theodor 2 Napisano Lipiec 7, 2015 Ceramiczne powłoki na gładzi cylindra to już dość leciwe rozwiązanie, trudno to uważać za jakieś techniczną awangardę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Lipiec 7, 2015 MT-01 to motocykl, który nie może przekonywać rozwiązaniami technicznymi, poza swoimi rozmiarami i wagą nie przedstawia nic rewolucyjnego. Nic specjalnego nie oferuje pod kątem parametrów. Owszem rozpędza się fajnie, ale fajnie rozpędza się też Honda VTX Retro z pierdylionem frędzli i kuframi mieszczącymi rozczłonkowaną teściową. Prawdę mówiąc o ile pierwsze zapowiedzi następcy V-maxa rozbudziły apetyt, to po premierze MT-01 pozostał raczej wyłącznie pusty śmiech. Co zresztą potwierdziło pojawienie się nowszego V-maxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deem 0 Napisano Lipiec 7, 2015 Miałem podobne zdanie na temat tego motocykla, ciężki ,słaby i niezbyt nowoczesny ,ale po przejechaniu na MT kilku kilometrów zmieniłem zdanie. Puki co jestem zadowolony. Moto ma swój indywidualny charakter i z taką myślą był pewnie tworzony ,parametry techniczne nie były tu najistotniejsze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Lipiec 8, 2015 Baaa ludzie są zadowoleni z różnych motocykli, a nawet z Harleya Davidsona :), a wiadomo że przy nim MT-01 jest zbiorem cnót wszelakich i podobać się może, szczególnie, jak ktoś lubi duże motocykle z dużym silnikiem i nie przeszkadza mu masa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deem 0 Napisano Lipiec 8, 2015 W sumie ,to jego masa mi troszkę przeszkadzała ,zwłaszcza po dwóch sezonach na SV1000 ,jednak jest to temat do opanowania .Przypomniałem sobie jak brać zakręty na ciężkim nakedzie (miałem pare lat temu CB1300 i MT01 prowadzi się podobnie). A miałem nie wracać do ciężkich golasów :razz: ,plany były sprecyzowane - monster S2R lub S4R . Prawdopodobnie to chwilowe zauroczenie MT 01 i po jednym lub dwóch sezonach ponownie będę szukał Ducati :?: :?: :?: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Lipiec 8, 2015 Czasem nawet od najlepszej dziewczyny/żony trzeba odpocząć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach