martini 34 Napisano Kwiecień 28, 2015 (edytowany) Wszystkie modele wyprodukowane w 2010-14, mają powrócić do serwisu na sprawdzenie linki rol gazu, w razie konieczności jej wymianę, oraz wymianę części osłony rol gazu... Kampania trwa od 24.04, dziś zostałem powiadomiony, przez Jarka z Ducati Bielsko. Edytowano Kwiecień 28, 2015 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gasior 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) 24.04.. Musisz się baaaardzo spieszyć w takim razie ;) Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez Gasior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 29, 2015 nie ma czegoś takiego jak termin kampanii - jak się należy to wszystkim , w każdej chwili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Kwiecień 29, 2015 Ale martini napisał "od 24.04" nigdzie nie jest sprecyzowane żadne "do" i czy w ogóle ono istnieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 29, 2015 Tak, od 24.04 dla wszystkich na świecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 Martini, dla mnie chyba nie :roll: ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 29, 2015 kup MTS1200 w tym roczniku, a spotka Cię ta przyjemność... Szkoda ze głowic nie robią, wielu osobom spadł by kamień z serca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek G 14 Napisano Maj 6, 2015 Wszystkie modele wyprodukowane w 2010-14, mają powrócić do serwisu na sprawdzenie linki rol gazu, w razie konieczności jej wymianę, oraz wymianę części osłony rol gazu... Kampania trwa od 24.04, dziś zostałem powiadomiony, przez Jarka z Ducati Bielsko. Chyba nie wszystkich wzywają albo Jar o mnie zapomniał :) Tak czy inaczej wybieram się do Bielska to wyjdzie szydło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Maj 6, 2015 U mnie też cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach