Magneto 2 Napisano Luty 22, 2016 Hej. Może komuś przyda się następujące info. Pod koniec sezonu pękła a potem całkowicie wypadła z pompy sprzęgła mojego RS'a uszczelka przeciwpyłowa. Kilka telefonów do specjalistów serwisowych i informacja jaką otrzymałem to: "ten element nie występuje jako część zamienna". Otóż dementuję te plotki. Owszem w sieci Ducati nie jest ta gumka do kupienia. Co najwyżej cała pompa. Dwa wieczory poszukiwań i efekt proszę bardzo. Pasuje od KTM'a. Podaję zatem dla potomnych numer części 61013008000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 22, 2016 Jeszcze jakieś watpliwości dlaczego w offroadzie preferuję KTMa? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Luty 22, 2016 Żadnych wątpliwości. Też go preferuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 8, 2016 czy ktoś zna średnicę zewnętrzną tej uszczelki, albo średnicę "gniazda" na nią w pompie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Marzec 8, 2016 Proszę bardzo oto one: Średnica zewnętrzna pierścienia 22mm Średnica wewnętrzna 16 mm Grubość pierścienia 3 mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 8, 2016 Dzięki! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 zamowiona i zalozna - pasuje :D dzieki Magneto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Rob 4 Napisano Kwiecień 23, 2016 (edytowany) Dzieki mały news a cieszy :) Edytowano Kwiecień 23, 2016 przez Red Rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkadiusz 0 Napisano Sierpień 31, 2016 Gdzie zamawiacie te uszczelki przeciwpyłowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Sierpień 31, 2016 Myślę, że w ASO KTM :) np. ktmwawa.pl Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Wrzesień 1, 2016 Swoją kupiłem tu: http://ktmsklep.pl/kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkadiusz 0 Napisano Wrzesień 1, 2016 W Rapidzie mnie olali więc też wziąłem z ktmsklep.pl Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Listopad 20, 2016 do mnie niestety jest za duża - u mnie średnica zewnętrzna to 20 mm... pytałem w KTM`ie ale akurat mieli cały zestaw naprawczy za ponad 120 zł z taką gumką na 20 mm. Może ktoś ma numer części samej gumki na 20 mm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Listopad 22, 2016 numer zestawy naprawczego z gumką o średnicy 20 mm to 54813008200 - niestety komplet - cała reperaturka to ponad 120 zł. Na szczęście miły Pan mechanik z serwisu KTM w Krakowie wyciągnął magiczne pudełeczko i z kupki części wygrzebał gumkę 20 mm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bronsonyo 0 Napisano Czerwiec 25, 2017 Odkopując temat, Czy posiadacie wiedzę jakie uszczelki gumki kurzowe pyłowe pasują do nie-radialnych pomp sprzęgła i hamulca w M695 i gdzie można je pozyskać? tak pytam na wypadek kiedy aso będzie mi chciało całą pompę sprzedać... :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach