Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
pieron

Monster 696- kilka sztuk z aukcji

Polecane posty

A dlaczego nie bierzesz pod uwagę wymiany ? Nowe części do ducati są na ogół drogie (chociaż lepiej sprawdź) ale zalecam "koczowanie" na allegro prędzej czy później trafisz tani błotnik - mówię z doświadczenia. Nie widać jak to jest uszkodzone - spawanie plastiku i lakierowanie nie załatwi sprawy ? Carbon na błotniku nie pasuje mi podobnie jak koledze powyżej - taka łata z carbonu, jeśli nie pociągniesz motywu dalej będzie wyglądała słabo.    

ciekawe czy chcieli zajumac ten motor,ze blotnik uszkodzony jest od blokady

Nikt nie chciał go kraść. Przyznałem sie bez bicia ze przesunąłem moto w garażu te 20cm gdy nagły trzask przypomniał mi o nie zdjętej blokadzie. Sam go tak urządziłem...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No dokładnie :) Choć dla złodzieja to dość łakomy kąsek. Racja, ten karbon nie będzie wyglądał zbyt dobrze, choć na wydechach są karbonowe osłony. Może faktycznie uda się coś trafić na alldrogo.

na twoich zdjęciach nie widać :geek:  tego uszkodzenia, zrób zbliżenie  i wtedy można powiedzieć coś więcej co z tym zrobić

a to nie mila niespodzianka,ze mozna o tym zapomniec i moze narobic to szkod bo sam sie przymierzalem do takiej blokady

Wieczorem wrzucę zdjęcia. Niestety pęknięcia są poważne. Matti już raz próbował to spadać, ale znowu pękło

Jeśli możesz z tym latać to lataj i szukaj błotnika na allegro nawet jeśli będzie do lakierowania. Skoro błotnik jest pęknięty i spawanie też nie pomaga to oklejanie go czymkolwiek to trochę druciarstwo :(  szkoda kasy, czasu i motocykla ;)  

Chyba mimo wszystko pobawię się z tym blotnikiem, ale tylko dlatego że nie mam w zasadzie nic do stracenia oprócz kawałka maty, którą akurat posiadam. A uzywkę i tak kupię jak tylko coś się trafi. Zobaczymy jaki będzie efekt

Jeśli masz materiał i czas to rób. Przynajmniej zabezpieczysz i zamaskujesz uszkodzenie. Z czasem znajdziesz dobry blotnik to zamienisz.

Ps. Ja też mam dwa zadupki - jeden na festyny drugi taki "do ludzi" ;)

Edytowano przez Kwinto

O to właśnie chodzi. W internecie można znaleźć bardzo dobry filmik jak pokryć elementy prawdziwym karbonem. Efekt jest imo świetny, a myślę że sobie z tym spokojnie poradzę. Poza tym matti już raz spawał ten błotnik i mimo to się znowu rozleciał.

A tu dzwoniłeś, firma produkuje dziesiątki różnych błotników do różnych motorków, również do Ducati

POKO
Firma Produkcyjno-Handlowa
Mojesz 48
59-600 Lwówek Śląski
Tel.: 663 969 013 Fax: 75 78 90 353
email: [email protected]

Edytowano przez Waldi59

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.