrwałości Kevinowi - w sobotę przyjechał z Wrocka sam, żeby być na Czerwonej Trybunie.

:thumbup:  :clap:

Zapomniałem podziękować wytrwałości Kevinowi - w sobotę przyjechał z Wrocka sam, żeby być na Czerwonej Trybunie.

:thumbup:  :clap:

Solo Riding mode on ; p : -) Pogoda dopisała na trasie w obie strony, także mistrz ^^

enjoying-a-moment.jpg

To dawaj Chwalipieto ;-]

A proszę: 

Chciaż myślałem,że lepiej to złapał...  ;)

W końcu udało mi się dotrzeć po raz pierwszy i napewno nie ostatni!!! Kolejne kibicowanie ze wzmożoną siłą dzwiękować, zamówienie w trakcie realizacji, ale im więcej trąbek tym lepiej ;]

Dzieki Gladys. Od teraz trabienie będzie zawierało lokowanie produktu :-)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

22-23 siierpnia Czerwona trybuna znowu powstaje. Zjedźmy sie z rodzinami w czrwonych koszulkach i kibicujmy DUCATI!!!!

Oprawe "artystyczna" mamy juz zapewniona w duzej mierze. Na kazdego kibica w czerwonej koszulce Ducati czekac bedzie pyszna wloska kawa,:-)

W końcu udało mi się dotrzeć po raz pierwszy i napewno nie ostatni!!! Kolejne kibicowanie ze wzmożoną siłą dzwiękować, zamówienie w trakcie realizacji, ale im więcej trąbek tym lepiej ;]

Trąbki to był super pomysł i dużo zabawy dla "trębaczy" :)

Mam nadzieję, Franz, że dostałeś zgodę firm na nadruk ich logo ;)

Bo nadrukować można wszystko (Bridgestone, 3M,Creative, Adidas, Nike, Reebok) tylko można się potem dziwić, bo to znaki zastrzeżone  :wtf:

Mi wystarczy "ducatowa" czerwona i jestem zdania, że jako kibic zadbam o trąbki, race i własną koszulkę.

Gdybyśmy dostali jednakowe, choćby takie, jak nosi każdy w boxie DTT - byłbym szczęśliwy, jakby mi ktoś w kieszeń narobił  :mrgreen:

Oczywiście nie potrzebuję, żeby mi ktoś płacił, dawał itp. Mówię tylko o miłych gestach w obie strony i jest to moje prywatne zdanie.

Też byłbym szcześliwy, ale ja tam nie po to jadę. Uważam, że nasza idea kibicowania dla Ducati opiera sie na wspólnej przyjażni i wspólnej pasji , robieniu czegos zupełnie bezinteresownie nie dla giftów.

Przykro mi, że nasze rozmowy o Czerwonej zeszły na taki tor i ton.

Mnie wystarczy jak widzę Ducati na podium, jak usłyszę od zawodników, ze nas widzieli i dziękują za to. Tyle mi wystarcza poprostu, a wspólne poruszenie w sprawie było jak do tej pory frajdą. Kawe wspólnie wypić z rodzinami to jest ważne i nie odbierajmy sobie tego.

Koszulki sobie zrobie taki dla całej rodziny..............bardzo mi sie podobają.

https://docpoland.com/temat/16395-koszulki-czerwone-na-czerwon%C4%85-trybune/#entry242949

Jarek- chcesz zrobic dla swojej "bandy" koszulki to zrob.

Nie trzeba sie chwalic- zaskocz nas ;-]

Ale jesli ewentualnie chcesz abysmy wszyscy na trybunie mieli takie same- no, rodzina Ducati itp.,- to pisz- zrobimy zapisy.

jakby taka inicjatywa koszulkowa powstała chętnie się wpisuję na listę jako pierwszy  wyślę kasę zaliczkę komu trzeba itd ...  W niedzelę jestem na czerwono tak czy siak , i wielkim wyróznieniem dla mnie będzie wspólna nasza fota  :)

Właśnie o tym myslałem wszyscy na trybunie, tak jak na WDW czy przy innej okazji.

Jednak jesli moge prosić moderatorów to proszę o usunięcie tematu o koszulkach na trybunie. Wróćmy do czasu z przed tematu koszulek - Jacku.

realizacja zgłoszenia:

32. Administracja podejmuje starania mające na celu usuwanie wszelkich omawianych w punkcie IV.31 treści jak najszybciej, jednak zastrzega, że nie jest możliwe przeczytanie każdej wiadomości. Każdy Użytkownik może zgłosić posty niezgodne z Regulaminem wykorzystując opcję „Zgłoś”, co skutkuje bezpośrednim zgłoszeniem Administracji forum. Każdy autor ma możliwość samodzielnego zamknięcia swojego wątku jak i jego ponownego otwarcia.

Pisz Jarek do Administracji o zamkniecie swojego tematu.

Też byłbym szcześliwy, ale ja tam nie po to jadę. Uważam, że nasza idea kibicowania dla Ducati opiera sie na wspólnej przyjażni i wspólnej pasji , robieniu czegos zupełnie bezinteresownie nie dla giftów.

Przykro mi, że nasze rozmowy o Czerwonej zeszły na taki tor i ton.

Mnie wystarczy jak widzę Ducati na podium, jak usłyszę od zawodników, ze nas widzieli i dziękują za to. Tyle mi wystarcza poprostu, a wspólne poruszenie w sprawie było jak do tej pory frajdą. Kawe wspólnie wypić z rodzinami to jest ważne i nie odbierajmy sobie tego.

Koszulki sobie zrobie taki dla całej rodziny..............bardzo mi sie podobają.

Franz - zgadzam się w całej rozciągłości. Zaznaczyłem, że nie potrzebuję giftów, jednakowoż byłoby niezmiernie miło, gdyby koś dostrzegł różnicę między kibicami innych dalekowschodnich marek, a nami ;)

Tak, jak jakitaki - liczę na wspólną fotkę, przednią zabawę i atmosferę. Szykuje się grubo, a ja niestety nie mam pewności, że dotrę.

Edytowano przez bialy114

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.