Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Zienio

Multistrada 1200

Polecane posty

Cześć, szukam Multistrady 1200, zainteresowała mnie biała piękność wystawiona na sprzedaż przez dilera Hondy w Poznaniu. Może ktoś zna ten motocykl, lub go widział na żywca (jestem ze Śląska - dlatego zanim zdecyduje się na osobiste oględziny szukam informacji na forum). Będę wdzieczny za wszelkie informację.

http://otomoto.pl/ducati-multistrada-1200-honda-karlik-poznan-M4238990.html

http://www.motocykle.karlik.poznan.pl/pl/motocykle/motocykle-uzywane/809-multistrada-wybierz-2011-wybierz-1200.html

Zienio.

Zenio fajną sztukę znalazłeś... Wydaje mi się że moja MTS, to właśnie ideał jakiego szukasz, bo ten z ogłoszenia nie ma nawet ABS...??

Na Twoje nieszczęście, moja nie jest na sprzedaż, a pereł na forum jest sztuk może 2? ale pewnie moja 1dyna, druga jest w KRK Bacy z którym latamy...

Ja też wymarzyłem sobie perłową, a szczęściem wielkim było ją znaleźć i kupić, w 1 dzień po ukazaniu się ogłoszenia...

POWODZONKA !!

MT1200 bez ABSu z DTC .....

Nie pytaj tylko się z kontaktuj ze sprzedawcą i zobacz co to za sztuka

KGr    1

ten z ogłoszenia nie ma nawet ABS...??

Kazda ma ABS i TC :)

KGr    1

w latach 2010-2012 były Multi bez ABS-u :)

Tak Krystian, były takie po 54000zl je pchali bez kutrów... Miałem ofertę na taka z Azmotu...

Biczuje sie po plecach, sypie glowe popiolem i prosze o przebaczenie za swoj brak wiedzy

:)

I wciaz jestem w szoku, ze faktycznie cos takiego wychodzilo...

Natomiast ta Multiszkarada z ogloszenia ma czujniki przy kolach (4te i 6te zdjecie z pierwszego linku), wiec conajmniej ABS posiada :)

Edytowano przez KGr

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. ABS jest, co wynika z widocznych na zdjęciach czujników przy kołach i informacji ze strony dealera. Na podstawie tego co piszecie moge wnioskować, że nie jest to motocykl żadnego z forumowiczów- a szkoda. Jeśli ktoś z Was zna ten egzemplaż to proszę pisać. Jeszcze raz dziękuję za odzew i pozdrawiam serdecznie.

Zienio.

Właśnie dzwoniłem do sprzedawcy. Multistrada sprowadzona z Francji przez osobę, która zostawiła ją w rozliczeniu. Motocykl miał lekki szlif na lewą stronę i w związku z tym wymienione i malowane plastiki z tej strony. Nie ma książki serwisowej na potwierdzenie przebiegu. Niestety odpuszczam. Może jescze komuś te informacje posłużą.

P.S. Fajne forum, da się odczuć, że twożą je pasjonaci (podobnie jak TDM zone:))

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.

Zienio

P.S. Fajne forum, da się odczuć, że twożą je pasjonaci (podobnie jak TDM zone:))

Jacy pasjonaci ? tu same desmoswiry sa :mrgreen: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.