wwk 0 Napisano Luty 19, 2015 Nie wiem jak wy ale ja już jestem tak podjarany, że nie mogę spać w nocy :) Forza TB21, forza DUCATI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 19, 2015 Oklejamy ?? :) Dom wariatów - intensywna terapia dzień drugi :mrgreen: :shifty: :shock: :huh: :crazy: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 19, 2015 piękna noc dziś była :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 19, 2015 Tez nie spałem, kużwa!!! Daras mój druh, guru mówi, że bedzie dobrze. Słuchajcie tego Troy na 999 zrobił 1.30.7 i Marinelli jest io niego spokojny. Dwa chciałem dodać, ze w moim przewidywaniu uczestniczyl rzecz jasna Daras, który to dość mocno z przekonaniem mi mówił " Troy pojedzie" . Mówiłem Wam, ze nie mogłem spać..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 19, 2015 hhehehh cały szpital od wczoraj non stop na nogach :crazy: :shifty: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 19, 2015 Tez nie spałem, kużwa!!! Daras mój druh, guru mówi, że bedzie dobrze. Słuchajcie tego Troy na 999 zrobił 1.30.7 i Marinelli jest io niego spokojny. Dwa chciałem dodać, ze w moim przewidywaniu uczestniczyl rzecz jasna Daras, który to dość mocno z przekonaniem mi mówił " Troy pojedzie" . Mówiłem Wam, ze nie mogłem spać..... Aż wierzyć się nie chce: 3 generacje motocykli i ciągle 'podobne' czasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 19, 2015 No to nie zapominajmy ze gdyby z 7- ka cos sie stalo to mamy w zasiegu nastepna legede...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 19, 2015 Foggy chyba jednak stracił kontakt z motocyklami wyczynowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 19, 2015 Foggy chyba jednak stracił kontakt z motocyklami wyczynowymi King Carl polubił dżunglę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 19, 2015 Jakby nowo wypuszczane motocykle sportowe miały choć odrobine z zachwytów testerów sprzyjajacym im gazet to powinny sie przenosić w czasie, a tak mamy R1M co jedzie jak 999 moze i ma oprogramowanie hiper hiper co 1199S miało w 2012 roku. Samonakrecajacy sie interes nakrecany przez nasze chcenie....Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Luty 19, 2015 też nie mogę spać FORZA SUPERBAYLISS! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 19, 2015 (edytowany) Niedługo bedziemy mieć takie filmy w HD i z nowszym podkładem dźwiękowym. Edytowano Luty 19, 2015 przez wwk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 19, 2015 Najlepsze Teee!!! Rzymski cesarzu, nie obijaj się hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 19, 2015 (edytowany) W ten weekend wszystko jest możliwe. Ktoś pamięta jak w 2006 z dziką kartą WYGRAŁ w MotoGP!!!??? Edytowano Luty 19, 2015 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 19, 2015 Jo jo jo i sie przyznam, ze wtedy byłem po dobrej stronie mocy Vale i takie tam R1, ale przeszedłem na CIEMNĄ strone. Jestem z Wami. Nie wiem czy wiekszej radości mi nie sprawia, ze widze i czytam tu fajnych świrów RACE, nie gawedziarzy, ale prawdziwych ..... i wytłumacz komus, ze stary koń nie moze spać w nocy bo TROY jedzie, ale jazda, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Luty 19, 2015 W ten weekend wszystko jest możliwe. Ktoś pamięta jak w 2006 z dziką kartą WYGRAŁ w MotoGP!!!??? Valencia 2006 - w tym GP o ile dobrze pamiętam tytuł przypieczętował Hayden ale pierwszy był nasz Troy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 19, 2015 Ja pamietam a w 2007na lonczu 1098 w SA jak siedzielismy w hotelu na kolacji po kilku piwach zadalem mu pytanie what a <font color='red'>[desmo]</font> happend in Valentia Troy a on mowi nie wiem I was very relaxed that weekend I knew the bike and I went for it.Poznym wieczorem z cala ekipa Ducati udalismy sie do nightclubu ale Troy przeprosil podziekowal i powiedzial I need to do my work tomorrow but I will cover for my crew,have a good night boys powiedzial bawcie sie dobrze,nastepnego dnia na Kayalami na drogowym 1098s po ok 5 kolkach wykrecil czas o 2sec ponizej Race pace na Kayalami.Czlowiek Legenda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Luty 19, 2015 Ja pamietam a w 2007na lonczu 1098 w SA jak siedzielismy w hotelu na kolacji po kilku piwach zadalem mu pytanie what a [desmo] happend in Valentia Troy a on mowi nie wiem I was very relaxed that weekend I knew the bike and I went for it.Poznym wieczorem z cala ekipa Ducati udalismy sie do nightclubu ale Troy przeprosil podziekowal i powiedzial I need to do my work tomorrow but I will cover for my crew,have a good night boys powiedzial bawcie sie dobrze,nastepnego dnia na Kayalami na drogowym 1098s po ok 5 kolkach wykrecil czas o 2sec ponizej Race pace na Kayalami.Czlowiek Legenda! Kaz liczę, że co najmniej tak samo będzie zrelaksowany w najbliższy weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 19, 2015 Przeczytałem: " Niezaleznie od wyniku, będzie to coś epickiego" Ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 19, 2015 Przygotowuję się do niedzieli , zacząłem od 1992 roku :) Polen , Roche , Fogarty , Slight , Flappa ... jest moc . Pierwsze dwa rzędy i 5 Ducatów heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 19, 2015 Jakitaki mam nadzieje ze nie masz tego na VHSie bo musisz mi pożyczyć ;) bo córka mi żyć nie daje tylko te wyścigi z czerwonymi motocyklami by oglądała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 20, 2015 Trwa pierwsza sesja treningowa i tak to wygląda: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 20, 2015 Będzie dobrze to dopiero pierwsza sesja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 20, 2015 Co tak oslablo nie bac sie,problemy byly z bajkiem w pierwszej sesji jutro bedzie w top 5!! Go Troy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 20, 2015 Jestem tego pewien, Forza Ducati, Forza Nasi ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach