Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
arvent

połamana plastikowa osłona linki gazu przy manetce (zwał jak zwał)

Polecane posty

Czy ten drobiazg można dorwać w jakimś innym miejscu niż na szrocie? Widzę, że nie każdy model monstera ma taki sam. Mój jak pękł, to jedna część sagali przepadła w nieznane, muszę wyczarować nowy. :ph34r:
plastik.jpg

no a ori z bolonii nie da sie kupic ? chyba drogo nie bedzie ... poszukaj w manualu nr. i popytaj w bielsku lub w toruniu

W komplecie z manetkami to występuje. Jak będziesz mieć całe manetki do wymiany to się zgłoś ;) 

W komplecie z manetkami to występuje.

Nie tylko. Można kupić osobno. Uwaga S2R1000 ma inny rollgaz, mimo że wygląda podobnie do innych jednolinkowych. Ale z tego co pamiętam ten plastik jest taki sam jak w innych.

Niestety nie, jest iiny i nie pasuja zamiennie.

Nie tylko. Można kupić osobno. Uwaga S2R1000 ma inny rollgaz, mimo że wygląda podobnie do innych jednolinkowych. Ale z tego co pamiętam ten plastik jest taki sam jak w innych.

Dzięki chłopaki za odpowiedzi ..na szrocie nie znalazłem, więc kombinuję ze ściągnięciem nowego elementu ...na forum wygrzebałem manuala od S2R800 ...liczę, że tu i tam roogaz jest taki sam. Spisałem kod elementu i jutro dowiem się co da się zrobić. Pozdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.