Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

FeGy

Streetfighter 1098 S

Polecane posty

Czyli bez przerwy tego żałujesz? ;)

oj tam szczegółów się chwytasz.... na samą myśl o nim tak mną szargają emocje, że człowiek nie wie co pisze.... :P :)

lepiej zrób mu przegląd na 24tkm bo zara będziesz go pchał  B)

no.... niestety trzeba będzie.... ale jeszcze nie odstawiam do Macieja.... jeszcze trochę wycisnę z tego sezonu... :)

Witam

Jutro jadę odebrać :). Po tego z Moto44 jadę. Już się doczekać nie mogę. Znowu mam Moto i znowu Ducati. Uczucie mega. Dłużej przerwy bym nie zniósł.... ;)

P.S. Szkoda tylko tej pogody, ale cóż, jakoś mam nadzieję, że sobie poradzę ;)

Pozdrawiam i dzięki wszystkim za rady / podpowiedzi.

Witam

Jutro jadę odebrać :). Po tego z Moto44 jadę. Już się doczekać nie mogę. Znowu mam Moto i znowu Ducati. Uczucie mega. Dłużej przerwy bym nie zniósł.... ;)

Wiem co czujesz, ja przy +5 jeżdżę i zimna nie czuję :) Może dlatego, że jeżdżę na swoim 796 dopiero od 2 tygodni. Najchętniej bym z niego nie schodził :) One nie są fajne, one są zajebiste:)

Już teraz gratulacje:)

Witam

Pozdrawiam i dzięki wszystkim za rady / podpowiedzi.

będziesz miał foto na fejsie moto44 ;)

fajnie że w Olesnicy zagości taka maszynka... :razz:

Witam

No i dojechałem :), mega, wreszcie :)

maniujr: tylko dlatego kupiłem u nich ;)

P.S. Serio polecam Moto44. Podejście, atmosfera, sprzęt. Super !

cinek78: dzięki :), zajmij mi kolejkę do przeglądu, dobrze, że mam tak blisko :)

Pozdrawiam

Cinek78 już druga:) dwie bliźniaczki prawie:)

FeGy super gratuluję. Do szybkiego zobaczenia...

To w końcu jest S? Czy mały, bo już nie wiem... Tak czy siak fajosko! Wpadaj na spotkanie do ChopperBaru i daj się przewieźć, bo po piwku naśmieszniej się jeździ! ;) Nie no, żartuję. Upalać motóry po pijaku będziemy kiedy indziej- znan świetnych fachowców w tej dziedzinie! :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Witam

Dokładnie, 848. Plan był na S, po drodze jeszcze był Monster. Podobne pieniądze wszystkie te moto. Ale po przemyśleniu wszystkiego oraz po napatrzeniu się na fotki, wyszło, że ten konkretny 848 będzie idealny. Jak zobaczyłem na żywo to już mi mowę odebrało (to było to ! Chociaż przyznam, że na żywo sporo moto zyskuje).... wiedziałem, że to musiał być mój SF - chociaż fakt, że nawet jak by mi się nie spodobał to i tak by był mój. Kupiłem go jak wszystko. Jak np. Monstera od martiniego ;) - bez prawka, bez jazdy. Tutaj podobnie. Nigdy w życiu nie widziałem na żywo SFa, a jednak swojego kupiłem zanim jeszcze go zobaczyłem :P, potem wsiadłem i przyjechałem z Poznania, był czas aby się z moto poznać. Na początku chciał mnie zrzucić - zasadniczo byłem zbędnym dodatkiem - ale po jakiejś godzince chyba się do mnie przekonał ;), teraz musi mnie znosić. Ja jestem zachwycony. Negocjuję z Żoną, żeby na zimę w salonie stał ;)

W zasadzie jak powiedział RoyalJordanian na jednym ze swoich filmików. Rada dla wszystkich, którzy pytają jaki moto jest najlepszy, cytuję: "Najlepszy na świecie i ten jedyny najdoskonalszy, jest ten, który Ci się najbardziej podoba" - jakoś tak to leciało.

ChopperBar - pierwsze słyszę, ale czemu nie. Toż trzeba się poznać :)

P.S. Jestem na etapie nauki jazdy w korku. Nie chciałem się "wybijać" i z Poznania jak wracałem to stałem grzecznie w korku. Najgorsze na świecie to jechać za ciężarówką na Ducati 10 km/h. Nigdy więcej, teraz wyprzedzę wszystko - wracając wspomnianą drogą już zacząłem ;)

Pozdrawiam

Cinek78 już druga:) dwie bliźniaczki prawie:)

no tak... będę się musiał razem z synem matematyki na poziomie drugiej klasy pouczyć.. :oops:

. Negocjuję z Żoną, żeby na zimę w salonie stał ;)

Odpuść - nie dasz rady ... stwierdzam z autopsji. :wtf:
Nasze argumenty bledną przy kobiecym pięknie... :mrgreen:

A Chopper Bar to już dzisiaj o 19 - chyba tez się wybiorę... Jak coś to dzwoń.
PZ

Witam

No i dojechałem :), mega, wreszcie :)

maniujr: tylko dlatego kupiłem u nich ;)

P.S. Serio polecam Moto44. Podejście, atmosfera, sprzęt. Super !

cinek78: dzięki :), zajmij mi kolejkę do przeglądu, dobrze, że mam tak blisko :)

Pozdrawiam

Czyżby, czyżby?  ;)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1037339046297847&id=673757395989349

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.