mikers 0 Napisano Marzec 28, 2016 (edytowany) Jak wyglada? Sent from my iPhone Brzmi swietnie mam u siebie ale full nierdzewka Nie wiem czy dźwięk z filmu będzie adekwatny do rzeczywistości. Bez dB killera i z. Edytowano Marzec 28, 2016 przez mikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 28, 2016 Wygląd podobny, faktycznie remus bardzo ładnie brzmi. Tez do golfa nie wiem czemu nawiązanie skoro Ducati od dawna z remus współpracowało. Sent from my iPhone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 28, 2016 Bo w golfach montowali nakładki na końcówkę dziurawego wydechu, bo na tlumik szkoda kasy było. Do tego gratis był komplet wlep, w tym 2 duże na szyby (czasem dorzucali jeszcze jedna pjoniera :) ). Zestaw popularny również w e30 i e34. Tylko co by było, jakby teraz na takie gruzy zaczęli naklejac wlepy termi czy akrapa? :( Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 28, 2016 Widzę juz 2 za oryginałem głosy bo oryginały drugiej generacji naprawdę dobrze wyglądają, a i podobno nieźle grają. diavel, zwłaszcza carbon ma tak fajną felgę,że MUSI być odsłonięta.stare "puszki po piwie" to było jakieś nieporozumienie,na miarę tego, jakie teraz ze względu na euro cośtamcośtam wypuścili w panigale 959. masakra.... carbon werkes jest fajny,tylko ten dolar... :evil: ja też myślę o czarnej ceramice na kolektory, no ale to najwcześniej na przerwę zimową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Marzec 29, 2016 (edytowany) Bo w golfach montowali nakładki na końcówkę dziurawego wydechu, bo na tlumik szkoda kasy było. Do tego gratis był komplet wlep, w tym 2 duże na szyby (czasem dorzucali jeszcze jedna pjoniera :) ). Zestaw popularny również w e30 i e34. Tylko co by było, jakby teraz na takie gruzy zaczęli naklejac wlepy termi czy akrapa? :( Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka bez obrazy ale to jest argument z ..... nad wyborem wydechu. :roll: Remus w autach robi jedne z ładniej brzmiących wydechów, no może do niektórych jeszcze akrap Edytowano Marzec 29, 2016 przez miki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 29, 2016 To była ironia nawiązująca do opinii Petrola.. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 29, 2016 Idac tokiem myślenia to jak walne taki napis to już ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 29, 2016 http://www.ebay.pl/itm/AKRAPOVIC-STICKER-Exhaust-Pipe-Labels-Motorcycle-Badge-Emblem-Logo-Decal-60x14mm-/281973838328?hash=item41a6f351f8:g:4~gAAOSwxp9W7v2v http://www.ebay.pl/itm/Termignoni-Auspuff-Exhaust-Silencer-Logo-Ducati-Panigale-1199-848-749-Monster-/321750118952?hash=item4ae9cd3228:g:ELQAAOSwmUdUX0KT http://www.ebay.pl/itm/LeoVince-SBK-Adesivo-2-Pezzi-1-Paio-Scarico-Scarico-sportivo-Adesivo-/322051990411?hash=item4afbcb638b:g:Q3QAAOxy4dNSxWBF do wyboru do koloru. Ja bym Remusa zostawił, napis nie przeszkadza, jakby nie patrzeć renomowany austriacki produkt, trzeba tylko ogarnąć kolektory i będzie cacy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guner 0 Napisano Grudzień 26, 2020 Dnia 12.02.2016 o 14:32, Gorzko napisał: Witajcie, zastanwiam się aby na sezon zmienić wydech na akcesoryjny i tu pojawia się pytanie na jaki, jest kilka fajnych propozycji ale jestem ciekawy opini użytkowników, kórzy posiadaja danej firmy wydech, jak z brzemieniem, jakościa itp... Zastanawiam się nad opcjami: - termi od Ducati - ten najmniej mi się podoba - HP corse - Zard Titanium Z doświadczenia waszego i użytkowania, co polecacie. A moje pytanie brzmi czy po założeniu do Diavela przelotowego Termi trzeba wykonywać jakieś ustawienia w komputerze motocykla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 26, 2020 Tak - trzeba wgrać soft ( mapę) pod przelotowy wydech ( mogę pomóc ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guner 0 Napisano Styczeń 3, 2021 W takim razie chciałbym żebyś mi doradził czy jest sens to robić? Mam okazje kupić taki zestaw w sensownych pieniądzach, ale bije się z myślami czy ma to jakiś negatywny wpływ na motocykl? Jeśli możesz mi pomoc to proszę bardzo o taka pomoc. W razie czego to proszę o kontakt na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 3, 2021 Sam sobie odpowiedz czy ma sens. Wydech chyba kupuje się dla własnej satysfakcji , a nie dla "sensu" . Jeśli nie zrobisz mapy to ma bardzo dużo negatywnych czynników które będą oddziaływać na silnik. Jeśli mapa będzie wykonana, to żadnych negatywnych skutków nie widzę... 1 Guner zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guner 0 Napisano Styczeń 3, 2021 W takim razie jaki koszt jest takiej usługi u Ciebie? Ile to kosztuje i skąd Ty jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach