Chopper Zrx 0 Napisano Grudzień 29, 2014 no więc dopadłem bazę do budowy CR moto ma dość śmieszny przebieg bo stało dobre 10lat po pewnej przygodzie z asfaltem,teraz przechodzi reinkarnacje silnik już uruchomiony gumowe elementy wymienione,rozrząd zmieniony,teraz gdzieś uciekam z kablami,zbiornik od starszej wersji ss,zastanawiam się jeszcze nad wyższymi cliponami chodź to jeszcze nie jest pewne,co do ogona nadal z tym walczę chciał bym żeby był 2osobowy bo czasem fajnie z panną polatać przez to kombinuję z siedzeniem od monstera bo jego linia zawsze mi się podobało do tego gdy by przyszła nakładka powinno być oki.http://allegro.pl/wydech-dominator-ducati-monster-1000-03-motogpii-i4875379644.html co do kominów mimo że org. rozłożyłem i co nieco z nich wywaliłem to myślę o tych dominatorach z allegro.może ktoś już testował?za wszelkie podpowiedzi i pomysły co do dalszych operacji będę wdzięczny wiadomo co dwie głowy to nie jedna ps. myślę żeby siedzenie obić ciemną brązową skórą z czarnymi lub złotymi przeszyciami.co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Grudzień 29, 2014 Rób, rób, będziemy mieli co sledzić zimą ;) Jak dla mnie wszystko pięknie tylko to siedzisko jakoś nie pasi do kształtu zbiornika :roll: Może fotka z profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Grudzień 29, 2014 jop fota robiona tak na szybko normalnie ładnie zgrywa się z linią,tapicer trochę te rogi na zbiorniku skróci i dołoży materiału przed zbiornikiem i zobaczymy jak to będzie stroić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 29, 2014 popraw te bandaże na wydechu , bo mi ręce opadły... ten f. K&N na odpowietrzeniu komory silnika będzie Ci rzucał olejem - musiałbyś go podnieść wyżej i zastosować po drodze separator oleju... Powodzenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Grudzień 29, 2014 musiałem jakoś ominąć śruby od podpinania czujki spalin przez to trochę lipton reszta poprawiona foty są z 3 miesięcy do tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 29, 2014 Gdzie takie ładne złote naklejki nabyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 29, 2014 musiałem jakoś ominąć śruby od podpinania czujki spalin przez to trochę lipton reszta poprawiona foty są z 3 miesięcy do tyłu No czekałem na ten temat. Fajnie kibicuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Grudzień 29, 2014 naklejki kupione z neta wyłapałem gościa w sieci http://www.naklejka.robego.drl.pl/index.php?p100,ducati-double-line-logo a dokładnie tu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 29, 2014 Dzięki za info ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) Gdzie takie ładne złote naklejki nabyłeś? Badrian, zerknij tu potem idziesz do każdej jednej drukarni i robisz. Albo tak jak chopper dajesz do gościa. A i przypomniało mi się że Mini Man kiedyś robił jakieś naklejki, ta sama czcionka co chopper tyle że wypukłe ... Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Nikewid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) O o o ooo. Kiedyś widziałem ten temat ,ale juz zapomniałem. Drukarnia w sumie blisko. Dzięki Nikewid O tym że Mini Man robił też wiem i już kiedyś pisałem do niego ale nie odpisał, a te wypukłe to podobają mi się Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Badrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Grudzień 29, 2014 tak potwierdzam mini-man robi takie naklejki naj szybciej złapiesz go na FB ja się z nim tak zgadałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Grudzień 30, 2014 również potwierdzam :) miniman robi takie wypukłe i super się trzymają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Grudzień 30, 2014 no a ja wczoraj skończyłem zaczepy siodła dziś jedzie do tapicera i zobaczymy co tam z tego wyjdzie czas zabrać się za lampę z tyłu i całą resztę kablowni bo gdzieś muszę z tym wpaść heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Grudzień 30, 2014 Foty, wstawiaj foty z postępów prac, w większości jesteśmy tu wzrokowcami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Styczeń 5, 2015 powoli nabiera kształtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 5, 2015 Fajny model do zabawy . A te cewniki zostaną z boku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Styczeń 5, 2015 no właśnie jakieś sugestie żeby gdzieś z nimi wpaść??na razie jedynie co to myślałem o jakimś ładnym pojemniczku pokrywce czy czymś w tym stylu.no i nakładki na tylne siedzenie jeszcze potrzebuję dziś siedzenie poszło do tapicera i będzie ciemno brązowe z grubymi przeszyciami czarnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 5, 2015 Szczerze - dla mnie za mało radykalne podejście , nie potrafił bym się powstrzymać przed obcięciem mu tyłka :) . Im mniej elementów na wierzchu tym lepiej uważam , air box zostaje ? Szukaj miejsca pod zbiornikiem może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) co do zadupka zerknij do garażu forumowego - https://docpoland.com/garage/ogloszenie/725-nakladka-na-siedzenie-monster/ Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Redjasper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Styczeń 6, 2015 jakoś nie mam serca pociąć tej ramy:/ przez to też tak się wyginam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Styczeń 20, 2015 No i przyszła wyczekiwana kanapa foto szybkie z tele ale myślę że będzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Styczeń 20, 2015 zupełnie inne moto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Styczeń 20, 2015 super, ja bym jeszcze szprychy wrzucił ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chopper Zrx 0 Napisano Styczeń 20, 2015 Baaa bym chciał szprychy tylko kasowe to już nie potargne tematu.ale jest pyt.czy tłumiki od monstera pasują do SSa ? Są na allegro dominatory gp2 styl mi się podoba ale znalazłem tylko do m1000 i nie wiem czy będą pasować do SSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach