Zwolin 0 Napisano Grudzień 31, 2015 Witam, Zawsze podobała mi się edycja Diesel Monstera, a tu właśnie pojawiło się ogłoszeniem o sprzedaży Monstera http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster-edycja-diesel-ID6y8s9n.html Czy ktoś może zna sprzedawcę / oglądał ten motor, a może mieszka w pobliżu i mógłby obejrzeć maszynę? Wszelkie uwagi dotyczące oferty mile widziane, na co jeszcze warto tam zwrócić uwagę. Z góry dzięki za pomoc! ps. korzystając z daty, życzę Wam wszystkim najciekawszych tras, milionów ślicznych zakrętów i ogólnie szczęścia i zdrowia w Nowym Roku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Styczeń 1, 2016 (edytowany) tu następny - nowszy, niewiele droższy no i czerwony ! :razz: http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster-1200-rizoma-r-g-2014rok-abs-kontrola-trakcji-ID6ydBuJ.html#a24f768a06 Edytowano Styczeń 1, 2016 przez Waldi59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Styczeń 2, 2016 Witam, Zawsze podobała mi się edycja Diesel Monstera, W śród puszkarzy jest powiedzenie - "disel jest dobry do czasu aż się popsuje", wtedy koszty naprawy są kilka set procent większe od benzyniaka i myślę że w przypadku motocykli sprawa ma się tak samo. Serwis Ducati do tanich nie należy, a przy dislu ta kwota może być przerażająca. A Ducati czy disel czy benzyna jednakowo są piękne :razz: decyzje musisz podjąć sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 2, 2016 Waldi ty serio piszesz dobry żart Sent from my iPhone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 2, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwolin 0 Napisano Styczeń 3, 2016 No ładnie, przy świętach się wszystkich żarty trzymają, a ja mam nadal do Dęblina kosmicznie daleko i nie wiem nic o sprzęcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Styczeń 3, 2016 Ad Gorzko Przecież znaczącej różnicy w wyglądzie zewnętrznym pomiędzy Ducati dislem, a benzyną nie ma, inna kwestia to silnik ( i wcale nie mam na myśli tego jaki pokazał klekot ) myślę że ja gdybym usiadł na Ducali dislu i go odpalił to bym się nie utrzymał na nim ze śmiechu i tyle :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Styczeń 3, 2016 (edytowany) Ja też nie mogę ze śmiechu :) Waldi - Ty naprawdę myślisz, że monster diesel jest ropniakiem? Edytowano Styczeń 3, 2016 przez handelson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki 9 Napisano Styczeń 3, 2016 Waldi Tu chodzi raczej o takiego diesla https://www.google.pl/search?q=diesel+logo&espv=2&biw=1600&bih=809&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6iuWD6I7KAhVJ_nIKHc1hAekQ_AUIBigB#tbm=isch&q=diesel+only+the+brave+logo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Styczeń 3, 2016 (edytowany) Człowiek się całe życie uczy a i tak głupim umiera :mrgreen: tu znalazłem takie coś http://www.diesel.com/ducati i mnie się to nie za bardzo widzi ale o gustach się nie dyskutuje. Edytowano Styczeń 3, 2016 przez Waldi59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Styczeń 4, 2016 hahaha, no cóz, nie możńa wiedzieć wszystkiego :) bynajmniej jest wesoło a propos diesli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 4, 2016 Waldi59 padłem... :mrgreen: :mrgreen: wymiatasz na forum... :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Styczeń 5, 2016 Wiem że to marne tłumaczenie ale ja wierzę w pisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Styczeń 5, 2016 (edytowany) Od takich handlarzy to nic tylko brać w ciemno ;) W dzisiejszych czasach trzeba wiedzieć, gdzie szukać informacji. Edytowano Styczeń 5, 2016 przez handelson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawlik 0 Napisano Styczeń 6, 2016 mialem kiedyś zegarek tego diesla. popsuł sie. w tym wypadku też tak będzie w szczególności że to ducati :) poza tym problem z DPFem, kopci i strach że nie odpali w takie mrozy :) jedyny plus że mniej będzie palił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadzik 0 Napisano Styczeń 6, 2016 No i moment bedzie miał większy niż etylinowy :) wykciukowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Jeżeli to Diesel, to mam wierszyk na taką okazję "Jazda na gumie, drogie whisky, nic z tego bo walnęły pomopo-wtryski "A tak na serio, przecież istniały takie mezalianse motocykla z wynalazkiem Rudolfa Diesla np T800 Zwolin, jak Tobie zależy na Dieslu a boisz się wtopić, to zawsze możesz kupić jakiegoś pewnego monstera, a potem taki body kit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwolin 0 Napisano Styczeń 7, 2016 @Stigl kit to mogę do swojego założyć :) Tu bardziej chodzi o to, że znalazłem ogłoszenie i zacząłem je rozważać i szukać kogoś z okolicy ogłoszeniodawcy, ale jak widać mimo 15 odpowiedzi w wątku jeszcze się nie pojawiła ani jedna na temat... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach