Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
darek

Monster 796 trzebnica

Polecane posty

Ja się nie znam- z resztą trudno ocenić z wygladu, jakiś czas nie było tego moto na allegro, ale znowu się pojawił http://allegro.pl/ducati-monster-796-abs-2012-i4562231581.html

Też jestem ciekaw, może ktoś oglądał go na żywo, ktoś coś wie?

Widac, że gościu śmiga nim trochę bo wcześniej mal 9000 a teraz ma juz 9800, także bez ruchu nie stoi :)

Edytowano przez Marcin Andruszkiewicz

KGr    1

Dzien dobry, milo ze zagladnales do powitalni!

Zawsze doceniamy poszanowanie zasad panujacych na forum :)

Poza tym, cieszymy sie, ze skorzystales z wyszukiwarki i zapoznales sie z innym watkiem dotyczacym tego motocykla, ktory niedawno byl w przeznaczonym do tego dzialem (tak, przypadkiem umiesciles swoje pytanie w niewlasciwym dziale :( )

A tak serio, sorka za sarkazm. Ale wypadaloby sie chociaz przywitac i rozgladnac po forum, a nie tak "z buta" nawet bez "dzien dobry". 

Poza tym, cieszymy sie, ze skorzystales z wyszukiwarki i zapoznales sie z innym watkiem dotyczacym tego motocykla, ktory niedawno byl w przeznaczonym do tego dzialem (tak, przypadkiem umiesciles swoje pytanie w niewlasciwym dziale :( )

A tak serio, sorka za sarkazm. Ale wypadaloby sie chociaz przywitac i rozgladnac po forum, a nie tak "z buta" nawet bez "dzien dobry". 

polać Ci :)

6 postów przeniesione z działu Monster

Przepraszam za nieposzanowanie zasad tego forum, za nieskorzystanie z wyszukiwarki, za niezapoznanie sie z innym wątkiem tego typu, za umieszczenie swojego pytania w niewłaściwym dziale, za nieprzywitanie sie, tyle rzeczy zrobić źle w tak krótkim czasie :wtf: .

Witam, i byłbym wdzięczny za info o tym motocyklu

Przepraszam za nieposzanowanie zasad tego forum, za nieskorzystanie z wyszukiwarki, za niezapoznanie sie z innym wątkiem tego typu, za umieszczenie swojego pytania w niewłaściwym dziale, za nieprzywitanie sie, tyle rzeczy zrobić źle w tak krótkim czasie :wtf: .

Witam, i byłbym wdzięczny za info o tym motocyklu

i zostało odpuszczone :)

zerknij tu :

https://docpoland.com/membermap

znajdz ludzi w okolicy i jak znam Ducatistów na bank pomogą 

pozdrawiam 

KGr    1

Dokladnie :) ja jestem z wroclawia, nie jestem wyrocznia ale moge z Toba podjechac :)

(wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk)

Dokladnie :) ja jestem z wroclawia, nie jestem wyrocznia ale moge z Toba podjechac :)

+100 

Swój człowiek :D

Swoją drogą co w tak świeżym motocyklu może być nie tak?

mechanicznie oczywiście, bo wizualnie nie ma się do czego przyczepić.

Edytowano przez Nikewid

Super, tyle że mam do Wrocławia 300km i mnie bardziej chodziło o to żeby ktoś kto ma bliżej ( i troche sie na tym zna )  podjechał i obadał temat, żeby nie okazało się po przyjeździe na miejsce że mój mechanik mówi że to kupa złomu.

Moja kobieta i ja możemy podjechać w tygodniu jakoś.. Ja jeździć jeszcze nie mogę bo wciąż składam się do kupy po wypadku ale ona tak.. A mechanicznie obczaić mogę bardzo dokładnie :-)

KGr    1

Kolega @darek kilka dni temu pisal mi na pw ze jedzie z mechanikiem zobaczyc. I sluch po nim zaginal :)

KGr    1

Raczej kupil i juz nas nie potrzebuje :P

Ani pomocy ani nawet pogadać?
Fuj, fuj, fuj to w ogóle nie pasuje do Ducatisti - my z natury jak Włosi dużo mówimy, dużo jemy i pijemy :)

KGr    1

Moze siedzi w gaazu i zal mu odejsc od maszyny chociaz na chwile :) dajmy chlopakowi spokoj, moze sie jeszcze odezwie :D

Moze siedzi w gaazu i zal mu odejsc od maszyny chociaz na chwile :) dajmy chlopakowi spokoj, moze sie jeszcze odezwie :D

O wiele bardziej wole na nim jeździć niż siedzieć w garażu i patrzeć na niego (choć nie powiem to ostatnie też sprawia mi przyjemność) :wink:

Moja kobieta i ja możemy podjechać w tygodniu jakoś.. Ja jeździć jeszcze nie mogę bo wciąż składam się do kupy po wypadku ale ona tak.. A mechanicznie obczaić mogę bardzo dokładnie :smile:

Dzięki za chęci, ale jednak zaryzykowałem i pojechałem. A jak zdrowie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.