blejz23 0 Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) dobrze ze ja swoje glowice i cylindy dalem do szkielkowania :D bo bawic sie w taki sposob jak ty i to z zeberkami to o'la boga :D Edytowano Styczeń 16, 2015 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Styczeń 16, 2015 No Pawełku pięknie pociskasz z tą renowacja . Jestem pełen podziwu. Powodzenia . Uwieczniaj postępy i do wglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Styczeń 20, 2015 Szacun i powodzenia PLPT ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Takie tam z zaskoczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Chlopie idziesz jak burza :razz: , nie zwalniaj, baje super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Luty 17, 2015 Zadupek po zrobieniu siatki z kartonu powoooooli przechodzi w prawilny kształt. Silnik się maluje, zaczynają spływać jakieś łożyska i uszczelniacze, nie wiem po co, "przecież stare są jeszcze dobre..." no a ze gumy mają 20 lat... Marcin mi przyprowadził uszczelki pod głowice, więc cały misterny plan ze starymi uszczelkami i silikonem, też w pizdu ;) W tym tydniu może i węgiel przywiezą :) No i Auspuffy sie kształtują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 17, 2015 Gratuluję zacięcia... Obecnie to wygląda jak.. owad bez głowy (osa) :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 17, 2015 Rubo Synek, RUUUUUBO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Luty 28, 2015 I synek stracil ducatowe dziewictwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Marzec 2, 2015 Ja pierdziu . Nie mogę . Ale dajesz Pawełku . Trzymam kciuki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach