Franz 0 Napisano Luty 23, 2015 Za miesiąc w Tajlandii pojedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 24, 2015 MotoGP teraz, jak i przez najbliższe lata (dwa/trzy ?) będzie na kanałach polsatu sport (może i jak w zeszłym sezonie głównie na polsat sport news). Idzie gdzieś obejrzeć w Internetach zapis tych dzisiejszych wyścigów SBK? w tym sezonie MotoGP też na eurosporcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 24, 2015 Idealnie, wszystko w jednym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 24, 2015 Eurosport pierwsze słyszę?????? Napewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 24, 2015 tak piszą na niemieckim forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) U Niemców być może mają inny EUROSPORT, np. EUROSPORT GERMANY.Tak np. jest w Anglii.A u nas jest chyba EUROSPORT INTERNATIONAL. Edytowano Luty 24, 2015 przez Marshal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) mają ten sam :smile: różnica polega na zdecydowanie lepszym komentarzu :smile: W zeszłym roku motogp było transmitowane na Sport1 a głównym komentatorem był były zawodnik GP Alex #66 Hofman http://www.alex66.com/index.php?home_de Nasi z eurosportu to jakaś porażka, mylą zawodników, nie mają aktualnych informacji i zwyczajnie nie 'siedzą w temacie'... Edytowano Luty 24, 2015 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 24, 2015 Hm.....Niemcy maja swój to fakt. Tak jak pisał Marschal w Anglii jest na Eurosporcie bo sam ogladałem. Myśle, ma 98% nasz Eurosport nie tylko Polsat. Mick mówił mi, ze maja motogp w pakiecie na 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Luty 24, 2015 Ja na komentarz w Polsacie nie mogę narzekać, chłopaki starają się .... jakoś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 24, 2015 Ja na komentarz w Polsacie nie mogę narzekać, chłopaki starają się .... jakoś :) Mowa o komentarzu wsbk na eurosporcie, nie MotoGP... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Luty 24, 2015 za duzo pracy, wydawało mi się że przeczytałem MGP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 26, 2015 Kto zastąpi Davide w Tajlandii? TB czy Pirro? http://www.gazzetta.it/Moto/Superbike/26-02-2015/giugliano-ko-tre-gp-dilemma-ducati-bayliss-o-pirro-1001035637318.shtml KAZ....?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 26, 2015 Ja juz zagłosowałem na faace TROY TROY TROY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Luty 26, 2015 Troy !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 26, 2015 Moim zdaniem z uwagi na zaangażowanie Pirro w projekt GP i bardzo ciasny kalendarz (22.03 tajlandia-29.03 katar) rozsądniej było by wsadzić na superbika TB. Za czym jestem całym sercem ;) Myśle, że stary lis ma niedosyt z wyników na philllip island ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 26, 2015 Ma niedosyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 27, 2015 Trzymamy kciuki Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 27, 2015 Ha! Byłoby pięknie, trzymam kciuki!!! :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 27, 2015 Oj , facet a jakie emocje we mnie wzmaga :mrgreen: , nie trenuje po nafing na pewno ps. Gdzie Troy stracił mały paluszek ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 27, 2015 Alternatywnie do TB i Pirro rozważa się zastępstwo Javier Fores, który w zeszłym sezonie zdobył mistrzostwo w IDM, oczywiście na Panigale w teamie 3C (noto bene z większym budżetem niż fabryczny zespół hehe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 27, 2015 Oj , facet a jakie emocje we mnie wzmaga :mrgreen: , nie trenuje po nafing na pewno ps. Gdzie Troy stracił mały paluszek ?? W wyścigach SBK chyba donnington, z tego co pamiętam i z tego co mi się wydaje stracił tam coś jeszcze ale o tym to jakitaki musisz sobie doczytać :) BTW 10 dni później wywalczył poleposition w Walencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 27, 2015 No Fores.......,ale nie nie tylko Troy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach