Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Mariol

Pomoc przy oględzinach w Warszawie

Polecane posty

Witam wszystkich!

W związku z tym, że od niedawna jestem posiadaczem kat. A, a niestety nie mam jeszcze motocykla i moje znajomości w tym środowisku są dosyć niewielkie zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś mieszkający w Warszawie byłby skłonny za przysłowiową flaszkę lub nieprzysłowiowego papierowego króla pomóc mi przy oględzinach dwóch małych monsterów (http://otomoto.pl/ducati-monster-620-ie-M4013786.html i http://otomoto.pl/ducati-monster-monster-620-armed-bike-raty-M3974710.html)? Pewnie gdybym się decydował na któregokolwiek to i tak zabrałbym go przed kupnem do jakiegoś warsztatu, ale lepiej by było odrzucić potencjalną minę już na początku.

Z góry dzięki za pomoc!

Motosky odpuść sobie, masz niemal 100% gwarancję że motocykl jest po śrubie.

Zgodzę się z przedmówcą , daruj sobie Motosky, jak chcesz więcej szczegółów dlaczego zaczep mnie na priv. Nie lubię oczerniać publicznie.

Kolego przecież w forumowym garażu stoją 620 i 695 w podobnej kasie, moze cena do negocjacji - zacznij od tych sztuk ;-)

a poszedł poszedł, w piątek lece do Krakowa sfinalizować transakcję :) już nie mogę się doczekać i faktycznie piękny okaz.

Kolego Mariol, jak coś w temacie który zamknąłem masz przeanalizowane 3 czy 4 motocykle z otomoto, w tym jeden z Rzeszowa gdzie Tadzik wybrał się specjalnie na oględziny.

Też chciałem wydać mniej, ale nie ma co oszczędzać na takich pięknych sztukach, co żeby nie dostały się w niepowołane ręce!

Zyczę powodzenia w szukaniu!

a poszedł poszedł, w piątek lece do Krakowa sfinalizować transakcję :) już nie mogę się doczekać i faktycznie piękny okaz.

Kolego Mariol, jak coś w temacie który zamknąłem masz przeanalizowane 3 czy 4 motocykle z otomoto, w tym jeden z Rzeszowa gdzie Tadzik wybrał się specjalnie na oględziny.

Też chciałem wydać mniej, ale nie ma co oszczędzać na takich pięknych sztukach, co żeby nie dostały się w niepowołane ręce!

Zyczę powodzenia w szukaniu!

MRTrue - to w weekend pochwalisz się kolegom z 3miasta nową zabawką?

Może jakaś mała traska by przewietrzyć silniczek?

hehehe

Vince na tę przyjemność będę musiał poczekać do przyszłego tygodnia. z braku laku i czasu, grzeje samolotem i wrócę również powietrzem, więc pewno Ducat trafi do mnie jakoś na początku tygodnia. Oczywiście, jak tylko będzie nie omieszkam się pokazać a przy okazji, wstawię tam gdzie trzeba odpowiednie fotki!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.