Grucha22 0 Napisano Czerwiec 26, 2014 Cześć Wszystkim , jadąc sobie przez miasto stołeczne zostałem ostrzeżony przez drugiego kolegę na moto (dzięki bracie z enduro : ) o nie działającym świetle pozycyjnym , w garażu okazało się że światło stop (po naciśnięciu hamulca) działa bez zarzutu brak natomiast światła pozycyjnego.Przepalony bezpiecznik w tym przypadku raczej odpada bo nie działało by w ogóle (chociaż nie wiem bo nie sprawdzałem ) Motocykl Monster 600 Czy ktoś miał miał podobny przypadek , i czym to może być spowodowane ? Z góry dzięki przeniesione do odpowiedniego działu p.29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 27, 2014 Żarówkę sprawdziłeś ? Zwykle od tego się zaczyna, a potem szuka dalej. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Czerwiec 27, 2014 dokładnie, sprawdź żarówkę. w motocyklu jest ona "dwuwłóknowa", czy jak to się tam fachowo nazywa. Czyli jedno włókno odpowiada za światło pozycyjne, drugie za stop. najprawdopodobniej przepaliło ci się to włókno, tez tak miałem. koszt naprawy: 4zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 27, 2014 pytanie bardzo na czasie... musimy zgłosić do producenta na akcje serwisową. :) mnie też wczoraj zaskoczył brak pozycyjnego w tylnej lampie - był tylko stop. A przeważnie to stopu nie miałem :) Wymień żarówkę! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 27, 2014 wymien zarowke chlopie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 27, 2014 Problem, który miałem czas temu. Wymieniałem żarówki co drugi dzień aż się zapas skończył :) . Kupiłem LEDową i spokój.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 27, 2014 następnym razem pomyślę o ledowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 27, 2014 Weź zanim jeszcze wymienisz żarówkę zerknij czy te blaszki których dotyka żarówka się nie odgięły, bo lubią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grucha22 0 Napisano Czerwiec 27, 2014 Panowie oczywiście mieli rację, --> wymiana żarówki oraz przeczyszczenie zaśniedziałych styków rozwiązało problem .W zasadzie teraz mi wstyd, ponieważ chęć rozwiązania problemu w moim przypadku przysłoniła mi zdrowy rozsądek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 27, 2014 Echhh Grucha, popraw się ;) Bo pomyślę, że wychodzisz z założenia, że lepiej napisać posta niż pomyśleć :P Życzę TYLKO TAKICH usterek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach