Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
luuka10

cieknie olej?

Polecane posty

Witam Wszystkich! Mam dwa problemy.

1.Zauwazylem dzis po zdjeciu zbiornika paliwa ze cieknie mi prawodopodobnie olej spod srubki? I nie wiem co to za czesc ani co z tym zrobic

2.  moto stoi aktualnie 3 dzien, dzis po odpaleniu go delikatnie kopcilo na bialo na zimnym silniku. Czy tym sie martwic?

Pozdrawiam!

post-90005-0-70432000-1426074100_thumb.jpg

post-90005-0-46893100-1426074113_thumb.jpg

Niestety nie, aczkolwiek liczyłem się z wydatkami na jakąś naprawe. Tylko teraz niestety nie wiem co z tym fantem zrobić. Na oględzinach wszystko było w porządku.

tam jest troche inna uszczelka , taka w ksztalcie samego dekielka - zdecydowanie wymiana .

Edytowano przez blejz23

to nie sprawdzałeś go w DBB?

czyli podobał ci się i go kopiłeś.

Sprawdzenie to nie tylko dosłownie sprawdzenie, ale właśnie dostał byś listę napraw które trzeba zrobić.

A tak teraz trzeba podjechać do serwisu i zrobić to wszystko co można było wykonać przed zakupem.

Umów się na wizytę na przegląd po zakupie (oleje, filtry itd) i sprawdzenie moto, będziesz mógł sobie zaplanować naprawy.

Edytowano przez miki

Jak wyżej, gdybyś dał do serwisu przed zakupem (który miałeś pod nosem), po sprawdzeniu i wypisaniu wszystkiego co konieczne do naprawy/wymiany miałbyś spory argument by negocjować cenę lub sprzedający pokryłby te wydatki.. Oby skończyło się na tym wycieku..

No nic, mleko się rozlało, jedziesz i sprawdzasz, masz przynajmniej gdzie, a nie tak jak my.... ale wiesz co... będzie dobrze :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.