ples 0 Napisano Maj 19, 2014 Szanowne Koleżanki i Koledzy. Szukam, szukam i właśnie znalazłem motocykl, który chciałbym zakupić. Niestety, będzie to mój pierwszy motocykl. W związku z tym, mam gorącą prośbę o pomoc w ocenie tego ogłoszenia. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że muszę obejrzeć go i dokładnie sprawdzić, jednak pytanie brzmi czy warto? http://baster777.otomoto.pl/ducati-monster-620-monster-600-M4019119.html Dla innych również screen, gdyby ogłoszenie przestało być aktywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 20, 2014 Dla innych również screen, gdyby ogłoszenie przestało być aktywne :thumbup: :clap: Może Marcin (jakitaki) znajdzie czas żeby rzucić okiem, jest z Rybnika. Odezwij się do Niego na PW ;) Jeśli czarny mat tez wchodzi w grę, to morham chyba chciał sprzedać swoją wylizaną sztukę M620 - ale nie za 10kpln ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Maj 20, 2014 Kolor nie ma większego znaczenia. Jednak czy czarny mat to nie była wersja Dark? Muszę poczytać i poszukać ogłoszenia morhama. Dzięki za cynk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Maj 20, 2014 :thumbup: :clap: Może Marcin (jakitaki) znajdzie czas żeby rzucić okiem, jest z Rybnika. Może dla jaj wszyscy podjedziemy za 3 tygodnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 20, 2014 Tak. Moje corne nadal na wylocie i cena bardziej atrakcyjna :D /ciach/ handel mamy w Garażu lub PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 20, 2014 Jestem za tym pomysłem... Mogę sam zadzwonić i umówić oględziny i zwalimy się na 50 motocykli i każdy będzie oglądał po kolei. Jak facet się będzie dziwił dlaczego pojedynczo to powiemy, że taką kolejkę ustaliliśmy już wcześniej. Nie ma Pan do czynienia z hołotą. Jak tylko motocykl nadal będzie do sprzedania to jestem za :) Może dla jaj wszyscy podjedziemy za 3 tygodnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Maj 20, 2014 Jeśli motocykl będzie nadal dostępny, to czemu nie? Jeśli tylko będziecie mieli wolną chwilę aby tego dokonać :) Ciekawe czy sprzedający będzie chętny aby każdy wykonał także jazdę testową ?;) Czy jednak ktoś może coś powiedzieć o motocyklu tylko ze zdjęć? Czy raczej ciężko tkie oględziny zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 20, 2014 Szanowne Koleżanki i Koledzy. Szukam, szukam i właśnie znalazłem motocykl, który chciałbym zakupić. Niestety, będzie to mój pierwszy motocykl. W związku z tym, mam gorącą prośbę o pomoc w ocenie tego ogłoszenia. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że muszę obejrzeć go i dokładnie sprawdzić, jednak pytanie brzmi czy warto? http://baster777.otomoto.pl/ducati-monster-620-monster-600-M4019119.html bierz w ciemno - w koncu jest zolty :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach