luuka10 0 Napisano Marzec 11, 2015 Witam Wszystkich! Mam dwa problemy. 1.Zauwazylem dzis po zdjeciu zbiornika paliwa ze cieknie mi prawodopodobnie olej spod srubki? I nie wiem co to za czesc ani co z tym zrobic 2. moto stoi aktualnie 3 dzien, dzis po odpaleniu go delikatnie kopcilo na bialo na zimnym silniku. Czy tym sie martwic? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 12, 2015 to nie sprawdzałeś go w DBB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luuka10 0 Napisano Marzec 12, 2015 Niestety nie, aczkolwiek liczyłem się z wydatkami na jakąś naprawe. Tylko teraz niestety nie wiem co z tym fantem zrobić. Na oględzinach wszystko było w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Marzec 12, 2015 a to nie trzeba wymienić po prostu uszczelki pod pokrywą? tak jak np w omawianym przed chwilą temacie? :https://docpoland.com/temat/17101-poszukiwana-uszczelka-gdzie-kupic/#entry253378 ja też miałem kiedyś taki wyciek i pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 12, 2015 (edytowany) tam jest troche inna uszczelka , taka w ksztalcie samego dekielka - zdecydowanie wymiana . Edytowano Marzec 12, 2015 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Marzec 12, 2015 (edytowany) to nie sprawdzałeś go w DBB? czyli podobał ci się i go kopiłeś. Sprawdzenie to nie tylko dosłownie sprawdzenie, ale właśnie dostał byś listę napraw które trzeba zrobić. A tak teraz trzeba podjechać do serwisu i zrobić to wszystko co można było wykonać przed zakupem. Umów się na wizytę na przegląd po zakupie (oleje, filtry itd) i sprawdzenie moto, będziesz mógł sobie zaplanować naprawy. Edytowano Marzec 12, 2015 przez miki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Marzec 13, 2015 Jak wyżej, gdybyś dał do serwisu przed zakupem (który miałeś pod nosem), po sprawdzeniu i wypisaniu wszystkiego co konieczne do naprawy/wymiany miałbyś spory argument by negocjować cenę lub sprzedający pokryłby te wydatki.. Oby skończyło się na tym wycieku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Marzec 15, 2015 No nic, mleko się rozlało, jedziesz i sprawdzasz, masz przynajmniej gdzie, a nie tak jak my.... ale wiesz co... będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach