KRIS59 0 Napisano Marzec 29, 2015 (edytowany) na polsatsport.pl wszystko OK. właśnie w jakości HD leci warm up klasy Moto GP z komentarzem chłopaków ze stacji. Edytowano Marzec 29, 2015 przez KRIS59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala 16 Napisano Marzec 29, 2015 Trasmisja na żywo PL w HD za free dla zainteresowanych http://www.ipla.tv/program-tv/transmisje/12-sporty-motorowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Marzec 29, 2015 wiadomo o której startuje klasa MotoGP??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 29, 2015 20:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Marzec 29, 2015 Dzięki, o 20 godz kończę turniej więc zabiorę kompa ze sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Marzec 29, 2015 Ducati 1, 3 i 4:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 29, 2015 I ciul :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 29, 2015 Co za wyścig... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 29, 2015 Dwa Ducati na podium :) piękna walka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Marzec 29, 2015 Brawo nasi, tyle lat trzeba bylo czekac. Ale maja odejscie. 2 i 3 miejsce, super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 29, 2015 Świetny wyścig! Brawo Andreasy! Bravo Ducati! Gratulacje Valentino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KARASEK 0 Napisano Marzec 29, 2015 MASAKRA co za emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Marzec 29, 2015 Brawo nasi, tyle lat trzeba bylo czekac. Ale maja odejscie. 2 i 3 miejsce, super. Prawie zawału dostałem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 29, 2015 Jak się tu krzyczy ? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Złamałem sobie chyba oba kciuki i wszystko widzęna czerwono nawet jamachę !! BRAVO !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin 0 Napisano Marzec 29, 2015 Dawno nie było takiego spektaklu! Froza Ducati! r3sp3ct 4 Rossi! DesmoDovi mistrz no i pierwsze podium dla #ai29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRIS59 0 Napisano Marzec 29, 2015 co za podium stary lis górą 3x Italia 3x Hiszpania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 29, 2015 bajka wyścig! VR46 mimo wieku wymiata! ciekawe czy zabiorą ducati przywileje, a jeśli tak to czy nadal będą w czubie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Marzec 29, 2015 DesmoDovi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 29, 2015 Miałem 3 stany przedzawałowe i 2 zapaści ;) Prawie się modliłem, żeby Dovi nie przestrzelił. To pierwszy wyścig i czuję, że GP15 namieszają ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Marzec 29, 2015 (edytowany) teraz nie dali rady ale w kolejnym wyścigu VR46 będzie miłałciężko....3 duki na podium będą DUCATI Forca ! Edytowano Marzec 29, 2015 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 29, 2015 Co za emocje! Ducati namiesza w tym sezonie - to pewne! teraz można włączyć nudna piłkę nożną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Marzec 29, 2015 FORZA Ducati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarhead 0 Napisano Marzec 29, 2015 Baja, piekny poczatek, ale tutaj faktycznie duze oklaski dla doktorka z 8 na 1. Powie mi ktos, kiedy i na jakim programie jest powtorka juz w tv meczu, chcialbym sobie nagrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 29, 2015 Aż miło popatrzeć, Ducati na prostej jak rakieta, przechodzi obok Yamahy, jak obok roweru, do tego utrzymuje tempo do końca wyścigu :) Oj, będzie się działo w tym sezonie :) Brawo dla naszych, ale Rossi pomimo 36 lat pokazał klasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 29, 2015 Baja, piekny poczatek, ale tutaj faktycznie duze oklaski dla doktorka z 8 na 1. Powie mi ktos, kiedy i na jakim programie jest powtorka juz w tv meczu, chcialbym sobie nagrac. Polsat sport extra 22.50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach