Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gorzko

Diavel wydech akcesoryjny

Polecane posty

Jak wyglada?

Sent from my iPhone

1f432d9820b97352245105f8c213892e.jpg

097bafd93242b8bce321882581d54c60.jpg

Brzmi swietnie mam u siebie ale full nierdzewka

Nie wiem czy dźwięk z filmu będzie adekwatny do rzeczywistości. Bez dB killera i z.

Edytowano przez mikers

Wygląd podobny, faktycznie remus bardzo ładnie brzmi. Tez do golfa nie wiem czemu nawiązanie skoro Ducati od dawna z remus współpracowało.

Sent from my iPhone

Bo w golfach montowali nakładki na końcówkę dziurawego wydechu, bo na tlumik szkoda kasy było. Do tego gratis był komplet wlep, w tym 2 duże na szyby (czasem dorzucali jeszcze jedna pjoniera :) ). Zestaw popularny również w e30 i e34. Tylko co by było, jakby teraz na takie gruzy zaczęli naklejac wlepy termi czy akrapa? :(

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Widzę juz 2 za oryginałem głosy

bo oryginały drugiej generacji naprawdę dobrze wyglądają, a i podobno nieźle grają.

diavel, zwłaszcza carbon ma tak fajną felgę,że MUSI być odsłonięta.stare "puszki po piwie" to było jakieś nieporozumienie,na miarę tego, jakie teraz ze względu na euro cośtamcośtam wypuścili w panigale 959.

masakra....

carbon werkes jest fajny,tylko ten dolar... :evil:

ja też myślę o czarnej ceramice na kolektory, no ale to najwcześniej na przerwę zimową.

Bo w golfach montowali nakładki na końcówkę dziurawego wydechu, bo na tlumik szkoda kasy było. Do tego gratis był komplet wlep, w tym 2 duże na szyby (czasem dorzucali jeszcze jedna pjoniera :) ). Zestaw popularny również w e30 i e34. Tylko co by było, jakby teraz na takie gruzy zaczęli naklejac wlepy termi czy akrapa? :(

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

bez obrazy ale to jest argument z ..... nad wyborem wydechu. :roll:

Remus w autach robi jedne z ładniej brzmiących wydechów, no może do niektórych jeszcze akrap

Edytowano przez miki

Dnia 12.02.2016 o 14:32, Gorzko napisał:

Witajcie, zastanwiam się aby na sezon zmienić wydech na akcesoryjny i tu pojawia się pytanie na jaki, jest kilka fajnych propozycji ale jestem ciekawy opini użytkowników, kórzy posiadaja danej firmy wydech, jak z brzemieniem, jakościa itp...

Zastanawiam się nad opcjami:

- termi od Ducati - ten najmniej mi się podoba

- HP corse

- Zard Titanium

Z doświadczenia waszego i użytkowania, co polecacie.

A moje pytanie brzmi czy po założeniu do Diavela przelotowego Termi trzeba wykonywać jakieś ustawienia w komputerze motocykla?

Tak - trzeba wgrać soft ( mapę) pod przelotowy wydech ( mogę pomóc :8_laughing:).

W takim razie chciałbym żebyś mi doradził czy jest sens to robić? Mam okazje kupić taki zestaw w sensownych pieniądzach, ale bije się z myślami czy ma to jakiś negatywny wpływ na motocykl? Jeśli możesz mi pomoc to proszę bardzo o taka pomoc. W razie czego to proszę o kontakt na priv.

Sam sobie odpowiedz czy ma sens. Wydech chyba kupuje się dla własnej satysfakcji , a nie dla "sensu" . Jeśli nie zrobisz mapy to ma bardzo dużo negatywnych czynników które będą oddziaływać na silnik. Jeśli mapa będzie wykonana, to żadnych negatywnych skutków nie widzę...

W takim razie jaki koszt jest takiej usługi u Ciebie? Ile to kosztuje i skąd Ty jesteś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.