Pawel Rymek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Znalazłem takie cudo (wiadomo ze po małym dzwonie bo z Fr a sam tu mieszkam to wiem jak to jest) ale pytanie czy tylko kosmetyka czy złomek? http://otomoto.pl/ducati-1098-1100-evo-696-796-motoklinika-M3926318.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Ty przestań się zastanawiać ino bierz co pewne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Edytowano Lipiec 17, 2014 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Stoi już baardzo długo. Cena spadła o kilka tys. Ogólnie bardzo mi się podoba i nawet o nim myślałem, ale na żywo nie widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdk1985 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Co do Streetfightera sie nie wypowiem. Co do tego sprzedawcy, to że jakis motocykl jest na ich stronie czy na ich otomoto nie znaczy, że tak naprawdę go mają. Są nieco zakręceni. Z tego co mówią każdy z motocykli które mają miał jakąś "przygodę" , ale w żadnym nie było to nic poważnego . Nie robią problemów ze sprawdzeniem moto w serwisie, ale jest to możliwe przy zostawieniu im pełnej kwoty za motocykl, tak samo z jazdą próbną. I można z nimi negocjować a prawie na pewno coś opuszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 18, 2014 czyli brzmi jak najbardziej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel Rymek 0 Napisano Lipiec 18, 2014 Hehe no dokładnie powinienem brać co pewne ;-) Zapytałem z ciekawości bo może dla mojej ukochanej byłby fajny ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 20, 2014 może dla mojej ukochanej byłby fajny :wink: Twoja ukochana w takim razie musi miec wielkie, wlochate cojones! (w przenosni oczywiscie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel Rymek 0 Napisano Lipiec 22, 2014 Ano słaba nie jest ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach