Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Evil

MTS Gran Turismo Wawa

Polecane posty

Myślę że ważniejsze jest pytanie jak skonstruowana jest umowa leasingu i jak zostanie zawarte przejęcie całej transakcji. Lepiej zawszę jest aby została zakończona i zawarta nowa umowa. Tak jest proście i od strony prawnej, jak również podatkowej. Bo sam moto masz praktycznie lekko liźnięte przez użytkownika, oczywiście sprawdził bym w LM jego historie.

Edytowano przez miki

Cesja leasingu to raczej nie problem. Tym bardziej, że nie zamierzam wrzucać tego motocykla w koszty. Pytam, czy ktoś zna, ponieważ mam trochę daleko do Wawy i wolałbym nie jechać niepotrzebnie.

Wiem ze to nie moja sprawa ale kwota za to moto to 75 tys ... Jesli to nie pójdzie w koszty to z całym szacunkiem ale gdzie tu biznes?

Massive

To wciąż 20k mniej niż nówka, która i tak za 2 lata będzie warta tyle samo.... a nówka też by nie szła w koszty, bo nie mam takiej potrzeby.

Mam prośbę - czy ktoś z  Warszawy lub okolic mógłby podjechać rzucić okiem na tą Multi ? Stoi w Ząbkach k/Wawy, tel do właściciela : 508 282 954

Jestem na etapie załatwiania formalności z bankiem, ale nie chciałbym pojechać do Wawy i być zmuszonym do wycofania się z całego interesu, bo coś będzie nie tak. Nie sądzę aby tak było, bo sprawdziłem historię motocykla ale... Sami wiecie.

KGr    1

Evil, jeszcze raz gratki z powodu zakupu 3ciego dukata :) Tylko opony oszczedzaj!

A watek, jako autor, mozesz zamknac sam :]

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.