Raven 0 Napisano Maj 21, 2015 Poszukuję firmy w Polsce która ma w ofercie akcesoryjne sety do 1199 Panigale S . Z możliwością odwrócenia biegów. Cos tańszego niż np.Giles za 3,5 klocka...Byłbym wdzięczny za podanie jakiegoś namiaru na firmę. A może ktoś z Was ma takie do sprzedania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BialyByk 2 Napisano Maj 22, 2015 proszę :) http://www.lightech.it/DettaglioProdotto.aspx?p=FTRDU006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Maj 22, 2015 (edytowany) Srogi wybór: http://www.desmo-racing.com/en/adjustable-rearsets-spider-sbk-silver-ducati-899-1199-panigale-xml-246_350-916.html RIZER też chyba będzie miał sety do Pani w ofercie! Spytaj https://docpoland.com/user/87002-wwk/ Edytowano Maj 22, 2015 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Napisano Maj 22, 2015 Dzięki panowie ...Lightech 3200- 3500, Spider lepiej bo ok 2300 ...szukam dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Maj 22, 2015 Ty, naprawdę tak ciężko coś wybrać? W necie aż huczy... Ebay np.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Maj 22, 2015 TANIO?? http://www.ebay.com/itm/Gray-CNC-Adjuster-footrest-Racing-Rearset-Ducati-Panigale-1199-S-R-2012-2013-/261334107368?hash=item3cd8ba04e8&vxp=mtr :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Napisano Lipiec 17, 2015 Jeszcze raz chciałem podziękować za pomoc w szukaniu setów...Ale co ja się namęczyłem ....A to nie pasuje mocowanie pompy hamulcowej a to nie działa quickshifter przy rewersie itp itd. Przerobiłem ich chyba z pięć oczywiście wszystkie dedykowane do Panigale. W końcu wybebeszyłem do zera skarbonkę i kupiłem najwyższy model Gillesa i jest ok. Wszystko działa a możliwości regulacji jest cała masa w każdym poziomie. W dalszym ciągu uważam ,że w motocyklu za tyle kasy powinny być już w standardzie założone porządne sety a nie taki badziew na którym nie da się jeździć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Lipiec 17, 2015 Jeszcze raz chciałem podziękować za pomoc w szukaniu setów...Ale co ja się namęczyłem ....A to nie pasuje mocowanie pompy hamulcowej a to nie działa quickshifter przy rewersie itp itd. Przerobiłem ich chyba z pięć oczywiście wszystkie dedykowane do Panigale. W końcu wybebeszyłem do zera skarbonkę i kupiłem najwyższy model Gillesa i jest ok. Wszystko działa a możliwości regulacji jest cała masa w każdym poziomie. W dalszym ciągu uważam ,że w motocyklu za tyle kasy powinny być już w standardzie założone porządne sety a nie taki badziew na którym nie da się jeździć Z żaden ze mnie wyznacznik, ale ciągle jeżdżę na serii (tylko same podnóżki mam inne - antypoślizgowe) i nie narzekam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Napisano Lipiec 17, 2015 Z żaden ze mnie wyznacznik, ale ciągle jeżdżę na serii (tylko same podnóżki mam inne - antypoślizgowe) i nie narzekam :smile: Faktycznie największym dla mnie problemem były te podnóżki ....kilka razy w złożeniu noga ześlizgnęła mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 17, 2015 Może przestańta w końcu jeździć w klapkach :mrgreen: Hahahhahahah... Żartuję....coś mi się przypomniało apropo... w którymś numerze motocykla przy opisie Panigale było jak byk napisane, że dopiero po Ducati 916, tylko Panigale ma porządne frezowane podnóżki... 916 nie miała frezowanych podnóżek obojętnie w jakiej handlowej wersji, oprócz oczywiście Corsy, o której piszący pewnie nawet nie słyszal...oczywiście istniał już wtedy rynek akcesorii( ów) i można było sobie takowe podnóżki sprawić, za sporą dość sumkę $$$$$ Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Napisano Lipiec 18, 2015 Jak twierdzi producent motocykl jest typowym sprzętem do jazdy po torze i nie ma regulowanych setów...ale to nic , wczoraj oglądałem zdjęcia Hondy RC213V-S czyli moto totalnie zdjęte z MotoGP , kosztuje 200 tys....Euro i co ? Regulowanych setów brak ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skulek 0 Napisano Październik 8, 2016 Polecam ARP - komplet 1450 PLN biegu odwrócone oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach