Asty 34 Napisano Maj 23, 2017 jak tak czytam to raczej opinie o motulu są różne, ASO tego nie leje. Ducati Toruń leje.(Mnie MTS zalali w tamtym roku 300V 15W50).Używają Motula i chyba w "torowych" również. Po prostu na rynku jest wiele podróbek tego oleju :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 23, 2017 Ja wiem że Toruń leje ale nie jest to zalecenie producenta :) - w tym sensie - ja też serwisowałem tam Diavela - bez zastrzeżeń ale wiem że fabrycznie przewidują inna oliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Maj 23, 2017 No, ja też chyba powrócę do shella, choć tak sobie myślę, że to umowy pomiędzy producentem oleju a producentami motocykli przede wszystkim decydują :) Toruń preferuje Motula, bo ma umowę i kupuje bezpośrednio od producenta, zatem pewnie "cena czyni cuda". Podejrzewam, że o to chodzi, bo olej spełnia normy w Multi :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Maj 23, 2017 No, ja też chyba powrócę do shella, choć tak sobie myślę, że to umowy pomiędzy producentem oleju a producentami motocykli przede wszystkim decydują :) Toruń preferuje Motula, bo ma umowę i kupuje bezpośrednio od producenta, zatem pewnie "cena czyni cuda". Podejrzewam, że o to chodzi, bo olej spełnia normy w Multi :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach