Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 znajdź....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Luty 18, 2015 Sorry za pytanie he he he sam sie usmiałem, Oj fRANZ jak dziecko. +1! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2015 Wreszcie desmok zaczyna mi sie podobać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 18, 2015 Czyli z tego co widac i slychac Gigi radykalnie potraktowal uwagi VR na temat (front endu) idac na calosc obrocil:V4,rame i kierowce w siedzeniu o ok 10 stopni clockwise.Teraz moze byc problem z trakcja tylu przy wyjsciach z winkli ale jak wiemy ten problem Ducati mial zawsze opanowany jak nie to worek cukru w zadupek i gra.MP juz wie co i jak ale zamurowali go jak CIA zobaczymy za tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 przód ( Daras mi powiedzał że na crasch...he h eh ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Dobra dalej 2015, ale jedno a nawet dwa to 2014 dla porównania. Edytowano Luty 18, 2015 przez Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Przyznam, ze dzisiaj bym sie rozsiadł i poczytal wiedzacych mechanicznie i nie tylko wiecej co widzą na tych zdjeciach???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 To ja porównam Dawida i Goliata bardziej bezpośrednio ;) Franz naumiałeś się wklejać w końcu ? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Oczywiście, że nie już nie mam nadzeji,że forum bedzie działało poprawnie. Przynajmniej u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 22, 2015 Dzisiaj w nocy zaczynamy drugie testy w Malezji . GP 15 dotknie asfaltu :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 22, 2015 Cyrk nabiera rozpedu. Trzy dni w czwartek ekipy zostaja pojeżdzić na Michelinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Luty 22, 2015 czy tylko ja widzę że ducati zrobiło to co honda w sbk w 2000 z modelem rc51 ??? skopiowali konkurencję - zrobili włoską hondę , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 23, 2015 Na tą chwile Dovi 10-ty przejechal 5 kółek. 29 jest 15 tez mało kółek. Petrucci mało bo 6 kółek....powoli do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 23, 2015 wyniki 1 sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 23, 2015 KAZ słuchamy............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 23, 2015 Rossi szaleje z nową skrzynią a Ducati słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 23, 2015 Czytałem dzisiaj wypowiedzi 04 i 29. Są szcześliwi, motocykl prowadzi sie znakomicie w zakretach i to jest najwazniejsza informacja dla nas na dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) To nowa konstrukcja i trzeba się wjeździć , "słąbo dzisiaj " to pojęcie względne :) a panowie zadowoleni . Trochę mało kółek przejechane a potem zaczęło lać po naszymu -ciulało żabami :mrgreen: Edytowano Luty 23, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) Słabo? Zblokowany silnik w GP15 - oszczędzaja go. Dovi w pierwszym zakręcie mówi, ze wjechałby w trawę od wewnetrznej. Podsterowniosci zegnaj!!!! Edytowano Luty 23, 2015 przez Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 23, 2015 Moim zdaniem wyglada dobrze,lepiej zaczynac dostrajanie moto ktore sie wbija w apex niz takie co idzie szeroko,kazdy kierowca lubi to odczucie jak spojzysz w winkiel a moto sie samo sklada Dovi po dwoch zakretach stwierdzil ze niebo a ziemia w porownaniu do gp14 teraz precyzyjnie tylko dostrojic I koniec 'walki byka z parowozem' bo na 14-tce lapy urywalo a Kejsjemu musieli zyly powiekszyc w przedramionach tak sie wysilal....pamietacie to chyba.Gigi zaprojektowal 15-stke tak ze ma sporo opcji regulacji ustawien teraz moga sie bawic i dogrywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 23, 2015 Zwycięstwo czeka nas...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 23, 2015 Dżapsy z Hondy patrzą z zazdrością :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Przyśpieszamy :) Zostało niecałe 2 godziny drugiej sesji Edytowano Luty 24, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 24, 2015 Miller cieniutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 24, 2015 Cal jak mi przykro............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach